Sören Strid Entertainer
4.9 / 5 baserat på  27 kundrecensioner (Recensioner)

Sören Strid Entertainer

Hemstad: Skagersvik Pris: 7000 -20000 SEK SEK
Svarar: 99% Svarar inom: 1-2 timmar

Hög-kvalitativ underhållare som ser till att skapa magisk stämning på varje tillställning

Sören Strid Show är en party/dansmusik underhållare samt en mycket bra middagsunderhållare.

Sören Strid spelar på i princip allt i sverige från bröllop till sälens skidanläggningar.

Kännetecknet för sören är att vara otroligt flexibel och fixa det mesta av kundens önskemål.
Sören Strid Show kommer med fullproduktion Dvs. ljud & ljus och ibland med endast en akustisk gitarr.
Sören har tagit en silvermedalj I Dragspels SM och är en av de få i Sverige som spelar hårdrock på dragspel

Repertoaren är bred med alltifrån visor,schlager,pop,disco,samt rock n roll
Allt detta blandas upp med mycket humor och värme så publiken känner sig delaktig.

Ett mycket säkert kort för alla evenemang där det krävs närvaro och engagemang
Sören skräddarsyr festen så storleken har ingen betydelse.
Sören har uppträtt för 2 personer på romantisk middag till 1200 personer på Rally VM .
Hör av er för en offert.
Sören Strid Show går att boka från 1 till 5 medlemmar i bandet.

NYHET FÖR 2018

Oktoberfestunderhållning
Ring eller maila för information!


Recensioner av Sören Strid Entertainer

Firmafest  - 
Sören var enkel att planera och kommunicera med, svarade upp kanon på önskemål och levererade underhållning som var mycket uppskattad av alla festdeltagare.
Firmafest  - 
Mycket nöjd men hela kvällen! Sören var väldigt "följsam" och lade upp spelningen efter vårt behov under kvällen. Vi fick mycket för pengarna och variationen på underhållningen var mycket uppskattad. Medryckande, dansvänligt, discovänligt samt mycket skratt.
50-årsfest  - 
Helt fantastiskt går INTE att få nån bättre entertainer 10 av 10 fixar det precis som man vill ha det och en jättebra quiz 👍
Bröllop  - 
Proffsig ,charmig o rolig kille:)...Han tog alla med storm på vårat bröllop den 22/2 2020...Vi va i all åldrar fr 9-80 år Han va toppen.. kommer boka honom till vårat nästa evenemang Rekommenderas STORT till alla tillställningar Tusen tack igen Sören Strid för att du gjorde våran fest till de bästa minnet❤️
40-årsfest  - 
grymt duktig underhållare. Sören gjorde min 40-års fest till en helt perfekt kväll. ingen kunde sitta still !! rekommenderar Sören alla dagar.
Firmafest  - 
Med sin fantastiska energi och publiknärvaro är Sören en naturlig party- och stämningshöjare. Han blandar musik och upplägg under kvällen och får med sig sin publik på ett naturligt sätt, vilket gjorde vår kväll på Örebro Slott till en riktig Succé. Tack Sören!
Bröllop  - 
En proffsig och grym underhållare. Lyhörd och förstod precis vilken underhållning vi ville ha. Hans musikquiz blev en succé på vår fest!
50-årsfest  - 
Levde upp till våra förväntningar och mer där till, gjorde vår fest till en toppen kväll
60-årsfest  - 
Sören Strid är en fantastisk underhållare! Han är trygg och lyhörd att ha att göra med. Han är så mångsidig, kan allt inom underhållning. Han lyfter verkligen en fest till skyarna. The Best!
40-årsfest  - 
Mycket proffsig . Lätt att prata med. Förstås direkt vad jag var utefter för underhållning. Å vilken partyhöjare.
40-årsfest  - 
Perfekt! Bra och enkel att ha att göra med och levererade en fantastisk underhållning som fångade alla gäster oavsett ålder. Kan varmt rekommenderas. Det blir kanonstämning hela kvällen!
Firmafest  - 
Fantastiskt underhållande och professionell. Gjorde vårt företagsevent till en kväll att minnas för lång tid framöver
40-årsfest  - 
En otroligt anpassningsbar artist som verkar smälta in i alla olika sammanhang! Spontan, påhittig och roligt mellansnack. Rekommenderas varmt!
40-årsfest  - 
En mycket proffsig entertainer. Det blev klackarna i taket på hela sällskapet. Väldigt bra variation på musiken.
Kundevent  - 
KUNG rakt av!!!!!!
Oktoberfest/Tyrolertema  - 
Fantastisk! Kan helt ärligt säga att Sören och Folke mer eller mindre gjorde hela vår fest som då var en oktoberfest med inlevelse, underhållning i alla kategorier, känsla, bra sång och ett jäkla bra humör! Fick frågor från flera gäster om de fick ta med Folke och Sören hem vilket säger det mest om detta band. TACK!
50-årsfest  - 
Mycket bra det blev en toppen Kväll.
40-årsfest  - 
Det blev precis den succé som jag räknat med! Full fart från start till slut. Bra variation på musiken, häftigt med en artist som inte bara står på scenen, utan även är med på dansgolvet!
Kundevent  - 
Vi har anlitat Sören ett antal gånger till våra kundevent i Malmö. Han är fantastiskt duktig och kan varmt rekommendera honom.
Pub/restaurang  - 
En underhållare av högsta rang. Dessutom flexibel och ger ett seriöst helhetsintryck. // Simon
50-årsfest  - 
Tack Sören för att Du gjorde Carinas 50-årsfest till ett oförglömligt minne. Vi är supernöjda, hoppas vi ses igen. Margareta
50-årsfest  - 
Sören var toppen! Med sin otroliga charm, värme, utstrålning och humor fick han alla gästerna att komma i den rätta feststämningen. Står inte bara rätt upp och ner och sjunger utan bjuder verkligen på sig själv med lite humoristiska inslag samt rör sig med ute på dansgolvet bland dansande även sittande gäster med sin gitarr och sång. Och ett tu tre kommer dragspelet fram och då kan man inte sitta still. Sååå bra! Rekommenderas varmt! Tveka inte!
70-årsfest  - 
Mycket professionell både som entertainer och ren musiker. Mkt hög social kompetens. Lätt att samarbeta med. Lyhörd, idérik, anpassar musik efter publik på ett mästerligt sätt, genomtrevlig och "go"!
Firmafest  - 
Sören var toppen. Proffsig, duktig och bjöd på en riktig feststämning med mycket skratt och dans. Skulle verkligen rekommendera honom.
50-årsfest  - 
Fantastisk stämningshöjare. Lyhörd och anpassningsbar. Jätterolig utan dålida skämt "under bältet" eller på andras bekostnad. Underbar underhållning både under middagen och till dansen. Kan varmt rekommenderas.
50-årsfest  - 
Sören gjorde min 50 års fest till ett minne för livet, med hans underhållning charm spel och sång kände alla feststämning. Även en 80 årig bonde.
40-årsfest  - 
Jag anlitade Sören som Entertainer till mitt 40 års kalas, Jag hade bestämt mig för att ge Sören fria händer för att leverera en så spontan o stämningsfull underhållning till mina gäster som möjligt, o de blev en fullträff :-) Sören hade lätt för att skapa kontakt med mina gäster och alla känna sig inkluderade.

Kontakta Sören Strid Entertainer

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Brown eyed girl (Van Morisson)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här