54 Trubadurer är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Trubadurer

Hyra och boka Bästa Trubadurer på 123festmusik.se

Hemstad : Torsås

Enmans - coverband, trubadur och entertainer

Hemstad : Göteborg

Trubadur,Duo,Partyband,Fest,Bröllop,DJ

Pris : 3000-40 000 SEK

Hemstad : Fjärås

Partytrubadur

Pris : 0 - 12000 SEK

Hemstad : Bollebygd

Andreas Zetterberg från partymusiker.se - perfekt underhållning för din fest

När du bokar Trubadurer

Trubadur betyder ursprungligen "låtskrivare". En trubadur kan vara en vissångare som spelar gitarr och sjunger "folkliga sånger", men det kan också vara en partytrubadur som lirar Creedence låtar. Evert Taube och Cornelis Vreeswijk var två av våra kändaste trubadurer, de skrev visor som gick rakt in i svenskarnas hjärtan. Utbudet av trubadurer i Sverige är mycket stort och låtarna de framför varierar oerhört. En trubadur i Cornelis anda bidrar till en traditionell atmosfär på festen och lämnar ingen av gästerna oberörd, medan en partytrubadur som spelar covers kan få fart på vilken fest som helst.

Vad för sorts fest är det du planerar? Är det en intimare tillställning som t.ex. namngivning av ett barn, eller en vigselakt i kyrkan? Ska du ha födelse-eller bröllopsfest och behöver någon som framför din favoritmusik? Vad vill du att trubaduren ska kunna leverera?

Vi i Sverige är svaga för högtider och traditioner. Midsommarfest, kräftskiva och julhelg, när du än planerar att fira så kan en trubadur vara precis vad du behöver. Är det en trädgårdsfest eller invigning du letar efter musik till, så kan en trubadur som spelar och sjunger lite i bakgrunden vara den perfekta lösningen. Och vi ska inte tala om priset, att hyra in en trubadur blir mycket billigare än att hyra in ett helt band.

De bästa trubadurerna finns här på 123musiker. Vi har gjort en 10-i-topp lista med de allra skickligaste, ju fler bokningar och toppenrecensioner från nöjda kunder, desto högre upp på listan. Så för att festen ska bli lyckad, välj din stad här ovan och se våra förslag på trubadurer i ditt område.