9 Musiker till midsommar är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Musiker till midsommar

Hyra och boka Bästa Musiker till midsommar på 123festmusik.se

Hemstad : Stockholm

Vi är en rutinerad tjejduo med en bred repertoar som spelar 100% live utan förinspelade ba

Pris : 3 000-1 000 000 SEK

Hemstad : Hela Landet

En covershow som sträcker sig över flera decennier! Party covers!

Hemstad : Stockholm / Bollnäs

Jazzband, solosaxofon, duo, trio, mera blås, sång, mingel, dans, latinrytmer, visor, vals.

Pris : 2000-35000 SEK

Hemstad : Sandared

Martin Persson, folkrock, rockabilly, pop, rock, visa, blues, country,

Pris : 3000 -8000 KR SEK

När du bokar Musiker till midsommar

Då närmar sig sommarens största högtid och det är dags att planera festen. Den absolut viktigaste ingediensen i en midsommarfest är musiken, så ska du boka musiker till midsommar är det en del saker du ska tänka på. Vid ett traditionsenligt midsommarfirande är trubaduren eller spelmannen ett givet inslag, antingen som solomusiker eller i grupp. Lustiga snapsvisor under middagen, vackra Taube-och Bellman visor, samt tramslåtar som "Små grodorna" när man dansar kring midsommarstången är

Vid ett traditionsenligt midsommarfirande är trubaduren eller spelmannen ett givet inslag, antingen som solomusiker eller i grupp. Lustiga snapsvisor under middagen, vackra Taube-och Bellman visor, samt tramslåtar som "Små grodorna" när man dansar kring midsommarstången är ett måste. En duo eller trio med samstämmiga musiker är väldigt populärt.

Här på 123musiker hittar du ett stort antal musiker i alla möjliga konstellationer som kan göra din midsommarfest till festen du drömmer om.

Vi har gjort en lista på de 10 bästa för att hjälpa dej på traven. Välj din stad här ovan och se våra förslag i ditt område.