Peter Auki
4.9 / 5 baserat på  45 kundrecensioner (Recensioner)

Peter Auki

Hemstad: Göteborg Pris: 3000-40 000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

Trubadur,Duo,Partyband,Fest,Bröllop,DJ

Peter Auki har jobbat i nöjesbranschen i mer än 20 år och det har blivit långt över 1000 spelningar genom åren. Allt från spelningar för företag som; IKEA, MEDIAMARKT, JYSK, SPECSAVERS, POSTEN, SWEDISH MATCH, SIEMENS, RIKSBYGGEN, PEAB, H&M, ICA, DHL, SCHENKERS, VOLVO, BMW, spelningar på bröllop, fester, pubar, Afterski och Afterbeach (Ett par exempel är på After-beachen i Tylösand och Afterski på Dippan i Åre). Peter spelar även på STENA LINE och har gjort det under flera års tid som Trubadur, Duo, Trio och med sitt Partyband- Bonnie Bell.

Peter har jobbat med artister som; Shirley Clamp, Charlotte Perrelli, Martin Stenmarck, David Lindgren, Lagayla Frazier, Sarah Dawn Finer med flera.

Han har en bred repertoar med allt från de senaste radiohitsen till gamla klassiker inom pop, rock, soul och hårdrock osv.

Peter lägger stor vikt vid publikkontakt och anpassar musiken efter tillfälle. Som tex:

• Mingel/lounge – lugn musik passande vid fördrink eller under middagen.

• Allsång – med gamla klassiker där det bjuds upp till sång, dans och andra galna upptåg.

• Partymusik – medryckande och fartfyllda låtar som det passar att dansa till och sjunga med i.

• Musikquiz-Live – passar bra till exempel efter middagen vid desserten innan man drar igång partymusiken.

• DJ – finns även möjlighet att han kan DJ:a. Passar perfekt då ni vill dansa och festa vidare efter att sista setet spelats på kvällen.

- Olika bröllopskoncept tex:
- DeLux-paketet- sång vid vigsel, spelar vid minglet innan middagen, instick med låtar och interaktiva inslag under middagen om så önskas (Allsånger etc.) Sidekick till toast-master/madame, hjälper till med mick (Trådlösa mickar) vid tal, spex osv. Efter middagen startar jag/vi med en bröllopsvals live om så önskas sedan kör jag/vi igång och spelar partymusik som det passar att både dansa och sjunga med i, med avslut som DJ om så önskas.

Videolänkar från Afterski, vigslar osv nedan:

Auki Trio- "Öppna din dörr"
https://youtu.be/eCL6JMzZTTI

"Are you with me":
http://youtu.be/gT-LZufJ37w

"Take me home country roads"
https://youtu.be/e-oy1tPTDyI

"Sofias sång":
http://youtu.be/TcT49uo9APc

"Stand by me":
https://youtu.be/0SG4H_Ljddg

"Wake me up"
https://youtu.be/FNQ9vouZLgY

Peter har ljud- och ljusanläggning för event upp till ca 400 pers.

Hör av er för referenser, offert-förfrågan eller vid övriga frågor.

Tveka inte att ta Peters hjälp för att göra er dag/kväll oförglömlig.


