(3)
Dj Jens Örebro

En Dj för alla tillfällen som fixar musiken från klassiska hits till den senaste.

Patrik Reman Linköping

Dj med över 30 års erfarenhet till Bröllop, fest och event

(10)
DJ Heiel Göteborg

DJ som gör ditt bröllop, fest och event till en succé! Boka även DJ + saxofonist för en hä

Jeppesfestljud Finspång

Små smidiga ljud och ljusanläggningar för fest och bröllop

(2)
Johan Lardh 20 mil runt Örebro

Professionell DJ till Bröllop Födelsedagar och Företagsfester

Dj Peppa Gävle

En dj med erfarenhet som garanterat får igång festen till 100%

Discjockey Mats Freij 371 46

Discjockey DJ med lång erfarenhet av bröllop, fester, företagsfester, temafester, nattklub

5000 KR INKL MOMS SEK Få en kostnadsfri offert
(1)
Dj Andy Falköping

Mycket erfaren Dj som i över 29 år tillbaks har spelat bra musik på alla möjliga fester

VARIERAR BEROENDE PÅ UT Få en kostnadsfri offert

Låt en DJ sätta guldkanten på den största dagen i ert liv

Att gifta sig med den man älskar ska firas med pompa och ståt. Nära och kära ska bjudas in och få äran att få fira denna kärlekens dag tillsammans med brudparet.

Att planera ett bröllop kan vara otroligt tidskrävande, och oavsett om det ska vara en intim tillställning med bara de närmaste injudna, eller en pampig, påkostad fest med många gäster, så ska allt vara perfekt. Ni ska inte lämna något åt slumpen denna stora dag, speciellt inte musiken.

Musiken är den viktigaste ingrediensen på ett bröllop, och det ska vara mycket musik. Musik till mottagningen och musik i kyrkan. Musik under middagen och musik till festen. Fantastisk musik som ni och era gäster kan njuta av och dansa till. Musik som berör och som skapar stämning. Musik som ni älskar.

Boka musik till ert bröllop

Det är populärt att boka olika typer av artister till bröllopets olika delar. En sångare eller solomusiker till kyrkan eller mottagningen, och ett band eller en DJ till middagen och festen.

Att boka en DJ till ert bröllop är en garanti för ett fullt dansgolv. En DJ vet vad ni och era gäster vill höra och anpassar låtvalet efter era önskningar. Blandade åldrar och musiksmak är vad som kännetecknar gästerna på ett bröllop, och detta är något som en skicklig DJ tar i beräkning när hen planerar låtlistorna.

Ge oss lite information om ert bröllop och om vilken musik ni vill höra på er stora dag. Våra skickliga DJs kontaktar er inom kort med förslag om upplägg och koncept, och ni utrycker alla era önskningar och krav. När ni har vägt de olika artisterna och deras anbud mot varandra bokar ni den perfekte DJn som kommer och gör ert bröllop dag till ett minne för livet.

dj
Ta emot anbud på dj till bröllop