Magnus Griwall
4.9 / 5 baserat på  32 kundrecensioner (Recensioner)

Magnus Griwall

Hemstad: Trollhättan Pris: 6500 - 12000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

Fest och dansmusik, party och allsång på dansgolvet förgyller festen

Enmansband, barpianist sammanfattar ganska bra vad jag är eller gör
Inled festen med lite mingel musik i bakgrunden när gästerna kommer.
Sedan finns jag till hands under middagen om lite musik önskas eller stöd till allsången.
Efter middagen vill folk röra på sig och festa loss och detta ser jag till.

Jag har varit ute och spelat på fester, bröllop, pubar och restauranger i över 30 år och har samlat på mig massor med erfarenhet av att läsa av publiken och framför allt att ha en rejäl repertoar med över 400 låtar.
En skön blandning med musik från förr till nu.

Jag kommer med en portabel flygel, snyggt ljus och bra ljud.
Flygeln gör att det ser extra inbjudande ut
Så det enda jag behöver är att låna ström och lite plats.


Recensioner av Magnus Griwall

Bröllop  - 
Magnus är så underhållande och kan charma de flesta, ung som gammal, med hans val av musik och sång. Mycket uppskattad. Magnus gör festen 🤗
60-årsfest  - 
Han anpassade sig bra efter festen
Mottagning  - 
Magnus var väldigt professionell. Kom till lokalen i tid och riggade allt innan gästerna kom. Han var med oss hela kvällen och anpassade sin spelning efter våra behov. Vid minglet spelade han lugnt och stämningsfullt. Under middagen styrde han musiken och pausade när det var dags för tal. När festen drog igång spelade han bra musik, vi älskade repertoaren och dansade hela från start till slut.
Bröllop  - 
Vi är så nöjda med Magnus jobb under vår bröllopsdag. Både under minglet med fin bakgrundsmusik och senare på kvälllen när dansgolvet drog igång. Han spelade många olika låtar som höll igång dansgolvet, och låtar som gäster i många åldrar kände till. Han spelade även ett par låtar som vi önskat som vi är jättetacksamma för! Dagen efter festen kommenterade flera gäster att han var väldigt duktig. Allt som allt så är både vi och gäster otroligt nöjda med Magnus, vi rekommenderar honom varmt!
Bröllop  - 
Anlitade Magnus till vårt bröllop där han var med under vigsel, mingel, middag och fest. Vi är mycket nöjda med hans insats. Bra röst och bred repertoar. Rekommenderar Magnus.
Studentskiva  - 
Förgyllde balen otroligt mycket! Visste precis när det va dags för allsång. Bra sånger och härligt drag. Alla var mycket nöjda!
Bröllop  - 
Du gjorde vårt bröllop till ett oförglömlig dag! 🎶💃🥂 Som du spelade och vi dansade!💃 🕺
50-årsfest  - 
😀
Bröllop  - 
Helt fantastisk insats av Magnus på vår bröllopsdag. Vi och våra gäster var helt tagna av musiken. Både stämningsmusiken till middagen och festen på kvällen hade allt vi kunde önska oss. Jag skulle rekommendera Magnus till alla som önskar en riktigt lyckad fest. Vi kommer definitivt anlita Magnus i framtiden när party nalkas! /Det lyckliga brudparet
50-årsfest  - 
Ger högsta betyg och de bästa rekommendationerna till Magnus när han anlitades på vårt 50 års kalas med 80 tals tema. Dels för sin förmåga att vara flexibel i sina låtval och improvisera tillsammans med mig med refrängtävling som jag kombinerade med quiss. Gästerna var super nöjda och gav Magnus mycket beröm. Feststämningen höjdes till högre nivåer tack vare Magnus. Stort tack Maria Patriksson
50-årsfest  - 
Magnus uppnådde alla våra förväntningar på vår 50 års fest, med allt från en härlig välkomnande mingelmusik till mera fartfylld partymusik fram på kvällen,passande både ungdomar och äldre gäster. Kan varmt rekommendera honom // Fredrik och Veronica
50-årsfest  - 
Vi upplevde Magnus fantastisk🤩! Mycket bra i kontakterna innan och vid dagen för arrangemanget så flöt allt på enligt plan och Magnus spelade fantastiskt i flera timmar och gladde alla på festen som dansade och inte ville att han skulle sluta spela🤩. Några av gästerna ville hålla tal och sjunga o då samarbetade han mycket fint med dem. Vi är mycket nöjda och kommer med all säkerhet vilja anlita honom igen.
Bröllop  - 
