Jeppesfestljud Finspång

Små smidiga ljud och ljusanläggningar för fest och bröllop

Glad midsommar!

Midsommarfirandet och den tillhörande festen är en av de största och mest efterlängtade högtiderna i Sverige. Mitt emellan vår och sommar firar vi denna underbara högtid då naturen är som vackrast och hela Sveriges befolkning njuter av sill, färskpotatis och gräddfil, och smarriga jordgubbar till efterrätt. Och så snaps förstås.

De äldsta bevarade skrifterna som nämner midsommarfirandet i Norden är de isländska kungasagorna från 1200-talet, och om man firade midsommar innan dess var det i form av offerritualer som syftade till att vinna gudarnas välvilja. Kanske kan vi lära något av de gamle och återinstifta någon sorts ritual där vi tillbedjer naturen och ber om strålande väder denna dag.

Midsommarnatten är lång och ljus, och vi har längtat hela vintern. Nu ska vi fira med sång och dans hela dagen och hela natten, och till det behöver vi livemusik. Vi behöver en DJ som sköter underhållningen.

Boka en skicklig DJ till midsommar

Fantastisk levande musik är vad som garanterat kommer att göra midsommarfesten till en lyckad tillställning. Dans kring midsommarstången med traditionella visor och partyhits till senare på kvällen. Roliga musikquiz under tiden ni njuter av den goda maten - detta och mycket annat som ni önskar kan våra DJs leverera.

Det enda vi behöver från dig är lite information om midsommarfirandet, t.ex. var ni ska fira, hur många som är inbjudna, och vad för sorts musik du och dina gäster gillar. Kort efter att du skickat in din förfrågan kontaktar våra DJs dig med sina anbud och föreslår sina upplägg. Du jämför sen anbuden i lugn och ro, och när du har bestämt dig bokar du en perfekt DJ som får äran att underhålla dig och dina gäster på ert midsommarfirande och göra festen till en tillställning ni aldrig kommer att glömma.

midsummer
Ta emot anbud på dj till midsommar