din Trubadur
4.5 / 5 baserat på  66 kundrecensioner (Recensioner)

din Trubadur

Hemstad: Torsås Pris: 2 200 - 15 000 kr
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

Enmans - coverband, trubadur och entertainer

HEJ!

Jag heter Andreas och det är jag som är "din Trubadur".
Trubadur, Entertainer, DJ och coverband, allt det får du i en och samma person.
Jag spelar akustisk gitarr, även under middagen om ni vill.

Med min breda låtrepertoar garanterar jag att jag har något för alla. Jag spelar favoriterna från 50-och 60-talet, country, dans/bugg och rock/pop, till dagens låtar.
Allt från Abba till ZZ-Top, och från Achy breaky heart till You raise me upp.

När jag spelar på bröllop bjuder jag på underhållning med lek och skratt för de som så önskar. Jag skräddarsyr efter brudparets önskningar så att bröllopsfesten blir till ett minne för livet...

Jag har nära kontakt med gästerna, vilket alltid är uppskattat, och jag älskar att underhålla och bjuder på mig själv.

MIN SHOW FÅR NI INTE MISSAR. BOKA SHOWEN NU !!!
DET ÄR DINA GÄSTER SOM MEDVERKA OCH MED MASSVIS REKVISITER BLIR DET SKRATT EFTER SKRATT.

Jag har utrustning med ljud, ljus, rök, extramic, (sladdlöst) för ev. tal, mm.

Med stor erfarenhet och många olika typer av tillställningar i bagaget så vet jag vad som behövs för att din fest ska bli lyckad!


