123festmusik.se

Hemstad: Örebro

Pris: 5500 SEK

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

En Dj för alla tillfällen som fixar musiken från klassiska hits till den senaste.

Började min bana 1995 som klubb DJ och fortsatt på en musikalisk resa fram till idag.

Varför ska man boka mig kan man undra och svaret är väldigt enkelt för jag utgår ifrån er som bokar mig. Ni talar om vad ni ska ha för kväll och om ni har speciella önskemål så tala om dem så löser jag det så långt det är möjligt. Önskelåtar före och under kvällen är inga problem går det lösa så gör jag det.

Om man bara bokar mig som DJ utan ljud och ljus kostar det från 3000 kr.
Paket med ljud två toppar samt bas räcker till för publik upp till 200 pers, ljus består av tre effekter och en liten laser samt rökmaskin om man önskar det, startar från 5500 kr.

Spelar i det närmaste allt från 60 talets glada dagar till senaste låten som inte hunnit bli en hit än.

Dj Jens är har fått dessa Topp-10 certifikat

Trevlig kille
Gå tillbaka till toppen

Du håller på att kontakta Dj Jens

Vi kan hjälpa dig om du ger oss information om festen
Dj Jens
  • Om artisten inte är tillgänglig, vill jag ha anbud från liknande artister
  • Nej tack, jag vill bara ha anbud från denna artist
Gå tillbakaGå tillbaka
Vuxendisco
Dj Jens är certifierad i kategorin::Vuxendisco

Är väldigt lyhörd på publiken och ändrar hela tiden musiken efter dansgolven. Spelar tema om man önskar det. Ge mig ett förslag på vad ni vill ha så gör jag mitt yttersta för att fixa det.

Dj till fest
Dj Jens är certifierad i kategorin::Dj till fest

Söker du en DJ med det senaste och även framtidens klubbmusik så är jag rätt. Vill ni ha önskelåtar så säg bara till. Fixar allt från 80 talet till morgondagens musik.

Dj till bröllop
Dj Jens är certifierad i kategorin::Dj till bröllop

Den festen är en speciell kväll och ni styr evenemanget och ger mig instruktioner om hur ni vill ha det. Speciell musiklista eller fria önskelåtar, absolut det är er dag!

Dj till firmafest
Dj Jens är certifierad i kategorin::Dj till firmafest

Vill man ha tema på festen så fixar jag det åt er. Är lyhörd för vad som önskas och vad som krävs av en DJ. Kan vid anmodan även ordna lite musikfrågor och lite annat efter överenskommelse.

Mobildiskotek
Dj Jens är certifierad i kategorin::Mobildiskotek

Jag har komplett utrustning för att klara av ett mobilt disko upp till ca 300 personer.