Magnus gjorde vårt bröllop till en succé! Redan vid första kontakt över telefonen fick vi en bra känsla för Magnus och väl framme på bröllopsdagen visade han att det stämde. Magnus hade en bred repertoar av låtar och var otroligt proffsig med att känna in stämningen och anpassa musiken efter det. Med en härlig röst, keyboard flygel, övrigt ljud och dessutom ljus gjorde vår familjemiddag till en fest där alla var med och dansade. Rekommenderar starkt Magnus till alla typer av fester. Hade mer än gärna anlitat honom igen.
Silverbröllop  - 
Suveränt bra och bred repertoar, fylligt arrangemang som gör att det låter som många fler som spelar. Väldigt bra sångröst. Elegant utrustning. Bra känsla för vad som krävs och förväntas i varje moment. Kompade en sångare excellent utan någon samövning innan. Det blev precis vad vi önskade, kunde inte ha blivit bättre.
Annan fest  - 
Engagerad musiker som skickligt läste av gästerna och anpassade låtvalen efter stämningen. Blev ett härligt drag på festen och han var omtyckt av alla!
Möhippa/svensexa  - 
Magnus är fantastiskt duktig och så otroligt härlig!! Rekommenderar honom starkt! Vi har anlitat honom flera gånger och kommer definitivt göra det igen
Födelsedagsfest  - 
Magnus förgyllde 40-årsfesten i ladan med fantastisk underhållning. Allt från njutbar bakgrundsmusik, sång och musik till tävlingar/quizz och allsång, till ett riktigt hålligång på dansgolvet. Allt genomfört proffsigt, med en bred repertoar och en scen som har allt. Vi och våra gäster kan varmt rekommendera Magnus till bästa festen eller eventet.
Födelsedagsfest  - 
Magnus var grym! Han bidrog på allra bästa sätt till att lyfta stämningen på festen. Kan varmt rekommendera Magnus!!
Studentskiva  - 
Superbra. Såg till att vi hade en trevlig stämning hela kvällen och varvade med allsång för att få med allihop. Helt klart värt pengarna.
Studentskiva  - 
Magnus spelade på vår studentbal! Det var hur bra som helst, han drog igång stämningen och gjorde folk taggade Han var också väldigt samarbetsvillig när de kom till att vi ville göra lekar under kvällen osv. Toppen kväll blev det tack vare han!
50-årsfest  - 
Fantastisk röst och väldigt bra låtval. Hjälpsam och lyhörd till våra önskemål. Spelade väldigt mycket vilket gjorde att stämningen alltid var på topp.
50-årsfest  - 
Vi hade en kanonkväll hemma hos oss. Stämningen var hög. Magnus är en fantastiskt duktig sångare och musiker och har en bred repertoar. Han fick t.om en spelning inbokad till här. Den ser vi fram emot i sommar ☀️
Studentskiva  - 
Fantastiskt duktig sångare och musiker. Kan spela allt och är dessutom väldigt trevlig och tillmötesgående. Våra 40 gäster på studentfesten och våra grannar har alla öst beröm över Magnus. Rekommenderas!
Bröllop  - 
Flott artist som vi brukte i vårt bryllup på Resö. Profesjonell.
Bröllop  - 
Riktigt bra! Grym röst, en jäkel på att spela, trevlig och social! Magnus hade ett musik quiz som var roligt för flera generationer! Gjorde våran bröllopsfest så mycket bättre än jag trodde var möjligt. Tack! Mvh. Herr&Fru Fri
30-årsfest  - 
Fantastiskt bra! 👌 Magnus gjorde ett toppenjobb när han spelade på min 30 års fest. Vi blev inte så många som vi tänkt oss men vi hade ändå en jättebra kväll och alla var väldigt imponerade av den duktiga trubaduren. 😊 Rekommenderas absolut! Tack för kvällen!
50-årsfest  - 
Proffsig med bra och behaglig röst. Lyhörd för vad publiken vill.
70-årsfest  - 
Magnus är mycket lätt att samarbeta med. Generös och lättsam. Har ett brett musikregister. Med allt från 50-tal, 60-tal, Beatles, Springsteen. etc till nutida låtar. Anpassar sin musik och framförande perfekt till såväl under middagen till dansen. Klarar både stora och mindre sällskap. Hans pianospel har hög klass liksom hans sång. Toppbetyg från både värdar och gäster!
Bröllop  - 
Magnus spelade på vårt bröllop. Kanoners. Stämningsfullt med den vita flygeln på vår utsmyckade loge. Matchade musiken till stämningen på både folk och tillfälle. Hoppas vi hörs igen ! mvh Ingemar
Bröllop  - 
Otroligt duktig musiker som fick med alla på dansgolvet. Var med på vigsel och under hela kvällen. Rekommenderas varmt!!!
50-årsfest  - 
Mycket bra , lagom högt och trevlig musik . Rekommenderas varmt
Trädgårdsfest/Gardenparty  - 
Magnus spelade och sjöng väldigt bra och bidrog till att göra vårt studentfirande mycket trevligt och festligt! Magnus spelade lugna låtar under mingel/middag och partylåtar senare på kvällen som fick igång dansen! Flygeln som Magnus hade med sig var också himla snygg!

