Kari Sjöstrand
5.0 / 5 baserat på  5 kundrecensioner (Recensioner)

Kari Sjöstrand

Hemstad: Stockholm / Bollnäs Pris: 2000-35000
Svarar: 83% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 5

Jazzband, solosaxofon, duo, trio, mera blås, sång, mingel, dans, latinrytmer, visor, vals.

Jag kan ta solojobb, enbart saxofon kan vara väldigt effektfullt, eller som extra guld till en DJ.

Professionell musiker, saxofonist och sångerska, med lång erfarenhet och en bred repertoar av evergreens, svenska visor, jazz från 20-talet och fram till idag, svensk folkmusik, vals och tango.

Boka vår duo! Sax / sång / tvärflöjt och kontrabas ger vårt avskalade unika sound som folk i alla generationer och sammanhang brukar älska.

Jag har många kollegor i mitt kontaktnät och skräddarsyr efter era önskemål, ibland ända upp till 7 man med tre blåsare, det beror helt på vad du som kund vill ha!

Jag och mina musiker sätter guldkant på din dag eller kväll!


Recensioner av Kari Sjöstrand

Jennie Bergholm
Firmafest  -  December 07 2023
Kari med kollegor satte guldkant på vårt mingel på kontoret! Hög nivå på musiken som skapade en fantastisk stämning på vårt 20-års jubileum. Rekommenderas varmt, stort tack Kari, Mats och Hasse!
Carl Hamilton
50-årsfest  -  Augusti 05 2023
Kari (på sång och altsax) och hennes kollega (på ståbas) var precis vad jag önskade mig till min 50-årsfest. En bred repertoire av jazz, folk, visor, evergreens levererade med musikalisk glädje och stark närvaro. Jag hade byggt en liten scen i trädgården och hade öppet hus under eftermiddag och kväll. Karis duo fick fria händer att spela efter hur stämningen utvecklades, och det blev mycket bättre än jag hade kunnat planera själv. De rörde sig fritt mellan lättsam bakgrundsmusik och dansanta bitar, på ett sätt som verkligen knöt ihop festen och gjorde den så mycket mer än summan av delarna. I början av kvällen hördes bland annat en jazzig version av Här kommer Pippi Långstrump. För att senare övergå i mer av Taube, Billie, Ella, Olle A, och Monika Z. Till alla som uppskattar elegant, varm, smart musik, även när den är i moll, kan jag varmt rekommendera Kari Sjöstrand med orkester.
Frida Johansson
Kundevent  -  Maj 26 2017
Till ett kundevent anlitade vi Kari som saxofonist som underhållning på ångbåten Djurgården 3. Med endast en dags varsel kom vi på att vi även önskade anlita ytterligare en musiker för att få en ännu bättre upplevelse med fler än ett instrument. Tack vare sina goda musikerkontakter, löste Kari detta genom att rekommendera en fenomenal pianist som kunde medverka med kort varsel. Det blev en hellyckad kväll där musiken spelade en stor roll i den totala helhetsupplevelsen. Stort tack, Kari och Gunnar!!
Kristofer Pettersson
Annan fest  -  Augusti 30 2014
Väldigt professionellt bemötande. Mycket hög nivå på musiken. Perfekt för små intima fester. Rekommenderas varmt!!
Holger Garthaus
Bröllop  -  Februari 08 2014
Utan att kännar oss personligen hittade Kari med sitt band exact den rätta musiken till oss och våra vänner, så att många fick lust att dansa.Vi är mycket nöjd och belåten med detta band som har ett stort repertoire av musik, framfört med finkänslighet och stor proffessionalitet. Helt enkelt passionerade musiker.

Kontakta Kari Sjöstrand

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Större band lite på skoj till festen! (I´ve found a new baby)
Den första gång (Birger Sjöberg)
Here´s That Rainy Day (Van Heusen)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här