Partymusiker
4.9 / 5 baserat på  18 kundrecensioner (Recensioner)

Partymusiker

Hemstad: Blomstermåla Pris: 9500 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

Monica & Andreas Zetterberg - Partymusiker med perfekt underhållning för din fest

Monica & Andreas Zetterberg - några av 123festmusiks mest bokade artister!

Vårt koncept är:

1) Mingelmusik när gästerna anländer

2) Den bästa musikquiz du nånsin upplevt. Inget papper och penna, istället en utslagsturnering med två lag i taget - mycket action garanteras!

3) Dans- och partymusik så länge festen pågår

Utöver detta kan vi vid exempelvis bröllop även sjunga och spela själva eller kompa någon sångerska eller sångare som ni valt vid vigseln. Vi kan även åta oss att hålla i trådarna som toastmasters under festen.

Kontakta oss idag, vi är smidiga och mycket proffsiga att jobba med. Läs gärna våra recensioner.

Gage 9.500 kr. Vi utgår från Blomstermåla i Småland. Överstiger totala körsträckan 200 km ökar gaget med 3,20 kr per kilometer. Överstiger totala körsträckan 300 km ökar gaget med ytterligare 1.200 kr. Priserna inkluderar moms (men momssatsen har Skatteverket satt till 0 % på artistgager, så före och efter moms blir i detta fall samma sak). Priserna inkluderar vårt artistuppträdande, teknik & eventuell konsultation före festen. Priserna gäller mot faktura.

Vi hörs!


Recensioner av Partymusiker

50-årsfest  - 
Andreas är en mycket skicklig musiker och improvisatör. Förgyllde min 50-års fest med musik och glada tilltag.
Kundevent  - 
Superbra artist. Andreas lyssnade på oss och var väldigt lyhörd för att verkligen passa in i vår grupp! Vi kommer att anlita honom igen!
Bröllop  - 
Vi bokade Andreas till vårt bröllop och det blev mycket uppskattat av alla, både oss och gästerna. Tror aldrig jag hört människor ta i och ha så roligt när man sjunger allsång. Humorshowen var kanon och det fanns nog inte en gäst som inte satt med ett leende på läpparna. När sedan dansen drog igång så gjorde han ingen besviken där heller. Kan varmt rekommendera att boka Andreas för fest eller bröllop.
50-årsfest  - 
Suveränt med one-stop-shopping, dvs en artist som har allt från mingelmusiken till dansmusiken via snapsvisorna och underhållningen.
Firmafest  - 
Super musiker, behagelig, dygtig, præcis, vi havde alletiders fest
Firmafest  - 
Vi hade en väldigt trevlig personalfest och detta tack vare Andreas! Superkul musikquiz och oerhört bred repertoar till dansen. Alla var så nöjda!!
Bröllop  - 
Mycket professionell och bred artist! Andreas sjöng på vårt bröllop, först i kyrkan på en flygel och sen på festen med stor variation på musik. Vi var supernöjda!
Bröllop  - 
Fantastiskt!!!!! Andreas är bara så underbar att ha att göra med. Pålitlig. proffsig. urduktig sångare och rolig underhållare! Levererade mycket mer än han lovade, en musiker av stora mått! Andreas gav oss en otroligt minnesvärd musikupplevelse! Kan varmt rekommendera Andreas Zetterberg till bröllop och andra fester! Varma hälsningar från Anders och Maritha Nord (f.d. Åkesson)
Firmafest  - 
5 stjärnor av 5! Otroligt nöjda med Andreas! Perfekt mix av musiktävling, humorshow och musik som passade perfekt till vår fest. Andreas skötte alla mycket smidigt och proffsigt och jag vill ge min varmaste rekommendationer till honom. Ni kommer inte ångra er om ni anlitar honom, utan kommer bli hur nöjda som helst.
Bröllop  - 
Andreas underhöll oss och våra gäster på ett strålande sätt i samband med vårat bröllop som hölls på Torpa stenhus 31 maj 2014. Musikquizet var mycket uppskattat av gästerna, liksom Andreas tolkning av Frank Sinatra. Planeringen med Andreas har fungerat mycket bra och det har funnits mycket utrymme för flexibilitet. Det enda som jag ångrar är att vi inte nyttjade Andreas tjänster mer...
50-årsfest  - 
Helt suverän underhållare! Andreas sjöng solo och kompade psalmer på vårt, för gästerna hemliga bröllop kombinerat med 50 års fest. Han spelade mingel musik, showade under efterrätten och spelade dansmusik. Han har en helt underbar röst och är lika bra på det allvarsamma som på humorshow och dansmusik. Han är punktlig, pålitlig och jättetrevlig. Alla på festen var så imponerade av alla humoristiska, proffsiga och engagerande delar han bjöd på. / Britt Hellstrand Västerlösa
Annan fest  - 
Anlitade Anders för en fest Falkenberg och kan verkligen rekomendera han. Han levererade verkligen och höll allt vi kom överens om. Han fick många lovord under och efter kvällen. Vill ni ha toppen underhållning för en schyst peng då är Andreas Zetterberg din man. Klas Johansson
50-årsfest  - 
Det blev en härlig fest med musik, tävling och spex när Andreas stod för underhållningen på min 50-års fest. Gästerna uppskattade bredden på utbudet och en kommentar från flera var "det var länge sedan jag dansade så mycket"!
Firmafest  - 
Väldigt engagerad och duktig på att "få igång" alla gäster. Spelade mingelmusik, hade sedan ett mycket uppskattat musikquiz och avslutade med flera timmars dansmusik som ett enmans-coverband. Kan varmt rekommendera Andreas för alla typer av tillställningar.
40-årsfest  - 
Jag använde Andreas till 40-års fest med 60 gäster och är mer än nöjd. Han står för sitt ord, kommer i tid, är trevlig och lätt att ha att göra med samtidigt som han hjälper till att styra festen och få igång gästerna. Dessutom är han en väldigt duktig musiker som sjunger finfint. Mvh Henrik
50-årsfest  - 
Hej. Att boka en artist man aldrig har sett eller hört är ju en chansning men valet av Andreas föll på att han har ett stort utbud inte bara med musiken utan att han har underhållning med musiktävling , allsång och framför allt humor.Jag och alla mina gäster ger Andreas ett stort tack för en underbar kväll. Kenneth Jörgensen / 50 årsfest
50-årsfest  - 
Proffsig, höll bra ("lagom") tempo, bra val av låtar ("alla" dansade hela tiden), höll i allsången under maten och hade en show till kaffet, vilket uppskattades mycket.
Firmafest  - 
Andreas rolig och underhållande och har en bra röst och en gedigen repertoar av låtar som passade perfekt för en kickoff/företagsfest. Han lyssnar in publiken och kan anpassa musiken så att alla kommer igång. Proffsig, pålitlig och tillmötesgående för våra önskemål. Tack så mycket!

Kontakta Partymusiker

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Demos (Partymusiker.se)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här