Kontakta Magnus Griwall

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Wonderwall (Oasis)
YMCA (Village People)
A thousand years (Christina Pierri)
I´ll be over you (Toto)
Juni Juli Augusti (Gyllene Tider)
55 Ford (Refreshments)
6345789 (Wilson Pickett)
800 Grader (Ebba grön)
9 -5 (Dolly Parton)
A guy like that (Refreshments)
Africa (Toto)
Ain´t nobody (Chaka can)
All night long (Lionel Richie)
All summer long (Kid Rock)
American Pie (Don Mclean)
An Englishman in New York (Sting)
Angel (Robbie Williams)
Anna och mig (Lalla Hansson)
As long as you love me (Backstreet Boys)
Bad moon rising (CCR)
Basket case (Green day)
Billie Jean (Michael Jacksson)
Blue suede shoes (Elvis Presley)
Bra vibrationer (Kikki Danielsson)
Brevet från kolonin (Cornelis Vreeswijk)
Browned eyed girl (Van Morrisson)
Call me (Spagna)
Caroline (Status Quo)
Catch the moon (Stefan Andersson)
Chans (Kent)
Corrina Corrina (Ray Peterson)
Creedence medley (CCR)
Crocodile rock (Elton John)
Dagny (Owe Törnqvist)
Dancing in the dark (Bruce Springsteen)
Dancing in the ceiling (Lionel Richie)
Dancing Queen (Abba)
Dansa i neon (Lena Philipsson)
Det kommer aldrig vara över (Håkan Hellström)
Delilah (Tom Jones)
Det hon vill ha (Christer Sandelin)
Diana (Paul Anka)
Died in your arms tonight (Cutting Crew)
Diggiloo diggiley (Herrey´s)
Does your mother know (Abba)
Don´t stop believin (Journey)
Dreadlock holiday (10 cc)
Dressed for success (Roxette)
Du kan lita på mig (Tomas Ledin)
Easy (Commodores)
Efter plugget (Factory)
Efterfest (Magnus Uggla)
Eloise (Arvingarna)
En apa som liknar dig (Darin)
En del av mitt hjärta (Tomas Ledin)
En kväll i Juni (Lasse Berghagen)
End of the innocence (Don Henley)
Ett av dom sätt (Peter Lemarc)
Every breath you take (Police)
Every little thing (Carlene Carter)
Faith (George Michael)
Fan va bra (Jacob Karlberg)
Fantasi (Freestyle)
Feel (Robbie Williams)
Fields of gold (Eva Cassidy)
Flickorna på Tv2 (Gyllene Tider)
Främling (Carola)
Från och med du (Oscar Lindros)
Free Fallin´ (Tom Petty)
Fröken Fräken (Scotts)
From a jack to a king (Jim Reeves)
Gå och fiska (Gyllene Tider)
Games people play (Inner Circle)
Georgy Porgy (Toto)
Gimme hope Joanna (Eddie Grant)
Girls just wanna have fun (Cindy Lauper)
Glory Days (Bruce Springsteen)
Great balls of fire (Jerry Lee Lewis)
Guld och gröna skogar (Hasse Andersson)
Half of my heart (John Meyer)
Händerna i luften (Petra Marklund)
Have you ever seen the rain (CCR)
Heavens on fire (Kiss)
Helt galen i dig (Tomas Ledin)
Here I go again (Whitesnake)
Hey baby (Dj Ötzi)
Hey, soul sister (Train)
Highway to hell (ACDC)
Hippy hippy shake (The Beatles)
Hon gör allt för att göra mig lycklig (Tomas Ledin)
