7 Dj till födelsedag är redo för att spela på din fest

Hyra och boka Bästa Dj till födelsedag på 123festmusik.se

Hemstad : Motala

"Med micken i handen och örat mot publiken" vågar jag garantera att infria Dina högt satta

Pris : 6500 SEK

Hemstad : Kungsängen, Stockholm

Glad, lyhörd och erfaren DJ med all utrustning till hands!

Hemstad : 20 mil runt Örebro

Professionell DJ till Bröllop Födelsedagar och Företagsfester

Hemstad : Falköping

Erfaren Dj som i över 25 år tillbaks har spelat bra musik på alla möjliga fester se min h

Pris : VARIERAR BEROENDE PÅ UT

När du bokar Dj till födelsedag

En skicklig dj kan konsten att få upp alla dina gäster på dansgolvet. Efter det att den svenske dj Avicii blev en världskändis dyker det hela tiden upp nya talanger här i Sverige. Är det 80-talslåtar som gäller på din födelsedagsfest eller ska vikten ligga på rocklåtar från 60-och 70-talet? Funk, soul och disco, eller kanske R'n'B , Electro och Hip-hop? Vad du än väljer så finns det en dj som kan spela det.

Här på 123djs finns några av Sveriges duktigaste djs, och de är redo att göra din födelsedag till ett minne för livet.

Välj bara din stad här ovan så får du förslag på de bästa i ditt område.