123festmusik.se

Hemstad: Örebro

Pris: 5000 SEK

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

En Dj för alla tillfällen som fixar musiken från klassiska hits till den senaste.

Är en jordnära DJ som ser kunden/gästerna i första hand. Jag ordnar det mesta som går utifrån kundens/gästernas önskemål. Bygger nästan dagligen ut mitt arkiv med musik från 80 talets hits till det som är så nytt att det knappt lämnat musikbolagen. Vill man ha 80-tal, 90-tal, EDM, house, trance, big drop eller klubb så finns det inga problem.

Utgår ifrån kundernas behov och kommer med den rigg som krävs från musiken till komplett rigg med ljud och ljus.

Utgår från Örebro men spelar över hela landet och startpriset är 2500:- sen kan det tillkomma kostnader beroende på avstånd och om det ska vara extra utrustning som ljud ljus. Kontakta mig så får ni alla uppgifter!

Dj Jens är har fått dessa Topp-10 certifikat

Trevlig kille
Gå tillbaka till toppen

Du håller på att kontakta Dj Jens

Vi kan hjälpa dig om du ger oss information om festen
Dj Jens
  • Om artisten inte är tillgänglig, vill jag ha anbud från liknande artister
  • Nej tack, jag vill bara ha anbud från denna artist
Gå tillbakaGå tillbaka
Vuxendisco
Dj Jens är certifierad i kategorin::Vuxendisco

Är väldigt lyhörd på publiken och ändrar hela tiden musiken efter dansgolven. Spelar tema om man önskar det. Ge mig ett förslag på vad ni vill ha så gör jag mitt yttersta för att fixa det.

Dj till fest
Dj Jens är certifierad i kategorin::Dj till fest

Söker du en DJ med det senaste och även framtidens klubbmusik så är jag rätt. Vill ni ha önskelåtar så säg bara till. Fixar allt från 80 talet till morgondagens musik.

Dj till bröllop
Dj Jens är certifierad i kategorin::Dj till bröllop

Önskelåten för eran fest, säg bara till jag ordnar det mesta efter vad ni önskar och anpassar mig efter det.

Dj till firmafest
Dj Jens är certifierad i kategorin::Dj till firmafest

Vill man ha tema på festen så fixar jag det åt er. Är lyhörd för vad som önskas och vad som krävs av en DJ. Kan vid anmodan även ordna lite musikfrågor och lite annat efter överenskommelse.

Mobildiskotek
Dj Jens är certifierad i kategorin::Mobildiskotek

Jag har komplett utrustning för att klara av ett mobilt disko upp till ca 300 personer.