Recensioner av din Trubadur

Helene Qvist
Födelsedagsfest  -  Juni 29 2024
Grymt helhetskoncept, från första klinkande på gitarren till sista låten. Wow vilken kväll vi fick. På festen fanns gamla som unga och alla kunde digga med under hela kvällen.
Niclas Gustavsson
50-årsfest  -  Juni 01 2024
Fantastisk sångröst. En helt makalös show med mycket skratt. Skönt att artisten gjorde sånhäftet. En artist som verkligen kan lätta upp stämningen och göra det till en helt underbar minnesvärd kväll. Kan verkligen välja musik och få igång gästerna till att vilja dansa. Artisten underhöll hela tiden. En artist som jag verkligen kan rekommendera.
Mikaela vendel
50-årsfest  -  September 30 2023
Vilken fantastisk fest du hjälpte oss med! Tack Andreas!
Kamil Feretti
Bröllop  -  Juli 01 2023
Andreas har en röst som är magisk! Han gjorde vår bröllopsfest till en minnesvärd dag!
Sebastian Kentander
40-årsfest  -  April 08 2023
Det var en fantastisk kväll och som gav levererade! Inte bara som trubadur utan även som entertainer och DJ. Ni kommer inte bli besvikna av hela showen.
Anton Bjälefors
30-årsfest  -  Februari 25 2023
Andreas var väldigt trevlig och rolig. Mina gäster uppskattade hans show och musik. Tusen tack för att du gjorde kvällen lyckad.
Jan Björklund
50-årsfest  -  Augusti 13 2022
Vi hade 50 + 50 årsfest och anlitade Andreas. Andreas var helt underbar. Spelade bakgrundsmusik under maten och fick ”igång” gästerna med sin show och förgyllde därefter kvällen med livemusik och som dj. Väldigt lätt att prata med och snabb på att svara på mail och sms. Jag rekommenderar verkligen Andreas till er fest.
Marjo Lande
60-årsfest  -  Augusti 06 2022
Vår sommarfest bestod av ett 60-tal gäster mellan åldrarna 30-80 år. Trubaduren spelade levande musik under maten och det blev kanonbra.. bra musik som höjde feststämningen. Trubadurens egen show blev inte så lång beroende på våra blyga gäster som inte vågade medverka. Framåt kvällen byttes musiken till disco med discokula, rökmaskin och bubblor vilket gav hög stämning och många dansade till välkända låtar. Alla gästerna berömde oss för en väldigt lyckad fest och där har trubaduren som vi bokade en stor del i detta. Tack för din fina insats.Du får 5 guldstjärnor av 5 möjliga av oss.
Evelina Persson olsbring
Bröllop  -  Juli 16 2022
ANDREAS GJORDE VÅRT BRÖLLOP FANTASTISKT. SUPER DUKTIG & ALLA VAR SÅ NÖJDA. STORT TACK ANDREAS!
Mia Larsson
50-årsfest  -  Juni 18 2022
Man behöver inte tänka på något gällande ljud, ljus, lampor, effekter när man har Andreas hos sig. Bara koppla av och njut av din fest! Partyhöjare! Spelar och sjunger jättebra. Hans show är helt fantastisk rolig, många skratt, han involverar publiken. DJ:ar efter vad publiken vill ha. Ska ni ha bröllop, fest gammal som ung är det ett måste att ha Din trubadur, Andreas där för en lyckad kväll!
Emil Myrvälder
30-årsfest  -  Juni 11 2022
Gjorde festen till ett minne för livet 👍
Hanna
30-årsfest  -  September 18 2021
Fantastisk! Han gjorde hela vår fest till den bästa !
vivan melms
80-årsfest  -  Juli 28 2021
Kunnig, trevlig, rolig, arbetsam, stor reputuar, possitivt, anpassbar för olika fester och spelningar❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jessika Sörensen
Trädgårdsfest/Gardenparty  -  Juli 20 2019
Vi är super nöjda. Han fick mycket bra recensioner av våra gäster och han bjöd på sig själv. Hade en bred repertoar. Kul med showen som han fick våra gäster och oss att medverka i.
Kenneth Johansson
60-årsfest  -  Maj 18 2019
Positiv, glad och trevlig, lätt att samarbeta med. Spelade och sjöng mycket bra. Bra val av låtar, lugna till maten och upptempo senare på kvällen. Ett roligt uppträde med hjälp av publiken. Festlig stämning med disco lampa som lyser på väggarna senare på kvällen.
Michael
Midsommar  -  Juni 22 2018
Mycket bra och gav gästerna en härlig kväll. Välkommen tillbaka Andreas 😀
Ida Bengtsson
25-årsfest  -  Augusti 19 2017
Vi anlitade Din trubadur (Andreas) på vår 25års fest och vi är så nöjda! Andreas var väldigt proffsig i sitt utförande och sin scen! Vi bokade showen också som var super rolig!! Kan varmt rekommendera den! Alla 100 gäster skrattade och hade roligt. Musiken var toppen och bra val av låtar. Vi hade gäster från åldrarna 3-90 och dansgolvet var fullt hela kvällen fram till kl 03! Anderas förgyllde vår kväll och kommer definitivt att rekommendera han och säkert anlita han igen!
