6 Musiker till dop är redo för att spela på din fest

Hyra och boka Bästa Musiker till dop på 123festmusik.se

Hemstad : Solna

SIMON&MALIN förgyller vigslar, dop, begravningar, fest, mingel och tillställningar med sån

Pris : 4000 - SEK

Hemstad : Avesta

Mångsidig sångare, underhållare och gitarrist

Hemstad : Sölvesborg

David Åkesson är en ofta anlitad sångsolist, trubadur och underhållare utbildad vid Musikh

Pris : Artisten har inte angett något

Hemstad : Kvänum

Trubadur Johnny cash Bob Dylan Nationalteatern Kvänum Skara Skövde Lidköping Falköping Hjo

När du bokar Musiker till dop

Ett dop, eller namngivning är oftast en intim och familjär ceremoni, och det är viktigt att välja musik som passar. Gå in på artisternas presentationssidor och lyssna på ljudklipp och titta på videor så att du får det som passar dej bäst. Det är klokt att välja någon som har erfarenhet av sådana tillställningar, och som kan hjälpa dej på traven.

Ett dop ska vara stämningsfullt och vackert, oavsett om du väljer en solomusiker eller större konstellation. Sång ackompanjerat av fiol eller gitarr är väldigt uppskattat i sådana här sammanhang.

Här på 123festmusik finns de bästa musikerna i Sverige, Vi har gjort en lista på de 10 bästa för att det ska vara lättare för dej att hitta det som passar till din tillställning. Listan är baserad på hur många bokningar musikerna har i bagaget, och på recensioner de har fått från nöjda kunder.

Välj stad här ovan, och se de bästa i ditt område.