4 Sångerskor är redo för att spela på din fest

HEJ

Pris : 20.000 SEK

Hemstad : Solna

SIMON&MALIN förgyller vigslar, dop, begravningar, fest, mingel och tillställningar med sån

Pris : 4000 - SEK

Hemstad : Nacka

Malin & Co - Partyduo, Musikquiz, Sångerska med musik från 50-tal till nutid!

Pris : 4000 OCH UPPÅT SEK

Hemstad : Stockholm

sångerska, gitarr, trubadur,

När du bokar Sångerskor

En sångerska kan uppträda solo eller i grupp. Rösten är sångerskans verktyg, och alla tilltalas inte av samma röster. Vissa avgudar Adeles släpiga röst som skvallrar om 100 hjärtesorger, medan andra föredrar gladare tongångar. Därför är det klokt att lyssna på smakprov innan du bestämmer dej för vem du ska boka.

Svenskar gillar högtider och traditioner. Midsommarfest, kräftskiva och julhelg, när du än planerar att fira så kan en sångerska vara precis vad du behöver för att underhålla dej och dina gäster. Att hyra en solosångerska blir helt klart mycket billigare än om du väljer ett alternativ med fler musiker.

Hur vill du att din fest ska se ut? Är det ett litet familjärt dop eller en vigselakt i kyrkan? Ska du ha födelse-eller bröllopsfest och behöver någon som framför din favoritmusik? Vad för typ av sånger förväntar du dej att sångerskan ska kunna leverera?

Vad du än förväntar dej så ska du kunna få det bästa. Här på 123musiker har vi rankat de bästa sångerskorna på en topplista. Kriterierna är många bokningar och toppenrecensioner från tillfredställda kunder. Så välj din stad här ovan och se de bästa sångerskorna i ditt område.