Carina
50-årsfest  -  Augusti 12 2017
Bra men kunde inte låtarna i sånghäftet jag skickat var lite konstigt annars bra o spelade länge med både disco kula o bubbel maskin
Carina
50-årsfest  -  Augusti 12 2017
Bra men kunde inte låtarna i sånghäftet jag skickat var lite konstigt annars bra o spelade länge med både disco kula o bubbel maskin
Pernilla
Bröllop  -  Juli 01 2017
Din trubadur, gjorde vårat bröllop och festen efter till en super kul dag/kväll! Har inte tidigare anlitat någon för sådana här, så var lite nervös för hur det skulle gå :) Men det var onödigt att vara, Andreas gjorde ett kanon jobb, med egna initiativ och roliga saker, festen blev precis så vi ville! Kan varmt rekommendera Din Trubadur för att höja festen! Han gör allt som hör en fest till och ordnar ljud och ljus, spelar gitarr och underhåller gästerna! Med vänlig hälsning Pernilla & Rickard Nordberg Sjöö
Jonna Brunnström
Bröllop  -  Juni 03 2017
Rolig och underhållande trubadur som hade lite oväntade/hemliga inslag som var riktigt roliga och underhållande. Spelade alla slags musik på kvällen och blev en riktig fest där alla dansade hela kvällen/natten lång. Det var väldigt uppskattad att det spelades/sjön lite tystare/lugnare under middagen. Det var åldrar från 15 år till 80 år. En av dem roligaste kvällarna jag deltagit i.
Sara nyblom
Annan fest  -  Maj 20 2017
Vi är supernöjda! Bra låtval som passade våra gäster. Vi hade väldigt blandade åldrar från 25-70. Alla kom igång och dansade på en gång. Vi hade en bra kommunikation och allt var precis som avtalat. Tusen Tack!
Håkan Norin
60-årsfest  -  Augusti 06 2016
Andreas är en trevlig, humoristisk underhållare med mycket bra sångröst och en bred repertoar. Han förgyllde vår fest och får 5 stjärnor! Anni och Håkan Norin
Eva Edlund
50-årsfest  -  Juli 02 2016
Andreas spelade på min och min svägerskas 60/50- årsfest. Under maten spelade han akustisk gitarr och sjöng. Mycket finstämt och bra urval av lugna låtar. Ljusnivån perfekt, vi kunde utan svårigheter samtala vid borden. Han spelade två timmar i sträck och det gjorde mycket för att stämningen under välkomstminglet och maten var mycket trevlig. Efter en paus då vi hade andra aktiviteter gjorde han sin show. Fartfylld, rolig och underhållande och mycket uppskattat av gästerna, som deltog med liv och lust! Andreas spelade sedan till dansen som pågick till ca 23.30. Kanonbra musik och det var inte många minuter det var tomt på dansgolvet! Han är mycket flexibel och vi hade pratat några dagar innan om hur vi ville ha upplägget på kvällen. Inga problem under kvällen då han anpassade sig efter avbrott som tal mm. Vi är helnöjda med hans spelning liksom alla gäster! Rekommenderas varmt! Tack för att du bidrog till att göra vår fest till ett oförglömligt minne! 👍👏 Eva och Sofia
Madelen
60-årsfest  -  Maj 28 2016
Andreas har en härlig charm och bra energi på scenen. Musiken är varierad och dansgolvet blir snabbt fullt. Jag kan varmt rekommendera Andreas, min mammas 65-års fest blev en extra stor succé tack vare honom!
Helen Jensen
Firmafest  -  April 22 2016
Kan varmt rekommendera denna musiker/showartist. Mycket skratt och passande musikval som alla kunde dansa till. Kommer säkert att boka han framöver och göra reklam för denna glada trubadur. Över all förväntan. Mycket bra, tack Andreas
Majlis Axelsson
Pub/restaurang  -  April 08 2016
Denna kväll blev succé . I vårt lilla samhälle Ruda händer det inte så mycket, vi har ett Folketshus som används väldigt dåligt. Så nu hade vi bestämt att ändra på det. Jag hittade denna sida och trubaduren Andreas. Det var lite trögt ett tag att få anmälningar men tillslut så gick det. Helt underbar kväll Andreas bjöd på sig Själv och man kunde önska låtar. Dans och tjo och tjim hela kvällen. Kan varmt rekommendera Andreas som är en toppen kille. 99% var jätte nöjda och vill att det snart händer igen. Vi kan nog få snurr på vårt fina Folketshus igen. Återkommer gärna . Majlis Axelsson
Anthon Ulmborg
Kräftskiva  -  September 19 2015
Vi anlitade Andreas som underhållare vid en större kräftskiva på 80pers. Andreas kom själv med den goda idén att dela in kvällen i olika "steg". Han började med lugnare låtar och fick gästerna att känna sig välkomna vid minglet innan kräftbuffén. Efter vi ätit var det dags för "showen". Detta gick ut på att Andreas bjöd upp 1-3 personer på scen som han utförde olika "stunt" med, detta var fantastiskt underhållande och det skrattades högt under de 50 minuterna som showen varade. Avslutningsvis ökades takten med dans, pop och rock.
