4 Sångerskor är redo för att spela på din fest
Här nedanför väljer du det område där festen ska hållas. Därefter visar vi dej en sida med de bästa banden i just det området.

Hyra och boka Bästa Sångerskor på 123festmusik.se

Hemstad : abc

    (11 Recensioner)

HEJ

Pris : 20.000 SEK

Hemstad : Nacka

    (5 Recensioner)

MalinMusik - Partyduo, Musikquiz eller Storslagen show

Se artistens video

Pris : 6.000-40.000 SEK

Hemstad : Ramlösa

    (3 Recensioner)

SIMON&MALIN förgyller vigslar, dop, begravningar, fest, mingel och tillställningar med sån

Se artistens video

Pris : 4000 - SEK

Hemstad : Stockholm

sångerska, gitarr, trubadur,

Se artistens video

Pris : 2500-5000 SEK

När du bokar Sångerskor

En sångerska kan uppträda solo eller i grupp. Rösten är sångerskans verktyg, och alla tilltalas inte av samma röster. Vissa avgudar Adeles släpiga röst som skvallrar om 100 hjärtesorger, medan andra föredrar gladare tongångar. Därför är det klokt att lyssna på smakprov innan du bestämmer dej för vem du ska boka.

Svenskar gillar högtider och traditioner. Midsommarfest, kräftskiva och julhelg, när du än planerar att fira så kan en sångerska vara precis vad du behöver för att underhålla dej och dina gäster. Att hyra en solosångerska blir helt klart mycket billigare än om du väljer ett alternativ med fler musiker.

Hur vill du att din fest ska se ut? Är det ett litet familjärt dop eller en vigselakt i kyrkan? Ska du ha födelse-eller bröllopsfest och behöver någon som framför din favoritmusik? Vad för typ av sånger förväntar du dej att sångerskan ska kunna leverera?

Vad du än förväntar dej så ska du kunna få det bästa. Här på 123musiker har vi rankat de bästa sångerskorna på en topplista. Kriterierna är många bokningar och toppenrecensioner från tillfredställda kunder. Så välj din stad här ovan och se de bästa sångerskorna i ditt område.

Vi kan hjälpa dej hitta den bästa artisten till din fest!

Använd dig av vår Gratis och ICKE-bindande match service

Ja tack, matcha mig med en artist