(1)
Erik Lindqvist Lund

Mångsidig trubadur med bra röst som passar till många typer av musik.

THOU SHALT SWING Spånga

Vi bjuder på energisk och fartfylld string-swing jazz! Perfekt som partyhöjare eller minge

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert
Johan Osterberg malmö

Spelar för att underhålla och tillfredställa publiken med dom flesta stilar från 50-nutid.

Låt en gitarrist sätta tonen på er fest

Det finns ingen begränsning för vad för sorts musik man kan spela på en gitarr. Av alla instrument är gitarren utan tvekan det mest populära, både ur musikersynpunkt och i fråga om vad kunder föredrar att boka till sina fester. De bästa låtarna har alltid en gitarr som centralt element, antingen som genomgående riff eller I form av ett episkt solo.

Just den effekt som bara en gitarr kan uppbringa i ett nummer, kan en gitarrist frambringa på ditt evenemang.

Olika sorts gitarrister

Det finns många olika slags gitarrister att välja mellan, och härnedan klarar vi ut vad de olika kategorierna betyder, så att du vet vad du ska boka för gitarrist till din kommande fest.

Sångaren-låtskrivaren

Titeln antyder att det rör sig om egna låtar. Egenskrivna låtar är ofta en del av repertoaren, även trubadurren, som för övrigt är att annat namn för denna kategori av gitarrister, naturligtvis också sjunger och spelar alla välkända favoritlåtarna.I denna gitarristkategori ackompanjeras gitarren av sång.

Jazz-gitarristen

Det mjuka och varma karakteristiska jazzljudet som hörs från en jazzgitarrist går inte att ta miste på, och denna jazziga melodi är vad som kännetecknar en jazzgitarrist och hur du upplever hens framförande.

Loungegitarristen

Loungemusik är en genre som passerar perfekt som bakgrundsmusik när du inte vill att musiken ska ta över. Exempel på evenemang där musiken inte ska överrösta dina gäster är på ett företagsmingel, en bröllopsmottagning, eller en ceremoni.

Loungemusik är mjuk och behaglig för allas öron, oberoende av musiksmak, och är populär i många sammanhang där man vill att musiken ska vara en naturlig del av atmosfären.

Rockgitarristen

Om du vill ha ordentligt ös på din fest så ska du välja en rockgitarrist. Typiskt för en rockgitarrist är att hen är medlem av, eller kombinerar sitt gitarrspelande med ett större rockband. Dock kan en, eller flera skickliga gitarrister tillsammmans skapa cool och ösig rockmusik som låter nästan som ett helt band.

Ta emot anbud på gitarrister