Honkey Tonk Woman (Rolling Stones)
Hooked on a feeling (Björn Skifs)
Hos dig är jag underbar (Patrik Isaksson)
Hot stuff (Donna Summer)
How will I know (Whitney Houston)
Human (The killers)
Human nature (Michael Jacksson)
Hungry heart (Bruce Springsteen)
Hur svårt kan det va (Linda Bengtzing)
I´m gonna walk 500 miles (Proclaimers)
I´m on fire (Bruce Springsteen)
I´m so exited (Pointer Sisters)
I´m so happy (Salem Al Fakir)
I´m your´s (Jason Mraz)
I saw here standing there (The Beatles)
I shoot the sheriff (Bob Marley)
I want you back (Jackson 5)
I was made for loving you baby (Kiss)
I will survive (Gloria Gaynor)
I won´t let the sun go down on me (Nik Kershaw)
Idas sommarvisa (Peps Person)
If I say you have a beautiful body (Bellamy Brothers)
If we´re sorry (Frans)
Inget stoppar oss nu (Black Jack)
Is it true (Yoanna)
Isn´t she lovely (Stevie Wonder)
It takes a fool to remain sane (The Ark)
Jackie (Mauro Scocco)
Jag ångrar mig inte en sekund (Mats Berggrens)
Jag ljuger så bra (Linda Bengtzing)
Jag ringer på fredag (Sven Ingvars)
Jailhouse rock (Elvis Presley)
Jump (Van Halen)
Just nu (Tomas Ledin)
Just the way you are (Bruno Mars)
Kärleken är evig (Lena Philipsson)
Kiss (Prince)
Knivhuggarrock (Tomas Ledin)
Knock on wood (Ami Stewart)
Kom hem (Barbados)
Kostervalsen (Bröderna Sundkvist)
Kung för en dag (Magnus Uggla)
La Bamba - Twist and shout (Richie Valens the Beatles)
Last christmas (Wham)
Låt kärleken slå rot (Ted Gärdestad)
Layla (Eric Clapton)
Let me be there (Olivia Newton John)
Let me entertain you (Robbie Williams)
Leva livet (Gyllene tider)
Little Willie John (Peter Lemarc)
Livet är en fest (National teatern)
Livin` on a prayer (Bon Jovi)
Living next door to Alice (Smokie)
Ljudet av ett annat hjärta (Gyllene Tider)
Locked out of heaven (Bruno Mars)
Long train running (Dobbie Brothers)
Losing my religion (R.E.M)
Love yourself (Justin Bieber)
Lucille (Little Richard)
Lucky lips (Little Richard)
Mamma Mia (ABBA)
Margareta (Sten & Stanley)
Meet me in Stockholm (Sir Douglas Qvintet)
Mercury Blues (David Lindley)
Mercedez Benz (Janis Joplin)
Michelangelo (Björn Skifs)
Mitt i ett äventyr (Carola)
Mustang Sally (Wilson Pickett)
När alla vännerna gått hem (Gyllene Tider)
När hela världen står utanför (Jumper)
När vi gräver guld i USA (GES)
När vi två blir en (Gyllene Tider)
Nitar och läder (Magnus Uggla)
No surrender (Bruce Springsteen)
No woman no cry (Bob Marley)
Oboy (Peps Persson)
Oh la la jag vill ha dig (Ulf Lundell)
Old time rock n´roll (Bob Seger)
Om å om igen (Pelle Ahlmgren)
One dance, one rose, one kiss (The Refreshments)
One more reggae for the road (Bill Lovelady)
Ooa hela natten (Attack)
Peaceful easy feelin (The Eagles)
