(7)
Per Sunemark Skegrie

Dansmusik & Underhållning för Vuxna Öron

4000-15000 SEK Få en kostnadsfri offert
(3)
Simon&Malin Ramlösa

SIMON&MALIN förgyller vigslar, dop, begravningar, fest, mingel och tillställningar med sån

(1)
David Åkesson Sölvesborg

David Åkesson är en ofta anlitad sångsolist, trubadur och underhållare utbildad vid Musikh

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert
(1)
Erik Lindqvist Lund

Mångsidig trubadur med bra röst som passar till många typer av musik.

Ole Sunnerfjell Sölvesborg

Blues rock visor bakgrundsmusik bröllop fest party firmafest stark röst sångare

FRÅN 1500 SEK Få en kostnadsfri offert
Christian Malmö

Sångare musik. Spansk. Italiensk. Engelsk ballader dans musik 70, 80 ,90 talet

(3)
Kent Ploog Sundbyberg

Musik som alla gillar och ett problemfritt samarbete!

Hyr en skönsjungande sångare till fest

En sångare kan fängsla dina gäster med en traditionell folkmelodi, en svänging jazz-standard eller en dramatisk opera-aria på din tillställning. Vacker solosång på en bröllopsreception eller dop, alternativt något rivigt och medryckande till en mer livad fest, garanterar ett lyckat event.

En allsidig sångare har en bred låtrepertoar och kan framföra en blandning av olika stilar och musiktyper. Många sångare har till exempel en setlista med poplåtar som repertoar, efterföljt av ett annat set med jazz-eller rocklåtar.

Förutom att bokas som solister kan sångare bokas som trubadurer med instrument, eller ingå i en duo, trio, band eller dansband. De flesta sångare har olika konstellationer att erbjuda beroende på vad för sorts fest du planerar.

Så hittar du din sångare

Garantera ett lyckat event genom att krydda din kommande fest med en fantastisk sångare. De populäraste genrerna bland sångare som bokas av 123festmusik kunder är Pop, Jazz, Klassiskt, Folk och Tribute Acts, och vi har något för alla. Våra sångare har i mer än 15 år försett kunder i vårt avlånga land med härlig sång, och kan utan tvekan göra din fest till en succé.

Gör en gratis och icke-bindande förfrågan genom oss, där du fyller i lite information om ditt event. Inom kort kommer våra sångare att kontakta dig och presentera sina anbud, och tillsammans diskutera ni vilka upplägg som passar till ditt event. När du har jämfört de olika artisternas anbud genom att titta på deras videor, lyssna på deras låtar, samt läsa resensioner de fått av andra kunder, så beslutar du dig för vem du ska boka. Hur enkelt och smidigt som helst.

singer
Ta emot anbud på sångare