Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Coverband för Bröllop i Stockholm Stockholm

Jag vill gärna ha anbud från Coverband,Bluesband,Hårdrock,Soul/Disco i närheten av Stockholm
Hej! Vi letar coverband till vårt bröllop 8e september på hyrd lokal på Skansen :) Gillar allt från Foo Fighters till Stevie Wonder till Gyllene Tider och Oskar Linnros, men vi är väldigt öppna för förslag. Ca 80 pers totalt på bröllopet, varav kanske 75% 20-35 år.

• Evenemang Typ:
    Bröllop
  • Evenemang Datum:
    September 08 2018
  • Antal gäster:
  • Stad

Artister Discoband som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Highway To Helg
Augusti 15 2018

Meddelande till: Kund

Hej! Du har fått mail från Highway To Helg!

Daniel Lindkvist
Augusti 15 2018

Meddelande till: Kund

Hej,
Vi är ett coverband från Dalarna, med rockig touch och fokus på låtar folk känner igen och gillar.
Mer information, repertoar och lite exempel på hur det låter finner ni på vår hemsida, www.allnightlong.se
Vi tar 10 000 SEK för en kväll med full backline, inklusive resa och riggning. Speltid 4-5 timmar ink. pauser (3x ca 15 min) eller enligt överenskommelse, beroende på era önskemål.

Verkar det intressant eller vill ni veta mer? Välkommen att höra av er, vi nås per mail på allnightlongtheband@gmail.com eller på telefon 076-146 33 34.

Vi är experter på att matcha dig med den perfekta artisten till din fest Coverband

Fyll i uppgifterna så skickar vi dig Gratis, icke-bindande anbud från våra bästa artister Coverband