Recensioner av Peter Auki

50-årsfest  - 
Det blev en toppenkväll. Glatt, trevligt och proffsigt. Vi kan verkligen rekommendera denna artist.
50-årsfest  - 
Det är andra gången vi nyttjar Peters fantastiska röst och skils på scenen, en mycket trevlig och klockren entertainer som är självklar på varje tillställning vi kommer ha i framtiden. Kan bara ge våra starkaste Rekommendationer. Robert & Maria Uthberg
Annan fest  - 
KANONBRA Kanonbra! Snabbt bemötande, fick in ett stort antal förslag och vi hyrde in Peter Auki som verkligen var kanonbra. Stort tack!
Bröllop  - 
Fantastisk bra genomfört framträdande på vår bröllopsdag med sånger under vigsel, brudskål och underhållning resten av kvällen med live musik och som DJ. Peter är en natur begåvning med tentakler och underhållnings egenskaper! Rekommenderas varmt!
Bröllop  - 
Jag har hyrt in Peter både på företagsgigg och ett privat event (bröllopsfest). Peter är samarbetsvillig inför planeringen, och är rutinerad på att se till att få igång publiken. Gästerna tyckte han var riktigt bra.
40-årsfest  - 
40-års kalas Funkade väldigt bra - trevligt bemötande samt flexibel, bra tempo under hela festen Musik quiz, historier, live musik och avslutande dans musik vävdes ihop på ett bra sätt
60-årsfest  - 
En go och glad entertainer som är väldigt serviceminded samt duktig på det han gör. Mycket bra respons från övriga festdeltagare.
40-årsfest  - 
Pigg, glad och tillmötesgående. Lättkommunicerad och framför allt duktig på sitt jobb. Jag är supernöjd!
Firmafest  - 
Positiv och glad
Bröllop  - 
En fullfjädrad entertainer som med känsla och engagemang förgyllde vår bröllopsfest! Rekommenderar Peter Auki alla dar i veckan😊
Bröllop  - 
En fullfjädrad entertainer som med känsla och engagemang förgyllde vår bröllopsfest! Rekommenderar Peter Auki alla dar i veckan😊
Bröllop  - 
En fullfjädrad entertainer som garanterar att din fest blir en succe! Jag rekommenderar Peter Auki varmt.
Bröllop  - 
Peter spelade på vår vigsel och bröllopsfest. Det blev en super härlig kväll med bra musik som fick i gång gästerna. Han sjunger och spelar kanonbra och dagen blev helt enligt våra önskemål. Vi rekommenderar honom varmt till andra.
25-årsfest  - 
Mycket trevlig kille med humor! Spelade och sjöng jätte bra! Helt perfekt! Gjorde hela festen 👍
Firmafest  - 
En helt underbar artist. Vilken stämning han kan få igång. Tackar
Firmafest  - 
Riktigt bra
Bröllop  - 
Peter är en fantastisk person och musiker som förgyllde vårt bröllop med sin energi och fina sång. Han gjorde ett kanonupplägg för oss med musik på vigsel, mingel, brudskål och fest. Oerhört lätt att samspråka med och han lyssnar på vad just du vill uppnå med din dag. Han har en bred repertoar och han sjöng "våra" låtar med den inlevelse och känsla som man vill att en artist ska göra. Vi är mer än nöjda och kan inte uttrycka oss med ord nog för hur glada vi är över att vi tog kontakt med Peter och valde honom till vårt bröllop:) Tack Peter!
Bröllop  - 
Kanon! Proffsig, trevlig och flexibel! Körde på så länge vi orkade dansa! Rekommenderas!
Bröllop  - 
Toppenbra spelning på vårt bröllop. Bandet fick igång alla gästerna och vi dansade till gryningen! Även plus i kanten för att de var så smidiga när det gällde logistikutmaningen att ta sig ut till en ö utan bilförbindelse!
Annan fest  - 
Vi tyckte alla i sällskapet att Peter både var en duktig sångare och musiker! Att han sedan var en mycket trevlig kille, glad och positiv, hjälpte ju till att höja stämningen på festen. Kort sagt: Han lär komma tillbaka till oss! Christina Feiff
Trädgårdsfest/Gardenparty  - 
Använde Peter till vårt event med jobbet. Bra musik och roligt mellansnack mellan låtarna!
Studentskiva  - 