Hannah
Bröllop  -  November 29 2014
Topp kvalité! Kom i god tid , var uppskattat av alla gästar, bra sång röst Och show. Rekommenderas varmt! Din Trubadur är ett måste för alla stora begivenheter. Han spelade på vårt bröllop och vi kan inte vara Nöjdare!
Catarina Lindström
Bröllop  -  Maj 31 2014
Andreas, superduktig kille. Bra blandning på musiken under minglet. Toppen med ett trumpetsolo vid brudparets anländande.Vi är 100% nöjda. Kan varmt rekommendera honom. Catarina
ida
Bröllop  -  Maj 17 2014
En trubadur som spelar och sjunger låtar som passar alla. Kommer i god tid innan och riggar. Han hade även lite spex och lekar under kvällen som fick alla på gott humör. Bokar gärna igen och rekommenderar varmt till andra!
 -  Januari 01 0001
Väldigt proffsigt, underhållande och höll hög standard. Han var mycket trevlig som person och sjöng bra. Showen som man även kunde beställa var väldigt rolig och mina gäster skrattade mycket och tyckte det var väldigt underhållande. Jag är väldigt nöjd och kommer att rekommendera dig till andra.
Tony Borgryd
Trädgårdsfest/Gardenparty  -  September 17 2022
Andreas gjorde vår inflyttningsfest till en succé. Både vi o våra gäster supernöjda.
Malin
40-årsfest  -  Januari 03 2020
Kanonbra musik, passade verkligen alla åldrar. Han kom innan gästerna och fixade i ordning sitt, samt var en av de sista som gick. Våra gäster var supernöjda med hans val av musik. Toppen! Önskar bara lite mer prat från trubaduren, alltså presentation för gästerna bl.a. Annars är vi mer än nöjda och rekommenderar verkligen "din Trubadur" till era fester!
OLA Ivelid
Firmafest  -  Juni 29 2019
Kom först och gick sist på festen som utlovat. Gjorde vår personalfest till något som sent kommer att glömmas!
Jonas Dahl
30-årsfest  -  Juni 15 2019
Rätt igenom - kanon! fin & lugn musik under middagen, bra & rolig show efteråt kanon som trubadur bra tryck som DJ frammåt småtimmarna
Anette Persson
30-årsfest  -  September 30 2017
Härlig kväll med trevlig trubadur och bra val av låtar! Passade vårt tema perfekt ( Rockabilly). Showen var mycket uppskattad av både stora och små! Han bjuder verkligen på sig själv!! Kan varmt rekommendera Andreas för framtida event!
Lars-Eric Larsson
60-årsfest  -  September 16 2017
"Jag bokade "Din Trubadur" på 123Festmusik till min 60-årsfest. Bokningen var enkel och jag fick direkt kontakt med Andreas "Din Trubadur". Det blev musik från start och super rolig show under middagen med många glada skratt. Sen fortsatte kvällen med musik till dansen ända fram tills festen var slut. Andreas har en fantastisk förmåga att anpassa musiken efter behov. Jag tror inte en enda var framme och önskade någon speciell låt. Det blev bara rätt hela tiden. Och samtidigt ät det som en hel orkester."
Maria Andersson
25-årsfest  -  Augusti 05 2017
Rolig och bjöd på sig själv. Spelade blandad musik som passade olika åldrar. Showen var rolig och oväntad och höjde stämningen. Det enda klagomål som vi fick var att vissa upplevde volymen lite högt
Terese
Bröllop  -  Juli 09 2016
Mycket trevlig, rolig och tillmötesgående samt att han lärde sig vår bröllopssång på väldigt kort tid. Jättebra trubadur !!!
Bengt Erlanddon
Bröllop  -  Juni 28 2024
Varierande underhållning! Fick med sig publiken på ett roande sätt.
SiSi Ji Peterson
Firmafest  -  Maj 17 2024
Underhållande!
Jessica Andersson
Trädgårdsfest/Gardenparty  -  Augusti 19 2023
Andreas spelade på vår bostadsrättsförenings sommarfest som blev väldigt lyckad! Musikvalet anpassades till målgruppen och bestod av en blandad kompott av välkända låtar. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom.
Jenny Möllebro
40-årsfest  -  Maj 27 2022
Väldigt bra på att hålla igång gästerna! Mycket skratt och dans ! Tack så mycket för en oförglömlig fest 🥳
Stefan Wärlander
50-årsfest  -  Maj 14 2022
Han va jättekul , alla tyckte om vad han gjorde
Stephan Falsner
Annan fest  -  Januari 08 2022
Mångsidigt musikprogram och bra för att skapa den atmosfär vi ville ha.
Gun-BrittOttosson
70-årsfest  -  Oktober 05 2019
Musiken var lite för hög,annars bra blandning. Roligt shownummer både för vuxna och barn. Trevlig att ha att göra med. Rekommenderar gärna Andreas om någon skall ha fest
Anders Ivarsson
