8 Sångare är redo för att spela på din fest

Hyra och boka Bästa Sångare på 123festmusik.se

Hemstad : Solna

SIMON&MALIN förgyller vigslar, dop, begravningar, fest, mingel och tillställningar med sån

Pris : 4000 - SEK

Hemstad : Bålsta

Musik som alla gillar och ett problemfritt samarbete!

Hemstad : Lund

Mångsidig trubadur med bra röst som passar till många typer av musik.

Pris : 2000-5000 SEK

Hemstad : Sölvesborg

David Åkesson är en ofta anlitad sångsolist, trubadur och underhållare utbildad vid Musikh

Pris : Artisten har inte angett något

När du bokar Sångare

Innan du bokar din sångare till festen, lyssna på ljudklipp och titta på videor om det är möjligt. Rösten är sångarens verktyg, och alla tilltalas inte av samma röster. Vissa hesa röster gör sig utmärkt till blues och jazz, medan andra passar bättre till opera. Är du ett Bruno Mars Fan eller föredrar du Leonard Cohens djupa tonläge?

Vad du än planerar för fest, så har vi den rätta sångaren för dej. Är det ett litet familjärt dop eller en vigselakt i kyrkan? Ska du ha födelse-eller bröllopsfest och behöver någon som framför din favoritmusik? Kanske planerar du en midsommarfest eller kräftskiva, och behöver en sångare som kan underhålla både under middagen och efter. Vad för typ av sånger förväntar du dej att artisten ska kunna leverera?

En sångare kan inte låta lika mycket som en duo eller ett band, men å andra sidan är det inte lika kostsamt. Så är det en sångare du har bestämt dej för så hittar du honom här. På 123musiker har vi gjort en 10-i-topp lista med våra bästa sångare för att det ska vara lättare för dej att hitta den bäste. Kriterierna för att hamna på listan är att artisten ska ha många bokningar i bagaget, plus utmärkta recensioner från nöjda kunder.

För en lyckad fest, välj din stad här ovan och se våra förslag på sångare i ditt område.