11 Dj till fest är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Dj till fest

Hyra och boka Bästa Dj till fest på 123festmusik.se

Hemstad : Motala

"Med micken i handen och örat mot publiken" vågar jag garantera att infria Dina högt satta

Pris : 6500 SEK

Hemstad : Kungsängen, Stockholm

Glad, lyhörd och erfaren DJ med all utrustning till hands!

Hemstad : Växjö

En Lyhörd & Flexibel DJ

Hemstad : Örebro

En Dj för alla tillfällen som fixar musiken från klassiska hits till den senaste.

Pris : 5500 SEK

När du bokar Dj till fest

En professionell dj kan konsten att få upp alla gästerna från sina stolar... Musiken han/hon spelar är mixad och förinspelad, och ofta förekommer ljud-och ljuseffekter i olika former. Efter att det svenska stjärnskottet Avicii blev världens kändaste dj så dyker det hela tiden upp nya talanger här i Sverige som går i hans fotspår. Fundera på vad du vill ha för musik på just din fest. Är det 80-talslåtar som gäller eller ska vikten ligga på rocklåtar från 60-och 70-talet? Funk, soul och disco, eller kanske R'n'B och Electro?

Oavsett om det är en bröllopsfest, födelsedag eller annan privat fest, så vill du försäkra dej om att festen blir lyckad. Är det många olika generationer representerade på festen, så är det något du ska ha i åtanke när du väljer dj. Ju fler glada människor, desto roligare blir festen!

För att du ska få den bästa festen så hjälper vi dej på traven. Här på 123djs har vi rankat våra bästa djs på en 10-i-topp lista så att du ska kunna välja bland de skickligaste. Kriterierna för att en dj ska hamna på denna listan är för det första att han/hon ska ha gjort mycket bra ifrån sej på många fester och därför har fått finfina recensioner från kunder, och för det andra att han/hon har många bokningar i bagaget.

Försäkra dej om att festen blir lyckad och att du hittar den bäste genom att välja din stad här ovan. Se våra förslag på djs nära dej.