50-årsfest  -  Juli 13 2019
Jag är väldigt nöjd med din trubadur. Jag anlitade honom till min 50-års fest. Allt har funkat från bokning till festens slut.Han spelade lugn musik under maten. Hjälpte oss också med snapsvisorna som kunde gått i högre tempo men inget att haka upp sig på. Det blev också en show med hjälp av gästerna som var uppskattad! Därefter väldigt bra och blandad dans musik, dans golvet besöktes flitigt. Din trubadur avslutade festen som DJ och trycket på festen höll i sig ett bra tag till. Tack Andreas! Mvh Anders
Caroline jacobsson
Bröllop  -  Maj 19 2018
Spelade på vårat bröllop. Var i god tid och riggade upp allt det tekniska vilket var en del. Hade mycket lampor och effekter vilket gjorde dansgolvet riktig effektfullt. Spelade till maten på ett plan, vilket var himla mysigt, bra bakgrundsmusik i lagom ljudnivå. Efteråt var det dans, spelade varierad musik och spelade bra. Vilket var mycket positivt med var att han spelade länge. Enda lite negativa var att det i bland blev lite paus mellan låtarna men över lag kan vi varmt rekommendera denna trubadur.
Jeanette larsson
50-årsfest  -  Juli 15 2017
Bra underhållning Bra dans Mer att önska vid bordet vad det gäller vishäftet mm
Carin Paulsson
60-årsfest  -  Juli 08 2017
Hej Blev besviken att han inte tränat och läst in sig på vårt eget sånghäfte, vilket var en överenskommelse. Hade skickat materialet i god tid. Förväntade mig mer engagemang i starten av kvällen att leda snapsvisor och allsång. Det blev en aningen avslagen start och en besvikelse hos gästerna. Showen blev jätte bra och uppskattad. Ledde till mycket skratt. Spelade mycket bra och varierad dansmusik, var ihärdig att spela utan pauser. På det stora hela nöjd men önskat rivigare start. Mvh Carin Paulsson
Daniela Dahl
Annan fest  -  September 10 2016
Han var väldigt lyhörd för våra önskemål (till en cykelfest med blandade åldrar) och dessutom flexibel. Låtarna som spelades var kända och medryckande och Andreas bjöd mycket på sig själv! Vi är mycket nöjda och kan rekommendera Din trubadur till era evenemang som behöver lite bra dans/underhållningsmusik!
Tobbe liljegren
Trädgårdsfest/Gardenparty  -  Augusti 27 2016
Det fungerade jättebra hela kvällen. Folk dansade och hade kul. Kunde många låtar så det passade alla.
Sirpa valtonen
Födelsedagsfest  -  Augusti 19 2016
Gästerna var väldigt nöjda med musiken och undrade " var har du hittat honom" så då är jag också nöjd. Musiken var väldigt blandat så alla hittade något att tycka om. Och att du grattade och sjöng för mig kändes väldigt personligt på ett positivt sätt. Men ner plockning tog lite väl lång tid eftersom vi skulle ha annan underhållning efteråt men det glömde vi nog säga till dig. Tack så mycket
Linda sallander
Bröllop  -  Juli 23 2016
Han gjorde en jätte bra spelning hos oss på vårt bröllop, kunde ha spelat lite mer svensk musik då alla gäster dansade för fullt när det kom svenska låtar! Hade även någon lek som underhållning! Kan rekommendera denna trubadur!
Bo Carlsson
70-årsfest  -  Mars 26 2016
Att anlita Min trubadur till min 70-årsfest på påskafton I år tyckte vi blev ett uppskattat och ett lyckat inslag i vår fest. Vi hade med Andreas lagt upp ett speciellt program som skulle innehålla ett pass med lite lugnare låter, hans show och sedan ett pass med låtar som det skulle kunna gå att dansa till. Hans show var mycket originell och fick speciellt våra yngre gäster att skratta så att de kiknade. Showen byggde på oväntade och humoristiska vändningar med våra gäster som medverkande. De gäster han bjöd upp på scen lyckades han få med på noterna vilket bidrog till många skratt och en uppsluppen stämning. Som musiker var Andreas duktig och han hade en bra röst. Hans låtval innehöll dock få av de låtar vi hade gett honom en lista på vad vi ville att han skulle spela, speciellt gällde detta våra önskemål av lugna låtar. Vi kan dock gladeligen rekommendera honom om ni planerar en fest med både en dansmusiker och underhållare i en och samma person. Bo Tore Carlsson
Ann-Sofie Silverskär
40-årsfest  -  Augusti 15 2015
Vilken 40-årsfest det blev! Andreas spelade och sjöng fint. Han gjorde ett bra jobb. Dock blev det lite tokigt med de avtalade tiderna, men det löste sig på bästa sätt. Det blev speciellt och stämningsfullt med livemusik. Han bjöd på sig själv och hade egna intiativ och överraskningar med kamera till gästerna, presenter till oss :), musikquizz och ljuslykta. Det uppskattades verkligen. Nu väntar vi med spänning på gästernas bilder från festen, vilket minne! Tack!
