(3)
Dj Jens Örebro

En Dj för alla tillfällen som fixar musiken från klassiska hits till den senaste.

Jeppesfestljud Finspång

Små smidiga ljud och ljusanläggningar för fest och bröllop

(1)
Dj Andy Falköping

Mycket erfaren Dj som i över 29 år tillbaks har spelat bra musik på alla möjliga fester

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert
(2)
Dj Ragge Borlänge

Erfaren Dj som spelar blandad musik till er fest. Utgår från Borlänge/Dalarna

Pape Borlänge

"När du behöver Party"

DJ Mankan Linköping

Östergötlands vassaste Party DJ

Otto Lidköping

kan a club disco bröllop techno swing electro firmafest personalfest födelsedag mobiltdis

Nu är det de vuxnas tur att svänga sina lurviga!

Finns det något bättre tema till festen än ett disco-tema? Alla älskar att klä ut sig med utsvängda discobrallor, platåskor och svänga loss till Bee Gees. Fast de kanske inte erkänner det alltid.

Gör en tidsresa tillbaka till 70-talet och dansa loss med glitter och glamour till den rätta Stayin 'Alive-rytmen.

Bli en discokung eller discodrottning med musik från 70, 80 och 90- talet, härligt discoljus och såpbubblor, och ''Do The Hustle''under den självklara discokulan. Man blir aldrig för vuxen för att släppa loss och bli John Travolta för en kväll.

Hitta det bästa discobandet här

Vi älskar disco och vi älskar att dansa till discomusik. Eftersom discomusik är otroligt populärt på alla slags fester inkluderar de flesta band de största discohitsen i sina repertoarer, medan andra band är renodlade discoband. Vad du än önskar så hittar du det här.

Vi har skapat denna tjänst för att du ska slippa gå vilse i en djungel av sidor som finns på nätet, och som ofta lovar mer än de håller. Hos oss får du det du söker. Artisternas presentationssidor innehåller musiken de spelar, videor som visar deras uppträdande, och recensioner från kunder vars fester artisterna har spelat på.

Du ger oss lite information om din fest, och dessa uppgifter skickas ut till alla artister som passar dina kriterier. Inom kort kontaktar artisterna dig med sina anbud, och du jämför anbuden i lugn och ro innan du bokar den bästa. Det är enkelt och smidigt att boka hos oss, och framför allt gratis och icke-bindande.

disco
Ta emot anbud på vuxendisco