DJs för alla sorts evenemang

100 DJs är redo att spela på din fest

En DJ höjer stämningen på alla fester. På denna sidan kan du boka den DJ som passar bäst till ditt evenemang.

Patrik Forsman malmö

Trubadur med guld i strupen och en gengrebredd utöver det vanliga. Älskar att underhålla.

DJ MAWA Nyköping

En glad kille som älskar musik, glad amatör, vill underhålla folk på ett lättsamt sätt.

DJ Chico Borlänge

Galen DeeJay som sätter gästen/ kunden i fokus

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert
(10)
DJ Heiel Göteborg

DJ som gör ditt bröllop, fest och event till en succé! Boka även DJ + saxofonist för en hä

(4)
Elite Kungsängen, Stockholm

Glad, lyhörd och erfaren DJ med all utrustning till hands!

(3)
Galaxy Productions Uddevalla

DEEJAYS | ARTISTER | EVENT | LJUD & LJUS

(3)
Dj Jens Örebro

En Dj för alla tillfällen som fixar musiken från klassiska hits till den senaste.

(2)
Iconic Event | DJ Event Växjö Växjö

En Lyhörd & Flexibel DJ

Visa fler

Låt oss hjälpa dig boka en DJ

eller så kan du välja vilken artisttyp du letar efter här

Boka en DJ hos oss och garantera att du får en lyckad fest.

Alla har väl varit på en fest där man inte har fått lyssna färdigt på en låt förrän någon har bytt till en annan. Att inte kunna enas om vad för sorts musik som ska spelas är en irriterande faktor som kan havera en fest totalt. Detta slipper du ifrån om du hyr en DJ.

En DJ skräddarsyr musiken och anpassar tekniken efter dina önskemål. Ett fullt dansgolv är lika med en lyckad fest, en stämning som är på topp hela kvällen och glada och nöjda gäster. En fest att minnas helt enkelt. En skicklig DJ får festen att lyfta genom att sätta fart på dansgolvet och spela alla favoritlåtarna.

När du bokar en Dj kommer ni överens om detaljer om hur ditt event ska fortlöpa. DJn kommer naturligtvis att anpassa sig till din plan vad gäller tidpunkt, varaktighet, pauser etc., och hen kommer att vara lyhörd inför dina önskemål om musikstil, favoritlåtar, ljuseffekter och andra detaljer. Med andra ord kommer DJn att vara involverad i ditt evenemang från början till slut, och hen är ansvarig för att göra din fest till en oförglömlig succé.

5 Anledningar till att du hittar de bästa DJs här på denna sidan

• 1. Sveriges största bokningstjänst
  • 2. Snabbt, enkelt och bekvämt
  • 3. Mer än 10.000 utförda bokningar
  • 4. Se vad andra kunder säger
  • 5. Säkerhet när du bokar

Detta är en GRATIS och unik tjänst. Du får anbud från artister skickade till dig, istället för att spendera din dyrbara tid att leta efter artister på nätet.

Vi använder feedbacken vi får från artister och kunder och optimerar vårt system hela tiden. Vi är måna om att vara den absolut bästa bokningstjänsten på nätet, med nöjda kunder och skickliga artister.

Vårt system visar överst de DJs som har fått bokningar och recensioner. På så sätt kan du vara säker på att andra kunder är nöjda med deras prestationer.

Genom alla våra bokningar får vi feedback från kunderna om vilka DJs som är skickliga, och om vilka som är mindre duktiga. När du tittar igenom denna sidan så ser du att de DJs som har många recensioner rankas högst upp på våra listor. Filosofin är enkel, har en DJ gjort en kund nöjd och glad så är chansen stor att du också får en lyckad fest.

Om du bokar en DJ till din fest genom oss, så kan du för ett litet belopp få ett kontrakt och en backup-service. Detta garanterar dig ett kontrakt som är professionellt utfört, och en försäkran om att vi hittar en annan likvärdig DJ till dig om det skulle vara så att den du har bokat av någon anledning får förhinder. Din fest ska bli vad du planerat den till, och utan några oväntade krångligheter.