(31)
Sören Strid Entertainer Skagersvik

Hög-kvalitativ underhållare som ser till att skapa magisk stämning på varje tillställning

(32)
Magnus Griwall Trollhättan

Fest och dansmusik, party och allsång på dansgolvet förgyller festen

(20)
Platina Gävle

En covershow som sträcker sig över flera decennier! Party covers!

(18)
Partymusiker Blomstermåla

Monica & Andreas Zetterberg - Partymusiker med perfekt underhållning för din fest

(62)
din Trubadur Torsås

Enmans - coverband, trubadur och entertainer

(45)
Peter Auki Göteborg

Trubadur,Duo,Partyband,Fest,Bröllop,DJ

(7)
Per Sunemark Skegrie

Dansmusik & Underhållning för Vuxna Öron

4000-15000 SEK Få en kostnadsfri offert
(2)
K.I.M Rävlanda

Blandad party repertoar. Från schlager till rock.

Höj humöret med en glad trubadur till din fest

Vi i Sverige älskar trubadurer, och vi vårdar ömt vår vissångar- och trubadurtradition. Det är otroligt populärt att boka en trubadur till de stora svenska högtiderna. Vi har många nöjda och glada kunder runtom i Sverige vars fester och högtider har blivit en fullträff tack vare att de bokat genom oss. En passionerad saangare eller saangerskor som sjunger visor och ackompanjerar med något instrument förgyller alla sorts fester.

En trubadur engagerar dig och dina gäster med anekdoter, allsång, musikquiz och snapsvisor. Hen sjunger och spelar instrument, oftast gitarr, och framför visor och ballader som går rakt in i hjärtat och sätter känslorna i svall. En trubadur som sjunger och spelar livemusik är det perfekta sättet att garantera att folk kommer i stämning på din fest.

Så hittar du din trubadur

Att planera en fest tar tid och energi, som man inte alltid har. Musiken är en av de viktigaste ingredienserna, och musik är det vi kan. Om du bara ger dig själv ett par minuter och fyller i lite information om din fest, så får du inom kort ta emot anbud från trubadurer som vill sjunga sånger och spela på din fest.

Du får en utmärkt överblick på trubadurerna som är intresserade av ditt evenemang, och kan jämföra anbuden i lugn och ro. När du har bestämt dig för vem som ska få komma och underhålla dig och dina gäster så bokar du. Det är enkelt och smidigt att använda sig av vår tjänst, och det är naturligtvis icke-bindande och gratis.

trubadur
Ta emot anbud på trubadurer