(3)
Duo Bergh Malmö

Duo Bergh

2500-10000 SEK Få en kostnadsfri offert
(3)
Simon&Malin Ramlösa

SIMON&MALIN förgyller vigslar, dop, begravningar, fest, mingel och tillställningar med sån

(1)
David Åkesson Sölvesborg

David Åkesson är en ofta anlitad sångsolist, trubadur och underhållare utbildad vid Musikh

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert
MedborgarTrubaduren Kvänum

Trubadur Johnny cash Bob Dylan Nationalteatern Kvänum Skara Skövde Lidköping Falköping Hjo

Annelie trubadur Stockholm

sångerska, gitarr, trubadur,

(2)
Albin Jermund Karlshamn

Trubadur / Enmansband med ett unikt akustiskt sound!

Magnus Lang Moheda

Mitt namn är Magnus Lang som är en glad och utåtriktad musikant som har jobbat som musikun

Lotta Källström Norrköping

Artist på heltid, ordnar underhållningen till din fest! Kontakta mig så pratar vi om vad d

Boka musiker till dopet

Dopet är en fest då vi firar och gläds över att en människa blir del av ett sammanhang. Vid dopet bekräftas att man ingår i en större gemenskap, och den unika människan får sitt namn. Små som stora kan döpas, alla är välkomna.

I Sverige kan man utforma dopceremonin som man själv vill, med dikter och sånger som ligger en varmt om hjärtat. Psalmer som "Härlig är jorden", "Tryggare kan ingen vara" och "Du vet väl om att du är värdefull" är otroligt populära på dop, och det är vanligt att man väljer någon av dessa i kombination med 1-2 sånger som är av stor känslomässig betydelse.

Ett dop i kyrkan tar i vanlig ordning ungefär en halvtimme, men längden varierar hur månnga sånger man vill ha med. Vid borgerlig namngivningsceremoni och namngivningsfest kan man naturligtvis själv bestämma över musikupplägget. Förslag på sånger kan vara t.ex. ’’Sång till friheten’’ (Du är det finaste jag vet) – Björn Afzelius, ‘’Handens fem fingrar ‘’– Lisa Nilsson, ‘’Kärleksvisan’’ – Sarah Dawn Finer, ‘’Så skimrande var aldrig havet’’ – Marie Fredriksson, ‘’Det vackraste’’ – Cecilia Vennersten, ‘’Isn't she lovely’’ – Stevie Wonder, och ’’Vart du än går’’ – Niklas Strömstedt.

Så hittar du musiker till dop

Ett dop är en ritual där gästerna är nära och kära, och många har själv små barn med sig. För att ro ska uppnås, och för att alla ska kunna vara närvarande och njuta av stunden, är det viktigt att någon ansvarar för sång och musik. Den idealiska musikern för ett dop i kyrkan är en solomusiker eller duo som sjunger och spelar något instrument. Det är här vi kommer in.

Vi har mer än 15 års erfarenhet av att leverera fantastisk musik till dop i Sverige och vi kan garantera att dopet du planerar blir till en minnesvärd högtid om du bokar någon av våra duktiga musiker.

Det är gratis och icke-bindande att använda vår tjänst, och framförallt är det enkelt och smidigt. När du har gett oss information om dopet så får alla våra musiker till dop ta del av din information. De musiker som vill komma och hedra dig och dina gäster tar därefter kontakt med dig, och du jämför i lugn och ro deras anbud innan du bokar.

Ta emot anbud på musiker till dop