(3)
Duo Bergh Malmö

Duo Bergh

2500-10000 SEK Få en kostnadsfri offert
(20)
Platina Gävle

En covershow som sträcker sig över flera decennier! Party covers!

(2)
Micke Liten Urshult

Micke Litén ,Covers , Rock´n Roll .50 tal , Party , Dansvänligt , Fullt ös . musik du kan

Kenth Skafvenstedt Nynäshamn

Kent Trubadur

(5)
Kari Sjöstrand Stockholm / Bollnäs

Jazzband, solosaxofon, duo, trio, mera blås, sång, mingel, dans, latinrytmer, visor, vals.

(3)
Martin Persson Sandared

Martin Persson, trubadur, folkrock, rockabilly, pop, rock, visa, blues, country,

William Palmér Strängnäs

Trubadur som spelar det mesta. Huvudsak rock men kan blanda väldigt vid behov. Kan spela l

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert
Johnny Arwidzon Åby

Trubadur med tryck

Boka musiker till midsommar

Midsommar är en Sveriges mest älskade högtider, och helt enligt tradition firar vi med sång och dans runt stången. Våra musiker är ute och sjunger och spelar musik för kunder runt om i vårt avlånga land denna dag, oavsett väder.

Solo som trubadur, duo, trio eller band, alla våra musiker är populära att boka på midsommarafton så det gäller att vara ute i god tid.

En eller flera musiker som kan underhålla dig och dina gäster till midsommar är den perfekta lösningen för ett lyckat midsommarfirande. Midsommarsånger och danslekar, snapsvisor till maten och svenska sommarplågor till senare på kvällen – detta kan våra musiker lova.

Många av de kända midsommarvisorna finns säkert redan i bakhuvudet, och med lite hjälp av en eller flera musiker blir midsommarafton en härlig högtid för både gamla och unga.

Hitta den perfekta musikern

Vi hjälper dig att boka en musiker som passar perfekt till ditt midsommarfirande. På så vis kan du ta hand om allt det andra som behöver planeras, och lämna musiken till oss. Det enda du behöver göra är att ge oss en del detaljer om din midsommarfest, och inom kort får du svar från musiker som älskar att spela och sjunga för glada människor på midsommarafton.

Du kan se hur våra musiker väljer att presentera sig på deras profiler, samt lyssna på deras musik och titta på deras videor. Dessutom kan du läsa recensioner och se vad andra kunder har att säga om deras prestationer, och hur glada och tillfredsställda de blev med sitt midsommarfirande.

Med denna information jämför du sen de olika musikerna innan du bestämmer dig för vem du ska boka, och trycker sen på boka-knappen. Vår tjänst är gratis och icke-bindande, och när du väl tar steget kommer du att se hur enkelt och smidigt det är.

midsummer
Ta emot anbud på musiker till midsommar