Du kan nu kontakta dessa artister

Musiker-Se listan över de mest bokade
Klicka här för att sortera i listan med artister musiker
296 Festmusiker är redo att spela på din fest

Hemstad : Skagersvik

Hög-kvalitativ underhållare som ser till att skapa magisk stämning på varje tillställning

Pris : 7000 -20000 SEK

Hemstad : Skövde

Bra Trubadur för alla tillfällen,Anders Castor sång och gitarr 100 procent live.

Pris : 2000-12000 SEK

Hemstad : Torsås

Enmans - coverband, trubadur och entertainer

Hemstad : Rävlanda

Blandad party repertoar. Från schlager till rock.

Pris : 7 000 KR TILL 12 000 KR

Hemstad : Vi spelar i nästan hela

country,rock, dansmusik, party, bröllop, fest, dans, pub, rockabilly

Pris : FRÅN 5000 SEK

Hemstad : Bygdeå

Artist allsidig bred repertoar show drag rolig underhållning visor bröllop fest pub

Pris : 2500 - 6000 SEK

Hemstad : Sölvesborg

Dansband,dansmusik,partymusik,snapsvisor,rockmusik,bröllopsband,festmusik Blekinge,Småland

Pris : 2 500-10 000 SEK

Hemstad : Lund

Mångsidig trubadur med bra röst som passar till många typer av musik.

Pris : 2000-5000 SEK

Visa fler

Berätta för oss vad du söker:

Fyll i fälten nedan och få anbud från artister som passar till din fest

5 Anledningar till att du hittar de bästa musikerna här på denna sidan

1. Sveriges största bokningstjänst
Vi är en professionell bokningstjänst som bokar artister till nöjda kunder varje dag, året om. Vi lyssnar på feedback vi får från både våra kunder och musiker, och optimerar och utvecklar vårt system kontinuerligt.

2. Snabbt, enkelt och bekvämt
Det finns en djungel av hemsidor på nätet, det är omöjligt att hålla reda på och få klarhet i alla. Här genom denna sidan gör du bara en sökning som resulterar i att du kan boka en artist enkelt och bekvämt.

3. Mer än 10.000 utförda bokningar
Detta bokningssystem opererar i 10 länder i Europa, och vi använder vår data till att kontinuerligt optimera sättet att boka musiker på nätet. Enda sättet att göra detta på är att göra det enkelt och bekvämt för dej att boka de bästa musikerna, och se till så att din fest blir lyckad.

4. Se vad andra kunder säger
Genom alla våra bokningar får vi feedback från kunderna om vilka musiker som är skickliga, och om vilka som är mindre duktiga. När du ögnar igenom denna sidan så ser du att de musiker som har många recensioner rankas högst upp på våra listor. Filosofin är enkel, har en musiker gjort en kund nöjd och glad så är chansen stor att du också får en lyckad fest.

5. Säkerhet när du bokar
Om du bokar en musiker till din fest genom oss, så kan du för ett litet belopp få ett kontrakt och en backup-service. Detta garanterar dej ett kontrakt som är professionellt utfört, och en försäkran om att vi hittar en annan likvärdig musiker till dej om det skulle vara så att den du har bokat av någon anledning måste ställa in spelningen. Din fest ska bli vad du planerat den till, och utan några oväntade krångligheter.

;