Dj Peppa Gävle

En dj med erfarenhet som garanterat får igång festen till 100%

Dj Blåljus Bollebygd

Dj som spelar på bygdegårdar ,fester ,kalas, coverband

Pris: 1 000 - 50 000 kr Få en kostnadsfri offert

Ge bruden festen hon förtjänar!

Ska din bästa kompis äntligen gifta sig och du har fått äran att arrangera möhippan? Vi vet inte vem vi gläds mest åt, men en sak är säker - vi har musiken som behövs för en grym möhippa som ingen någonsin kommer glömma!

Begreppet "möhippa" var inte etablerat i Sverige i början av 1900-talet. ''Mökväll'' hette det då, och var en uppskattad tradition redan under 1500-talets bondesamhälle. Bruden badades och gjordes fin av unga kvinnor från byn, och spriten flödade redan då.

I en notis från 9 juni 1918 i Dagens Nyheter skriver en anonym kvinna: "Vi äro några feminina som har för vana att ha en liten hippa för våra väninnor innan de helt överger oss för en karls skull. Det maskulina namnet på en dylik tillställning är ju svensexa, men inte passar det." Sen följer ett antal förslag: "Mösexa, pigkalas, töshippa, jäntjunta, möhippa, jungfrusexa och fjällkolifej. Säg, är något av dessa fullt lämpligt och i så fall vilket?"

Låt oss hjälpa dig boka en fantastisk DJ till möhippan

De två absolut populäraste låtarna på svenska möhippor är Beyoncés paradlåt Single Ladies och Girls just want to have fun med Cyndi Lauper. Dessa och alla andra favoriter är våra DJs redo att spela på er möhippa, och när du bokar din DJ genom oss kan du känna dig trygg och säker på att möhippan blir ett party ni bara hade kunnat drömma om. Den blivande bruden kommer aldrig att glömma sin sista fest som ogift.

Ge oss lite information om möhippan och den blivande bruden. Vad för sorts musik gillar hon och vad mer vill ni ska inkluderas på festen? Inom kort kontaktar våra DJs er med sina anbud och föreslår sina upplägg. Ni jämför sen anbuden i lugn och ro, och när ni har bestämt er bokar ni en perfekt DJ som får äran att fira den blivande bruden och göra hennes dag oförglömlig

möhippa
Ta emot anbud på dj till möhippa