2 Pianister är redo för att spela på din fest

Hyra och boka Bästa Pianister på 123festmusik.se

Hemstad : Bro/Stockholm

Jazzband till evenemang: soft jazz, bossa nova, blues, happy jazz; piano solo, duo, trio,

Pris : 2000 -16 000 SEK

Hemstad : Lomma

Tea-Louice sjunger och spelar allt från musikal till svenska visor och pop/rock. Specialli

Pris : Artisten har inte angett något

När du bokar Pianister

I Sverige har vi många bra pianister som kan spela allt från loungemusik till klassiska stycken.En pianist kan vara lämplig om du behöver bakgrundsmusik till ett cocktailparty eller till ett företagsevent. Vad du inte får glömma att ta med i beräkningen är att det måste finnas ett piano på plats, det är omöjligt för pianisten att ta med sitt eget.

Här på 123musiker hittar du suveräna pianister som kan underhålla dej och dina gäster på ditt event.

Vi har valt ut de bästa baserat på hur många bokningar och bra recensioner de har.

Så om du behöver en pianist som har det där lilla extra, välj då din stad här ovan och se våra förslag.