(17)
MalinMusik Stockholm

MalinMusik - Sångerska, Partyduo, Musikquiz eller Storslagen show

(3)
Simon&Malin Ramlösa

SIMON&MALIN förgyller vigslar, dop, begravningar, fest, mingel och tillställningar med sån

Cecilia Rafstedt Ray Stockholm

Solosång, sångerska, jazz, soul, blues, gospel, pop, visa, musikal.

(5)
Cornelia Visby

Sångerska & DJ med eget PA & ljus. Full Fart & Party med bakgrunder Dans, Pop, Rock, Disco

2500 KR - 15000 KR SEK Få en kostnadsfri offert
(15)
nina abc

Trubadur

Annelie trubadur Stockholm

sångerska, gitarr, trubadur,

Boka en sångerska till din fest

En sångerska kan oftast framföra en allsidig blandning av musikstilar. Röstläget, stämman, är ett variationsrikt instrument som kan bemästra olika sorts musikgenrer och skapa underbart vacker stämning på din fest.

Adele som sjunger med en röst som rycker upp nackhåren med rötterna. Eva Dahlgren som med sitt djupa viskande och hörbara andetag inte lämnar någon oberörd.

123festmusik är hem för ett stort utbud sångerskor inom alla musikaliska former, stilar och genrer, så oavsett vad du och dina gäster har för önskningar och krav på sånger så garanterar att vi kan uppfylla dem alla.

Vilken sorts sångerska till ditt event

Naturligtvis beror ditt event på vilken sorts sångerska du ska boka. Om du önskar en blandning av olika musikgenrer ska du välja en mångsidig sångerska som t.ex. har en setlista med poplåtar som repertoar, efterföljt av jazz-eller rocklåtar.

De flesta sångerskor har dock en speciell musikgenre som specialitet, så om du har en specifik musikstil i åtanke så ska du välja en sångerska som har erfarenhet av och bemästrar denna genren.

Alla dina önskningar om sångerska till din fest skriver du ner i en förfrågan som skickas ut till alla våra sångerskor. Inom kort får du anbud från de sångerskor som passar dina kriterier, och du kan kommunicera med var och en av dem. På så vis blir du snabbt på det klara med vilka som kan framföra dina och dina gästers favoritlåtar. Du jämför anbuden i lugn och ro innan du bokar den bästa.

sångerska
Ta emot anbud på sångerskor