(2)
Iconic Event | DJ Event Växjö Växjö

En Lyhörd & Flexibel DJ

Låt de unga släppa loss och dansa

Äntligen fredag kväll! Alla är uppklädda och förväntansfulla. Fast man ses varje dag i skolan känns det ändå pirrigt och annorlunda! Självklart, det är ju disco!

Arrangera ett disco där ungdomar kan festa med folk i samma ålder. Ett lyckat disco är när många dansar och det kommer ungefär lika många tjejer som killar.

Bra musik är viktigast av allt på ett ungdomsdisco! För att få fart på dansen kan våra artister t.ex. arrangera en danstävling med ett pris, till exempel en biobiljett eller en påse godis. De vet vad ungdomarna vill höra och kan blanda gamla favoriter med nya hits och givetvis lugna låtar som går att dansa tryckare till.

Vuxna får inte vara med på själva discot, det skulle vara pinsamt om de stod och glodde på sina ungar när de dansar.

Bli favoritföräldern genom att boka den perfekta musiken

Ungdomar älskar att dansa och släppa loss till sin favoritmusik. Utan föräldrar som sagt. Vi har skapat ett system som gör det lätt för dig att hitta den perfekta artisten till dina ungdomar - artisten som kan lova att göra kvällen till en succé .

Vi har de bästa artisterna registrerade på vår plattform, och på så vis slipper du leta bland en massa sidor på internet. Hos oss hittar du artisten som passar dina kriterier och önskningar, och som kan guida och upplysa dig om vad du behöver för en lyckad fest.

Det är enkelt och går snabbt att fylla i lite information om ungdomsdiscot du planerar. De DJs som är intresserade och tillgängliga, och vill komma och underthålla ungdomarna på festen, kontaktar dig inom kort. Du jämför sen deras anbud genom att lyssna på musik, se videor och läsa recensioner de fått från andra kunder. Sen bokar du den bästa.

youth
Ta emot anbud på ungdomsdisco