En duktig kille som kände av och höjde stämningen med bravur på vår studentmottagning. Det blev en underbar och minnesvärd tillställning tack vare Peters proffsiga medverkan.
Bröllop  - 
Hei, Peter var imøtekommende og hyggelig fra første kontaktpunkt. Sangen "vår" ble veldig fint fremført. Min datter fikk synge med på noen låter og det ble tatt i mot med stort engasjement. Veldig proffe og våre gjester skrøt av hvor flinke de var. (Vi hadde Peter som duo) Utrolig godt fornøyde og kan anbefale "heldagspakken". Mvh Ida
60-årsfest  - 
Peter fantastisk Bra, han levererade allt. BÄST! Christina
Bröllop  - 
Underhållande, charmig och rolig, kul och rapp i mellansnacket- bra passande musik och min begärda musik i pauser, han spelade så länge mina fötter orkade......Tack än en gång...hoppas vi ses i framtiden!!
Firmafest  - 
Peter Auki är en proffsig artist som skapade den där extra härliga stämningen på vårt julbord på företaget. Med fin sångröst och med sitt trevliga och skämtsamma sätt fick han igång alla på festen. Han framförde sång med gitarr samt sjöng med playback. Musikstilen anpassades bra efter kilentelet. Under middagen hade han hand om ett musik-guiz som var mycket uppskattat. Efter middagen avrundades festen med att Peter var DJ. Peter ordnade även med ljussättning för att få den optimala feststämningen. Allt sköttes mycket bra under kvällen och samarbetet innan festen sköttes på ett smidigt sätt. Vi på företaget är mycket nöjda med kvällen. Vi rekommenderar verkligen Peter!
Annan fest  - 
En mycket lyhörd, glad och trevlig artist som leverera det man vill ha. Fick med publiken/gästerna från början. Jag kan verkligen rekommendera honom till era fester.
40-årsfest  - 
Allt från planeringen med låtval och program inför vår fest med mera var super. Vi fick förslag på låtar av Peter. Under vår fest/bröllop hade vi en vigsel utomhus och där regnet tittade fram mot slutet. Allt blev ändå jätte bra och vi kunde fortsätta de sista låtarna inomhus tack vare härligt samarbete med Peter. Resten av kvällen bjud Peter på sig med sin grymma röst. Sista timmen var det klackarna i taket tack vare Peter som stod som DJ. Vi och alla gäster tyckte Peter var duktig och proffsig och kan bara säga gott om Peter. Anlita ett proffs anlita Peter Auki:)
Bröllop  - 
Väldigt bra. Bra blandning av musik! koll på vad publiken vill höra. Tillmötesgående och svarar mkt snabbt. Bred repertoar. Festen blev väldigt lyckad!
Bröllop  - 
Peter Auki - vilket proffs! Han förgyllde vår bröllopsfest 6 augusti - med allt från mingelmusik - musik och underhålling under middagen - samverkan med toastmadames - till ett himla röj på dansgolvet ända till fyra på morgonen! Vi är supernöjda med allt och våra gäster tyckte Peter var grymt duktig!!! Flexibel, tillmötesgående och superduktig!! Fin känsla!!! :) Bara positivt att säga!!
Bröllop  - 
Peter Auki är en fantastisk artist, allt som står beskrivet om vad han erbjuder lever han upp till. Det är med stor känsla som han uppträder, och man känner hans engagemang. Auki uppträdde på vår bröllopsfest och var oerhört tillmötesgående vad gäller låtval och även inslag från andra. Bruden ville att döttrarna skulle sjunga några låtar också, och det gick hur fint som helst. Spontana låtönskningar under kvällens gång togs emot väl. Något jag verkligen vill lyfta fram är hans positiva bemötande, det betyder mycket med en artist som inte bara uppträder bra utan som även är väldigt trevlig.
Firmafest  - 
Proffsig, flexibel, duktig sångare, lyssnade på våra önskemål och ändringar i körschemat.
Bröllop  - 
Peter spelade på vårt bröllop (vigsel, mingel samt dans) och vi kan varmt rekommendera honom. Han har en stor reportear och tar sig även an att spela mindre kända låtar efter önskemål. Peter är lyhörd och flexibel och fick igång bröllopsgästerna ordentligt på dansgolvet. Han är dessutom en trevlig prick! :)
