Cover Station
5.0 / 5 baserat på  8 kundrecensioner (Recensioner)

Cover Station

Hemstad: Falun Pris: 12000-20000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

Vi är partybandet med en bred repertoar som passar alla, Det är ös från första stund.

Proffsigt partyband med mycket bred repertoar för festen, puben eller bröllopet. Fullt ös hela kvällen utlovas! Kan bokas för ett showset eller för en helkväll med 3-4 set.


Recensioner av Cover Station

Bröllop  - 
Riktigt bra röj från bandet! Anpassade sin repertoar efter vad de märkte att dansgolvet gillade. Fick bröllopsfesten att köra in i kaklet! Många gäster som imponerades av sångarens röst, riktigt bra! Sist men inte minst, enkla att ha att göra med, prisvärda och trevliga utan knussel! Rekommenderar skarpt till alla som vill ha ett bra liveband till festen!
Bröllop  - 
Coverstation spelade på vår bröllopsfest i Orsa 11 augusti 2018. Det blev riktigt bra drag på festen, alla stannade till sista låten spelades! Alla åldrar uppskattade reportoaren. Det gavs till och med utrymme för brudgummen att oannonserat sjunga en låt med bandet. Bandet har även varit väldigt bra att ha att göra med inför vår fest. Fem kajor av fem möjliga! /Annika och David från Uppsala
40-årsfest  - 
Fantastisk cover band som har en otroligt blandad repertoar. Proffsiga musiker med fingertoppskänsla och flexibilitet! Spelade 3 set med ös. Behöver jag ett band någon gång till så är valet givet. Tack för allt CS.
Bröllop  - 
Fick uppleva en av de roligaste fester man kan tänka sig - bröllop. Cover Station var pricken över iet denna kväll. De fick alla gäster att dansa loss på ett helt grymt sätt. Vi gick igenom alla dansnivåer från styrdans till riktig afterskistämning. Helt enligt våra önskemål. Ett härligt och charmigt band med en sångerska som far en fantastisk röst. Vill ni ha en riktigt kul dansant kväll så boka Cover Station!
50-årsfest  - 
En bra kontakt från första början, inga problem alls i förberedelserna. Och så spelningen, vilket röj, väldigt duktiga musiker alla fem. En perfekt anpassad repertoar för en 50-års skiva. Vi fick ett antal extranummer och kunde hållit på länge till. Enda nackdelen är att man hade träningsvärk dagen efter, efter allt röj på dansgolvet. Jag ger med nöje Cover Station fem stjärnor
Bröllop  - 
Vi hade bröllopsfest och det var "ett jävla håll igång" från början till slut. Både gäster och brudpar var nöjda, kunde inte önskat ett bättre band. Trevligt bemötade, duktiga musiker. Finns inget negativt att skriva om dom. Helt klart en minnesvärd kväll som aldrig kommer att glömmas.
Bröllop  - 
Mycket nöjd över Coverstations insats på vårt bröllop! Professionella i kontakten, flexibla och tillmötesgående, svängigt och dansant spel, lagom ljudvolym, en bra sammansatt låtlista vilket gjorde att gästerna dansade hela kvällen!
Firmafest  - 
Härligt drag med musik som passade en blandad skara. Sångerskan har en fantastisk röst!! Alla på festen var supernöjda!!

Kontakta Cover Station

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Your love (OutField)
Cherokee (Europe)
Highway to Hell (AC/DC)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här