Linda Snöberg
Bröllop  -  Juni 27 2015
På vår bröllopsdag hade vi anlitat din trubadur - Andreas, för att ta hand om underhållningen. Kan verkligen säga att vi blev glatt överraskade av hans fiffighet för att göra vår dag så bra som möjligt. En underbart genomförd inledning när vi kom till församlingshemmet där gästerna var med och gjorde vår ankomst helt perfekt som avslutades med att Andreas spelade trumpet och gav oss en kram. Kändes så personligt och perfekt, verkligen att det var vi som stod i centrum. Vilken fantastisk underhållare! Hans spralliga sätt med enorm karisma och många små upptåg som satte pricken över i:et. Trolleri och musik blandat med humor och presentutdelning. Det hade vi inte väntat oss, en present av vår inhyrda underhållare! Han fick in oss, bröllopsparet i centrum på ett magiskt sätt. Själva dansen som i vårt fall betydde gungning då vi inte kunde vals, blev otroligt fint då han och min syster hade valt ut den låten som skulle framföras medan vi dansade. Perfekt text för oss som blev så rörande och fin. Han fick även de flesta männen att dansa med mig och de flesta kvinnorna att dansa med Tommy, vilket vi tyckte blev en kanongrej och så var det inte så stelt heller, tack så mycket. Grejen som vi gjorde ute när mörkret kom fram var väldigt vackert och förtjusande och tilltalade mig oerhört mycket. Nu ska jag inte skvallra utan lämnar lite åt fantasin, men anlita honom så kanske ni få uppleva det som vi fick. När det gäller det musikaliska hade vi flera månader i förväg skickat en lista med låtar ur repertoaren som vi ville ha, sådana som vi kände betydde något för oss. Vi hade även lagt in ett par önskemål som inte fanns på listan. Tyvärr var det bara ett fåtal låtar av denna lista som framfördes. Några låtar var direkt opassande vid ett bröllop. När vi försökte önska låtar direkt i församlingshemmet hade han inte ens hört talas om artisterna i fråga. Man kan även uppmärksamma lite som inte passade riktigt för oss. Musiken var lite för hög efter maten då man skulle prata och dansa, hade många gäster som hade svårt att höra vad man sa, så det hade varit bra om det hade varit bakgrundsmusik så man fortfarande kunde prata, men givetvis kunde man ha vissa låtar där tempot ökade i form av när vi dansade. Men man kan verkligen inte klaga på musikaliteten hos Din Trubadur. Enda kruxet var som sagt att ljudnivån var lite för hög. Det kanske hade gått att anpassa bättre till lokalen. Annars är vi verkligen nöjda med honom och kommer gladeligen att rekommendera honom när vi hör att någon söker efter underhållning. Linda och Tommy
Christina Johansson
60-årsfest  -  November 15 2014
Vi tyckte hela kvällen blev väldigt lyckad. Rolig show och mycket bra låtval från artisten.
Nybro Flames
Annan fest  -  November 13 2014
Väl genomförd spelning under Nybro Flames hemmamatch mot Rydaholm. Spelningen var 30 minuter före match och i de båda periodpauserna. Mycket uppskattat av publiken. blandad bra musik. Komplett utrustning, ljud och ljus, enkelt för oss som arrangörer.
Karl-Erik Olsson
50-årsfest  -  Oktober 25 2014
Han var duktig på att spela och vi fick lite tuffare dansmusik och populära låtar precis som jag ville. Vi bokade även in hans show. Det blev väldigt lyckat. Något som ingen varit med om tidigare. Många av gästerna var delaktiga och detta uppskattades och blir ett minne för livet. En mycket lyckad fest.
Roland Lönngren
Annan fest  -  Juni 05 2014
Bra trubadur med varirande låt val som passade perfekt till våran personalfest.
Stig Bengtsson
70-årsfest  -  Maj 25 2013
Trevligt arr.Showen jättebra genom att gästerna fick medverka. Spelade varierande musik,För alla åldrar. Allt OK
Anton Persson
Födelsedagsfest  -  Maj 23 2015
Bra underhållning till ett bra pris. Anpassade musiken bra till festen. Både trubadur och DJ vilket uppskattades väldigt mycket. Bjöd på sig själv inför publiken på ett bra sätt. Gästerna var helnöjda!
Marie Johansson
Midsommar  -  Juni 23 2023
Det var fullt ös på dansgolvet nästan hela kvällen så det var bra. Han spelade för mycket på Spotify och det var en trubadur vi hade beställt och inte DJ.
Josefine Allgren
30-årsfest  -  Mars 26 2022
Inte riktigt som vi tänkt oss men sjöng och spelade bra.