Pride (U2)
Peppelinos Restaurang (Lasse Stefanz)
Proud Mary (CCR)
Purple rain (Prince)
Return to sender (Elvis Presley)
Right here waiting (Richard Marx)
Ring of fire (Johnny Cash)
Rock n´roll is king (Electric light orchestra)
Rock with you (Michael Jacksson)
Rockin all over the world (Status Quo)
Rosa på bal (Evert Taube)
Rosalita (Barbados)
Rosanna (Toto)
Sad song (Elton John)
Sånt är livet (Anita Lindbom)
Sarah (Mauro Scocco)
Se mig (Barbados)
Se på mig (Jan Johanson)
Sensuella Isabella (Tomas Ledin)
September (Earth wind & fire)
Sex on fire (King of Leon)
Sharp dressed man (Zz top)
Shook me all night long (ACDC)
Sjumila kliv (Martin Stenmark)
Slå mig hårt i ansiktet (Tomas Stenström)
Snart tystnar musiken (Tomas Ledin)
Som en riktig man (Kenneth and the knutters)
Somebody like you (Keith Urban)
Somliga går i trasiga skor (Cornelis Wreeswijk)
Sommarnatt (Snowstorm)
Sommartider (Gyllene tider)
Sorry (Justin Bieber)
Start me up (Rolling Stones)
Staten och kapitalet (Ebba Grön)
Still haven´t found what I´m looking for (U2)
Strövtåg från hembygden (Mando Diao)
Summer of 69 (Bryan Adams)
Suspicious minds (Elvis Presley)
Sweet child of mine (Guns n´roses)
Sweet home Alabama (Lynard Skynard)
Ta mig tillbaka (Darin)
Take on me (Aha)
Tänd ett ljus (Triad)
That´s all right (Elvis Presley)
The best (Tina Turner)
The boys of summer (Don Henley)
The final countdown (Europe)
The joker (Steve Miller band)
The lion sleeps tonight (Harry Belafonte)
The look (Roxette)
The most beautiful girl in the world (Prince)
The river (Bruce Springsteen)
The way you make me feel (Michael Jacksson)
Travellin band (CCR)
Tusen bitar (Björn Afzelius)
Tusen och en natt (Charlotte Pirelli)
Tylösun (Gyllene tider)
Use somebody (Kings of Leon)
Utanför din dörr (Stiftelsen)
Var ska vi sova inatt (Perikles)
Varje gång jag ser dig (Lisa Nilsson)
Varning på stan (Magnus uggla)
Vårstämmning (Snowstorm)
Vart jag än går (Stiftelsen)
Vem kan man lita på (Hoola Bandoola band)
Vi är på gång (Tomas Ledin)
Vill ha dig (Freestyle)
Vindarna viskar ditt namn (Rpger Pontare)
Vingar (Mikael Rickfors)
Viva la vida (Cold Play)
Walk of life (Dire Straits)
Walking in Memphis (Marc Cohn)
Walking on sunshine (Katarina and the waves)
Waterloo (Abba)
We built this city (Starship)
We´re not gonna take it (Twisted Sister)
What a feeling (Irene Cara)
What is love (Haddaway)
What´s up (4 non blondes)
When you walk in the room (The Searchers)
Where the streets have no name (U2)
Whiskey in the jar (Thin Lizzy)
Who´ll stop the rain (CCR)
Who says (John Meyer)
Wild world (Cat Stevens)
With or with out you (U2)
Without you (David Guetta)
Se fullständig repertoar
Ta emot anbud från fantastiska musiker här