Björn Palander Jönköping

Björn Palander piano trubadur barpianist mingelpiano

Tea-Louice Lomma

Mingelmusik till bröllop, dop, namngivning, mindre fest

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert
(5)
Events Mindoors Music Bro/Stockholm

Jazzband till evenemang: soft jazz, bossa nova, blues, happy jazz; piano solo, duo, trio,

Förgyll festen med skön pianomusik

Har du ett festligt evenemang på gång och behöver planera för livemusik och underhållning? Erbjud dina gäster en skön pianobar med en pianist som kan spela fräsch livemusik på ditt event. En duktig pianist med bred repertoar förhöjer stämningen på bröllop, ceremonier, företagsevent, samt andra tillställningar, och garanterar ett oförglömligt event.

En pianistunderhållare, eller barpianist, fungerar som om en trubadur som livar upp vilken tillställning som helst. Ena sekunden får de gästerna att ta ton och sjunga med, i nästa får de alla att tystna och lyssna hänfört.

En mingelpianist garanterar att det aldrig blir tyst och att det blir en behaglig stämning i rummet. Mingelpianisten är företagarens bäste vän, då det ska minglas på ett företagsevent.

Hitta och boka en pianist

Vi på 123festmusik har 15 års erfarenhet med att boka pianister till fester runt om i vårt avlånga land. Nöjda och glada kunder som har använt sig av vår gratis och icke-bindande tjänst har gett sina omdömen om våra pianister så att du kan ta del av dem och boka den bäste pianisten till ditt event.

Gör en förfrågan och låt oss ta del av lite information om vad för sorts fest du planerar. De pianister som är tillgängliga och intresserade av att komma och sjunga och spela på din fest kontaktar dig inom kort med sina anbud, och ni diskuterar upplägget. En viktig faktor kan t.ex. vara om det finns ett piano i lokalen, eller om det är något som pianisten ska tillhandahålla i form av ett digitalt piano. När du har jämfört och beslutat dig för vem du vill boka så kan du slappna av och se fram emot en minnesvärd fest.

pianist
Ta emot anbud på pianister