Kontakta din Trubadur

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

You raise me up (westlife)
Love will keep us alive (The Eagles)
Walking by myself (Gary Moore)
Look out my backdoor (CCR)
Dance with somebody (Mando Diao)
This is my life (Kim Larsen)
Slå mig hårt i ansiktet (Thomas Stenström)
Feeling good (Michael Buble)
Stand by me (Ben E King)
Just nu (Thomas Ledin)
Ooa hela natten (Attack)
Achy breaky heart (Billy Ray Cyrus)
Butterfly (Danyel Gerard)
I shot the sheriff (Bob Marley)
Stad i ljus (Tommy Körberg)
White wedding (Billy Idol)
Sad but true (Metallica)
Locked out of heaven (Bruno Mars)
Purple rain (Prince )
Proud Mary (Tina Turner)
Blue suede shoes (Elvis Presley)
En annan värld (Stiftelse)
Jag måste glömma Carina (Lars Kristerz)
Fever (Michael Bublé)
Flickan som gör mig lycklig (Tomas Ledin)
Helt galen (Tomas Ledin)
Popular (Eric Saade)
Sommarnatt (Snowstorm)
Free fallin´ (Tom Petty)
One (U2)
Games people play (Inner circle)
Maria (Black Jack)
When you in love with a Beautiful woman (Dr. Hook)
You drive me crazy (Shakin Stevens)
Loves devine (Seal)
In the air tonight (Phil Collins)
Rebell Yell (Billy Idol)
Crazy train (Ossy Osbourne)
Are you gonna go my way (Lenny Kravitz)
Ain´t nothing about you (Brooks & Dunn)
Aj aj aj (Zekes)
Aldrig aldrig (Thorleifs)
Alla vägar bär till dig (Fernandoz)
All right now (Free)
Amy´s back in Austin (Little Texas)
Are you lonesome tonight (Elvis Presley)
Angels (Robbie Williams)
Bara om du vill (Fernandoz)
Beautiful Sunday (Daniel Boon)
Beautiful noise (Neil Diamond)
Beer for my horses (Toby Keith)
Belinda (Barbados)
Be my baby (Andi Kim)
Better man (Clint Black)
Blå, blå ögon (Wahlströms)
Boots, scoot, boogie (Brooks & Dunn)
Born to be wild (Stepenwolf)
Brand new man (Brooks & Dunn)
Bright eyes (Art Garfunkel)
Burning love (Elvis Presley)
Byns ända blondien (Sven Ingvars)
Börja om från början (Sven Ingvars)
Chaising cars (Snow patrol)
Cocain (Eric Clapton)
Cool drink of water (Brooks & Dunn )
Cotton fields (Creedence Clearwater Revi)
Country Roads (John Denver )
A crazy little think called love (Elvis Presley)
Crocodile rock (Elton John)
Crossfire (Belamy Brother)
Dagny (Owe Törnkvist)
Dancing Cowboy (Bellamy Brothers)
Dancing Queen (Abba )
Den gammla Parken (Curt Haagers)
Det kommer nog en dag (Sven Ingvars)
Det är inte lätt att var ödmjuk (Mats Rådberg)
Die kleine Kneipe (Peter Alexander )
Dixilight delight (Alabama)
Don´t rock the Jukebox (Alan Jackson)
Don´t you forget about you (Simly Minds)
Down on the farm (Tim McGraw)
Dude looks like a lady (Aerosmith)
Du fick mig att öppna mina ögon (Arvingarna)
Du kan alltid lita på pojkarna över 35 (Mats Rådberg)
Du kan lita på mig (Thomas Ledin)
Du är det finaste jag vet (Nick Borgens Orkester)
En dag på stranden (Tomas Ledin )
En del av mitt hjärta (Tomas Ledin)
En kväll i Juni (Lars Berghagen)
En liten fågel (Stefan Borsch)
En ängel i mitt hus (Schytts)
Eighteen wheels en two duzen roses (Kathy Mattea)
Every break you take (Sting)
Everthing i do (Bryan Adams)
Fairytale (Alexander Ryback)
Forever and ever amen (Randi Travis)
Folsom Prison Blues (Johnny Cash)
Forever love (Gary Barlow)
För en trevlig danskväll (Tommys)
Gammal kärlek rostar aldrig (Lasse Stefanz)
Ger mig mera (Lasse Stefanz)
God bless Texas (Little Texas)
Gone Country (Alan Jackason)
Går och fiska (Gyllende Tider)
Hard rock bottom (Randi Travis)
Hej, hej, baby (DJ Ötzi)
Here´s in the real world (Alan Jackson)
High Coton (Roger Murrah)
Hollywood hills (Sunise Advencer)
Hon kommer med solsken igen (Östen med resten)
Hon kommer med sommaren (Arvingarna)
Home (Michael Bublé)
How deep is you love (Bee Gees)
Hus till salu (Sven Ingvars)
Här på var altan (Curt Haagers)
Håller min dörr på glänst (Nisse Hellberg)
Ich bin wie du (Marianne Rosenberg)
If tomorrow never comes (Garth Brooks)
If you don´t know me by now (Simply Mind)
I just called to say i love you (Stevie Wonder)
i Like it, i Love it (Tim Mcgraw)
I`ll never forgive my hand (Brooks & Dunn)
I love Rock and Roll (Joan Jett)
I love this bar (Toby Kieth)
I´m in a hurry (Alabama)
Ingen stopper oss nu (Black Jack)
I should be loving this (The Refreshmens)
It must be love (Alan Jackson)
It never rains in Carlifornia (Albert Hammond)
It´s a heartache (Bonnie Tylor)
I wanna hold your hand (Beatles)
Jajamen (Rolandz)
Jag måste ringer Carina (Lars Kristerz)
Jag ringer på Fredag (Scotts)
Jag vill va din Teddybjörn (Vickingarna)
Jag ångrar ingenting (Scotts)
Kan du hålla de orden (Mats Bergmans)
Kan man älskar nån på avstand (Vickingarna)
Kiss me quick (Elvis Presley)
Kom hem (Barbados)
Lay down Sally (Eric Clapton)
Learning to live againe (Garth Brooks)
Leende guldbruna ögon (Vikingarna)
