12 Musiker till julfest är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Musiker till julfest

Hyra och boka Bästa Musiker till julfest på 123festmusik.se

Hemstad : Sölvesborg

Dansband,dansmusik,partymusik,snapsvisor,rockmusik,bröllopsband,festmusik Blekinge,Småland

Pris : 2 500-10 000 SEK

Hemstad : Bygdeå

Artist allsidig bred repertoar show drag rolig underhållning visor bröllop fest pub

Pris : 2500 - 6000 SEK

Hemstad : Sandared

Martin Persson, folkrock, rockabilly, pop, rock, visa, blues, country,

Pris : 3000 -8000 KR SEK

Hemstad : Göteborg

Rutinerad och utbildad musiker. Trubadur, duo eller quiz.

Pris : 4000-20 000 SEK

När du bokar Musiker till julfest

När julen står för dörren och festen ska ordnas är musiken något du ska tänka lite extra på. En musiker till julfest kan vara allt från en ensam trubadur som spelar gitarr och sjunger folkliga visor, till en spelmansduo/trio som stämmer upp med både dragspel, fiol och munspel. Blir det dans kring granen ska musikern kunna ackompanjera till julsångerna, och gärna komma med förslag på visor.

Här på 123musiker har vi massor av förslag på de bästa musikerna i vårt avlånga land. Titta på deras presentationssidor och få smakprov så att du är säker på att du väljer det allra bästa.

Vi har gjort en 10-i-topp lista som vi baserat på de musiker som har flest bokningar och utmärkta recensioner. För en lyckad julfest, välj din stad här ovan och hitta de bästa i ditt område.