(62)
din Trubadur Torsås

Enmans - coverband, trubadur och entertainer

(45)
Peter Auki Göteborg

Trubadur,Duo,Partyband,Fest,Bröllop,DJ

(32)
Magnus Griwall Trollhättan

Fest och dansmusik, party och allsång på dansgolvet förgyller festen

(31)
Sören Strid Entertainer Skagersvik

Hög-kvalitativ underhållare som ser till att skapa magisk stämning på varje tillställning

(20)
Platina Gävle

En covershow som sträcker sig över flera decennier! Party covers!

(18)
Partymusiker Blomstermåla

Monica & Andreas Zetterberg - Partymusiker med perfekt underhållning för din fest

(7)
Per Sunemark Skegrie

Dansmusik & Underhållning för Vuxna Öron

4000-15000 SEK Få en kostnadsfri offert
Visa fler

Därför ska du hyra en festmusiker.

Tänk dig en fest som har börjat bra med välkomstdrinkar och en god festmåltid. Nu är det dags för kvällens höjdpunkt – borden flyttas åt sidan för att ge plats åt festens attraktion.

Alla blickar dras mot platsen där musikerna har satt upp sin utrustning, och luften dallrar av förväntan när gästerna väntar på den första tonen från instrumenten.

Musikerna blir snabbt varma i kläderna och deras energi och entusiasm sprider sig i lokalen. Stämningen är på topp och det bådar för en lyckad fest.

Detta är vad festmusiker gör. De skapar en atmosfär som oförglömliga minnen blir till i.

5 Anledningar till att du hittar de bästa musikerna här på denna sidan

  • 1. Sveriges största bokningstjänst
  • 2. Snabbt, enkelt och bekvämt
  • 3. Mer än 10.000 utförda bokningar
  • 4. Se vad andra kunder säger
  • 5. Säkerhet när du bokar
Varje månad året runt bokar vi 300 speljobb till festmusiker. Detta betyder att vi har kunnat optimera vårt system för att ge dig den bästa bokningsupplevelsen. För dig som kund innebär det att du får erbjudanden från de absolut bästa festmusikerna i Sverige.
Det finns en djungel av hemsidor på nätet, det är omöjligt att hålla reda på och få klarhet i alla. Här genom denna sidan gör du bara en enda sökning som resulterar i att du enkelt och bekvämt kan boka en artist.
Detta bokningssystem är verksamt i 10 länder i Europa, och vi använder vår data till att kontinuerligt optimera sättet att boka musiker på nätet. Enda sättet vi kan uppnå detta på är genom att göra det smidigt för dig att hitta de bästa musikerna, och se till så att din fest blir en framgång.
Genom alla våra bokningar får vi feedback från kunderna om vilka musiker som är skickliga, och om vilka som är mindre duktiga. När du ögnar igenom denna sidan så ser du att de musiker som har många recensioner rankas högst upp på våra listor. Filosofin är enkel, har en musiker gjort en kund nöjd och glad så är chansen stor att du också får en lyckad fest.
När du bokar via vår plattform har du möjlighet att se festmusikernas recensioner så att du säkert kan boka en festmusiker som redan har bevisat att hen är begåvad. Recensioner är själva navet i vårt system, och våra musiker kommer följaktligen bara att ta jobb de är lämpliga för. Ambitionen att få fler positiva recensioner på sina profiler är vad som gör att vårt granskningssystem blir en garanti för att din fest blir lyckad.
Ta emot anbud från fantastiska musiker här