The lion sleeps tonight (Barbados)
Little Bitty (Alan Jackson)
Living in love (Alan Jackson)
Living next door to Alice (Smokie)
Liza Jane (Vince Gill)
Longneck bottle (Garth Brooks)
Look hearts, no hands (Alan Jackson)
Love me tender (Elvis Presley)
Love will keep us alive (The Eagles)
Lucky Lips (Cliff Richard)
Lyin eyes (The Eagles)
Min Gitarr (Sven Ingvars)
mmmh mmmh mmh (Crash test dummies)
Mona Lisa (Vikingarna)
Mot en ny Horizont (Streaplers)
Moutain Misic (Alabama)
Moviestar (Harpo)
My Baby loves me (Martina McBride)
Nothing but the taillights (Clint Black)
När country kom till Skåne (Lasse Stefanz)
Oh la la, jag vill har dig (Ulf Lundell)
Old time rock and roll (Bob Seger)
Om änglar finns (Towe Widebergs)
On the beach (Chris Rea)
On the road again (Willie Nelson)
Oh Carol (Neil Sedaka)
Peter in en pinne (Mats Rådberg)
Please forgive me (Bryan Adams)
På egna vägar (Lasse Stefanz)
Raining on Sunday (Keith Urban)
Return to sender (Elvis Presley)
Rhinstone cowboy (Glen Cempbell)
Ring on fire (Johnny Cash)
Rocking all over the world (Status Quo)
Rock my world (Brooks & Dunn)
Rolling in the deep (Adele)
Rosalita (Barbados)
Ruby (Kenny Rgers)
Runaway train (Soul Asylum)
Run to you (Bryan Adams)
Some broken hearts (Don Williams)
Save the last dance for me (Michael Buble´)
Say you, say me (Lionell Richi)
She´s not the cheating kind (Brooks & Dunn)
Skattelösa bergen (Lasse Stefanz)
Sista golden hair (America)
Set fire to the rain (Adele)
So bist du (Peter Maffay)
Some beach (Blake Shalton)
Somewhereather than the night (Garth Brooks)
Sommaren är din, Maria (Torgny Melins)
Song sung blue (Neil Diamond)
Still got the blues (Gary Moore)
Säg aldrig nej till en grabb med gitarr (Mats Rådberg)
Säg inte nej, säj kanske (Sven Ingvars)
Take it easy (The eagles)
That ain´t no way to go (Brooks & Dunn)
That´s how a cowgirl says goodbye (Tracy Lawrence)
The only think that looks god on me , is you (Bryan Adams)
Till mitt egett bue hawei (Vikingarna)
Två mörka ögon (Scotts)
Two feet of topsoil (Brad Paisley)
Unbeliveble (Diamond rio)
Vad har du under blusen rut (Schytts)
Var vad det jag sa (Torgny Melins)
Walking by myself (Garry Moore)
We are the champions (Queen)
We´ll burn that bridge (Brooks & Dunn)
Whiskey under the bridge (Brooks & Dunn)
Whos yours Daddy (Alan Jackson)
Wonderfull tonight (Eric Clapton)
Wrapped around (Brad Paislys)
You give love a bad ame (Bon Jovi)
Your gonna miss oyu (Brooks & Dunn)
Änglahund (Hasse Andersen)
Going, going, gone (Bryan White)
Family tree (Venice)
Little Miss Honky Tonk (Brooks & Dunn)
Sharp dressed man (Brad Paisley)
He´s got you (Brooks & Dunn)
Welcome to future (Brad Paisley)
We tell ourselves (Clint Black)
Hurt (Johnny Cash)
The A-team (Ad Sheeran)
A little bit more (Jill Johnsson)
Baby doll (Top Cats)
Dancing in the night (Bruce Springsteen)
Die Mauer (Ebba Grön)
The eye of the tiger (Survivor)
Fields of gold (Sting)
Guantanamera (Joe Dassin)
Halfa vägen vår (Wizex)
Have you ever seen the rain (Smokie)
Hello Mary Lou (Ricky Nielson)
Hound dog (Elvis Presley)
House of rising sun (Gary Glitter)
Husvagn (Galenskarparna & Aftersha)
Höga berg, djupa hav (Vikingarna)
I´d love you to want me (Lobo)
I don´t wanna miss a think (Aerosmith)
I just died in your arms tonight (Smokie)
I´m a soulman (Blues Brothers)
I´m yours (Jason Mraz)
I natt är jag din (Tomas Ledin)
Jag vill har en egen måne (Ted Gerdestad)
Jag vill vara din Magaretha (Sten & Standley)
Jump (Van Hellen)
Klackarna i taket (Grönwalls)
Kristina från Wilhelmina (Sven Ingvars)
Kyss mig stilla (Sven Ingvars)
La Bamba (Richi Valens)
Let me entertain you (Robbie Williams)
Mad world (Gary Jules)
Mexican girl (Smokie)
Missishippi (Pussycat)
Oh boy (Peps Persson)
Oh boy, oh boy, oh boy (Lasse Dahlquist)
Omåomigen (Pelle Almgren )
Pretty Belinda (Chris Roberts)
Rock and Roll all nite (Kiss)
Love devine (Seal)
Shirley (Shakin Stevens)
Sommertider (Gyllende tider)
Stop and stare (One republic)
The Joker (Steve Miller Band)
The King (The Playtones)
This is the life (Amy Mcdonald)
Twist and shout (The Beatles)
Twisting the night away (Same Cooke)
Use somebody (Kings of Leon)
Wherever you will go (The calling)
When you say nothing at all (Ronan Keating)
What hurts the most (Rascal Flatts)
When you´re gone (Bryan Adams )
Wind of change (Scorpions)
Varje gång jag ser dig (Sannex)
Varje natt, varje dag (Matz Blahds)
Vem slår ditt hjärta för (Sannex)
Vi kan gunga (Jimmy Jansson)
You can get it if you realy want (Cimarons)
Crocodile rock (Elton John)
Tush (ZZ-Top)
Sharp dressed man (ZZ-Top)
You (Robin Stjernberg)
Baby doll (Top Cats)
Money for nothing (Dire Straits)
Song 2 (Blur)
Se fullständig repertoar
Ta emot anbud från fantastiska musiker här