79 DJs är redo att spela på din fest

(4)
Discjockey bobby.dj Motala

"Med micken i handen och örat mot publiken" vågar jag garantera att infria Dina högt satta

DJ Chico Borlänge

Galen DeeJay som sätter gästen/ kunden i fokus

Artisten har inte angett något Få en kostnadsfri offert
(2)
Dj Jens Örebro

En Dj för alla tillfällen som fixar musiken från klassiska hits till den senaste.

DJ Tim.B Skövde

Ljud Ljus & DJ till Fest, Bröllop och Event

DJ Gowell Falun

Jag är en DJ baserad i mellansverige som gärna förgyller din fest med retro house/electro

(7)
DJ Heiel Göteborg

DJ som gör ditt bröllop, fest och event till en succé för alla inblandade!

(4)
Elite Kungsängen, Stockholm

Glad, lyhörd och erfaren DJ med all utrustning till hands!

(3)
Galaxy Productions Uddevalla

DEEJAYS | ARTISTER | EVENT | LJUD & LJUS

Visa fler

eller så kan du välja vilken artisttyp du letar efter här

5 Anledningar till att du hittar de bästa DJs här på denna sidan

• 1. Sveriges största bokningstjänst
  • 2. Snabbt, enkelt och bekvämt
  • 3. Mer än 10.000 utförda bokningar
  • 4. Se vad andra kunder säger
  • 5. Säkerhet när du bokar

Detta är en GRATIS och unik tjänst. Du får anbud från artister skickade till dej, istället för att spendera din dyrbara tid att leta efter artister på nätet.

Vi använder feedbacken vi får från artister och kunder och optimerar vårt system hela tiden. Vi är måna om att vara den absolut bästa bokningstjänsten på nätet, med nöjda kunder och skickliga artister.

Vårt system visar överst de DJs som har fått bokningar och recensioner. På så sätt kan du vara säker på att andra kunder är nöjda med deras prestationer.

Genom alla våra bokningar får vi feedback från kunderna om vilka DJs som är skickliga, och om vilka som är mindre duktiga. När du tittar igenom denna sidan så ser du att de DJs som har många recensioner rankas högst upp på våra listor. Filosofin är enkel, har en DJ gjort en kund nöjd och glad så är chansen stor att du också får en lyckad fest.

Om du bokar en DJ till din fest genom oss, så kan du för ett litet belopp få ett kontrakt och en backup-service. Detta garanterar dej ett kontrakt som är professionellt utfört, och en försäkran om att vi hittar en annan likvärdig DJ till dig om det skulle vara så att den du har bokat av någon anledning får förhinder. Din fest ska bli vad du planerat den till, och utan några oväntade krångligheter.

;