8 Musiker till kräftskiva är redo för att spela på din fest

Hyra och boka Bästa Musiker till kräftskiva på 123festmusik.se

Hemstad : Sandared

Martin Persson, folkrock, rockabilly, pop, rock, visa, blues, country,

Pris : 3000 -8000 KR SEK

Hemstad : Ljungbyholm

Musik för alla fester - musikquiz, covers, karaoke

Pris : 2000-3500 KR SEK

Hemstad : Mölndal

Jag ger dig högsta kvalitet! Jämför genom att lyssna på låtarna - innan du bestämmer dig.

Pris : FRÅN 2500 (BEROR PÅ SPE

Hemstad : Skogås

SCRUFF, ett Party-Rock band från Haninge med fullt ös och en massa tung-gung

När du bokar Musiker till kräftskiva

Då är det dags för kräftskiva, en av svenskarnas mest uppskattade traditioner. Hattar och haklappar ska på, snapsglasen ska höjas, och kräftklor ska rensas. En av de viktigaste ingredienserna på en kräftskiva är musiken och för att festen ska bli lyckad är det en del saker du bör tänka på innan du bokar musiker till kräftskiva.

En trubadur, eller en spelmansduo/trio brukar vara ett populärt val vid kräftskiva. Fiol, dragspel och gitarr är uppskattade instrument som får fart på festen. Titta på artisternas presentationssidor och få smakprov. Försäkra dej om att musikern kan snapsvisor och andra traditionella sånger som är ett måste vid kräftskivor.

Här på 123musiker finns de bästa banden i Sverige. Vi har gjort en lista på de 10 bästa i ditt område för att det ska vara lättare för dej. Musikerna på listan har många bokningar och utmärkta recensioner från glada kunder.

Välj din stad här ovan och få förslag på de bästa nära dej.