Partymusiker
4,9 av 5 baserat på  18 kundrecensioner | Recensioner

Partymusiker

Hemstad: Blomstermåla Pris: 7900 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

Monica & Andreas Zetterberg - Partymusiker med perfekt underhållning för din fest

Monica & Andreas Zetterberg - några av 123festmusiks mest bokade artister!

Vårt koncept är:

1) Mingelmusik när gästerna anländer

2) Den bästa musikquiz du nånsin upplevt. Inget papper och penna, istället en utslagsturnering med två lag i taget - mycket action garanteras!

3) Dans- och partymusik så länge festen pågår

Utöver detta kan vi vid exempelvis bröllop även sjunga och spela själva eller kompa någon sångerska eller sångare som ni valt vid vigseln. Vi kan även åta oss att hålla i trådarna som toastmasters under festen.

Kontakta oss idag, vi är smidiga och mycket proffsiga att jobba med. Läs gärna våra recensioner.
Totalpris 7900 kr.

Vi hörs!

LÄS RECENSIONER av Partymusiker (18)

Frank Andreasson (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Juni 10 2017

Andreas är en mycket skicklig musiker och improvisatör. Förgyllde min 50-års fest med musik och glada tilltag.

Cecilia Engdahl (5 /5) Evenemang: Kundevent | Datum: Mars 19 2017

Superbra artist. Andreas lyssnade på oss och var väldigt lyhörd för att verkligen passa in i vår grupp! Vi kommer att anlita honom igen!

Cecilia Axelsson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 13 2015

Vi bokade Andreas till vårt bröllop och det blev mycket uppskattat av alla, både oss och gästerna. Tror aldrig jag hört människor ta i och ha så roligt när man sjunger allsång. Humorshowen var kanon och det fanns nog inte en gäst som inte satt med ett leende på läpparna. När sedan dansen drog igång så gjorde han ingen besviken där heller. Kan varmt rekommendera att boka Andreas för fest eller bröllop.

sanna norlander (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: September 27 2014

Suveränt med one-stop-shopping, dvs en artist som har allt från mingelmusiken till dansmusiken via snapsvisorna och underhållningen.

Kirsten Lindberg (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: September 04 2014

Super musiker, behagelig, dygtig, præcis, vi havde alletiders fest

lena Ullgren (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Augusti 22 2014

Vi hade en väldigt trevlig personalfest och detta tack vare Andreas! Superkul musikquiz och oerhört bred repertoar till dansen. Alla var så nöjda!!

Björn Claesson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 19 2014

Mycket professionell och bred artist! Andreas sjöng på vårt bröllop, först i kyrkan på en flygel och sen på festen med stor variation på musik. Vi var supernöjda!

Maritha Åkesson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 20 2014

Fantastiskt!!!!! Andreas är bara så underbar att ha att göra med. Pålitlig. proffsig. urduktig sångare och rolig underhållare! Levererade mycket mer än han lovade, en musiker av stora mått! Andreas gav oss en otroligt minnesvärd musikupplevelse! Kan varmt rekommendera Andreas Zetterberg till bröllop och andra fester! Varma hälsningar från Anders och Maritha Nord (f.d. Åkesson)

Tom Karlsson (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Juni 05 2014

5 stjärnor av 5! Otroligt nöjda med Andreas! Perfekt mix av musiktävling, humorshow och musik som passade perfekt till vår fest. Andreas skötte alla mycket smidigt och proffsigt och jag vill ge min varmaste rekommendationer till honom. Ni kommer inte ångra er om ni anlitar honom, utan kommer bli hur nöjda som helst.

Mikael Nygren (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Maj 31 2014

Andreas underhöll oss och våra gäster på ett strålande sätt i samband med vårat bröllop som hölls på Torpa stenhus 31 maj 2014. Musikquizet var mycket uppskattat av gästerna, liksom Andreas tolkning av Frank Sinatra. Planeringen med Andreas har fungerat mycket bra och det har funnits mycket utrymme för flexibilitet. Det enda som jag ångrar är att vi inte nyttjade Andreas tjänster mer...

Britt Hellstrand (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Maj 24 2014

Helt suverän underhållare! Andreas sjöng solo och kompade psalmer på vårt, för gästerna hemliga bröllop kombinerat med 50 års fest. Han spelade mingel musik, showade under efterrätten och spelade dansmusik. Han har en helt underbar röst och är lika bra på det allvarsamma som på humorshow och dansmusik. Han är punktlig, pålitlig och jättetrevlig. Alla på festen var så imponerade av alla humoristiska, proffsiga och engagerande delar han bjöd på. / Britt Hellstrand Västerlösa

klas Johansson (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Maj 17 2014

Anlitade Anders för en fest Falkenberg och kan verkligen rekomendera han. Han levererade verkligen och höll allt vi kom överens om. Han fick många lovord under och efter kvällen. Vill ni ha toppen underhållning för en schyst peng då är Andreas Zetterberg din man. Klas Johansson

Anders Ståhl (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Mars 29 2014

Det blev en härlig fest med musik, tävling och spex när Andreas stod för underhållningen på min 50-års fest. Gästerna uppskattade bredden på utbudet och en kommentar från flera var "det var länge sedan jag dansade så mycket"!

Björn Källén (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: November 22 2013

Väldigt engagerad och duktig på att "få igång" alla gäster. Spelade mingelmusik, hade sedan ett mycket uppskattat musikquiz och avslutade med flera timmars dansmusik som ett enmans-coverband. Kan varmt rekommendera Andreas för alla typer av tillställningar.

Henrik Fors (5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: November 16 2013

Jag använde Andreas till 40-års fest med 60 gäster och är mer än nöjd. Han står för sitt ord, kommer i tid, är trevlig och lätt att ha att göra med samtidigt som han hjälper till att styra festen och få igång gästerna. Dessutom är han en väldigt duktig musiker som sjunger finfint. Mvh Henrik

Kenneth Jörgensen (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: September 21 2013

Hej. Att boka en artist man aldrig har sett eller hört är ju en chansning men valet av Andreas föll på att han har ett stort utbud inte bara med musiken utan att han har underhållning med musiktävling , allsång och framför allt humor.Jag och alla mina gäster ger Andreas ett stort tack för en underbar kväll. Kenneth Jörgensen / 50 årsfest

Jacqueline Medina (4,5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Oktober 03 2014

Proffsig, höll bra ("lagom") tempo, bra val av låtar ("alla" dansade hela tiden), höll i allsången under maten och hade en show till kaffet, vilket uppskattades mycket.

Åsa Lundberg (4 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Januari 21 2014

Andreas rolig och underhållande och har en bra röst och en gedigen repertoar av låtar som passade perfekt för en kickoff/företagsfest. Han lyssnar in publiken och kan anpassa musiken så att alla kommer igång. Proffsig, pålitlig och tillmötesgående för våra önskemål. Tack så mycket!

Kontakta Partymusiker

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

DEMO - Bugg (Carlene Carter m. fl.)
DEMO - Clubhits (Oscar Linnroos m. fl.)
Demo - Dansband (Sten & Stanley m. fl.)
Demo - discohits (Earth, wind & fire m. fl.)
Demo - gammeldans (Lasse Dahlquist m. fl.)
Demo - hårdrock (queen m. fl.)
DEmo - mingel (Carole King m. fl.)
Demo - partyklassiker (Paul Simon m. fl.)
DEMO - rockhits (Van Halen m. fl.)
Demo - storband (Frank Sinatra m. fl.)
Demo - svenska klassiker (Björn Skifs m. fl.)
Demo - tryckare (Elton John m. fl.)
Se fullständig repertoar