Firmafest  - 
Super lyckad kväll. Mycket tack vare Peter Auki som var väldigt underhållande. Bra reportrar oc lyhörd för publiken. Tackar och bockar. Rekommenderar värkligen
Bröllop  - 
Vi hade en liten borglig vigsel med endast 4 vänner/gäster, Peter blev vän/gäst nr:5. Trevlig och social kille som utförde de 2 låtar vi valt med bravur. Vår lilla borgliga vigsel blev så mycket mer med sång av Peter. Jättebra röst! En go Göteborgare. Om tillfälle ges så bokar vi gärna honom igen!
Födelsedagsfest  - 
Rekommenderas starkt!! Duktig musiker och sångare som höjer stämningen på festen till max. En charmig och trevlig underhållare som kan det mesta. Folk rycks med av hans glädje och utstrålning även skämtsam och personlig på ett träffande sätt. Ärlig kille som är lätt att ha att göra med. Ingen lär bli besviken med denne toppenartist :) Undertecknad med gäster är mycket nöjd med Peters insats! Tack för mig/ Catharina Holmström
Bröllop  - 
Mycket trevlig, tillmötesgående, servicemided, flexibel och väldigt duktig artist. Fick mycket beröm av våra gäster också. Tusen tack för att du förgyllde vår bröllopsfest!
Bröllop  - 
Fantastisk på att spela gitarr och sjunga, fin röst. Lyhörd inför gästernas önskemål, en riktig entertainer! Mycket duktig. Rekommenderas starkt.
Bröllop  - 
Peter är en fantastisk entertainer som förgyllde vårt bröllop. Med en stark insats i såväl kyrkan, som på minglet utanför festlokalen och som liveband till bröllopsfesten så kan vi inte annat än att säga att vi är SJUKT NÖJDA!!! Ett fullblodsproffs som vet vad han sysslar med och har många bra samarbetspartners. Fundera inte mer, ta Peter, han är värd varenda krona.
50-årsfest  - 
Innovativ, inspirerande och proffsig! Tog tag i uppdraget precis som vi önskade! Suverän känsla och urval av låtar ! Väl avvägt! Bra jobbat!
Firmafest  - 
Mycket bra, framför allt att Peter inte bara är en bra musiker utan även en entertainer med lite påhitt och skoj som lättar upp, och manar till skratt.
Bröllop  - 
Mkt trevlig och tillmötesgående
Kundevent  - 
Duktig artist som även är bra på att involvera publiken/gästerna.
50-årsfest  - 
Kul, trevlig och proffsig kille. Bra röst och bred repertoar. Kan rekommenderas!
Bröllop  - 
Peter höll i musikunderhållningen under vår vigsel och bröllopsfest. De två sakerna som vi var mest nöjda med var för det första de arrangemang som han fått i uppdrag att framföra under vigselceremonin och som brudvals. Det var omsorgsfulla arrangemang som han hade lagt ner tid och arbete på och både sången och gitarrspelet var rutinerat, skolat och med varierande dynamik. De låtar han ombads att arrangera var: To make you feel my lovbe av Bob Dylan At my most beautiful av REM Thunder Road av Springsteen You go to my head av Billie Holliday För det andra var Peter väldigt lätt att jobba med både inför och under bröllopsdagen. Det var lätt att få vår bild av vad vi ville ha att gå ihop med vad Peter tänkte att kunde bli bra att han gjorde. Förutom framförandena under vigselceremonin och brudvalsen så höll han i tre allsånger under middagen och därefter spelade och sjöng han efter festen och drog efter midnatt igång med DJ:ing. Han var flexibel med att anpassa tempo och låtval till både situation (dans, mingel, paketöppning, toastmasterns önskemål, etc) och från de önskemål som vi som brudpar kunde få. Självgående, positiv och mån om att vår och våra gästers upplevelse skulle bli den bästa.

Kontakta Peter Auki

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Party mix (Peter Auki med Band)
I want you back (Peter Auki med Band)
Happy (Peter Auki med Band)
Rockabilly Medley (Peter Auki med Band)
Isn´t she lovely (Peter Auki med Band)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här