Patrik Reman

Patrik Reman

Hemstad: Linköping Pris: 5000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 4

Dj med över 30 års erfarenhet till Bröllop, fest och event

Söker ni en erfaren Discjockey som kan förvandla ert evenemang till en oförglömlig upplevelse? Med mer än 30 års erfarenhet i musikbranschen har jag en gedigen bakgrund inom flera musikstilar och har uppträtt på en mängd olika typer av evenemang, från bröllop och privata fester till företagsevenemang och nattklubbar över hela Sverige.
Min expertis ligger i att noggrant anpassa musikvalet till era unika önskemål och evenemangets karaktär. Oavsett om ni önskar en nostalgisk kväll fylld med 70-talsklassiker, eller en energisk atmosfär med dagens topphits, kan jag leverera en musikupplevelse som är skräddarsydd för er.
För att verkligen ta ert evenemang till nästa nivå, erbjuder jag inte bara musik, utan även högkvalitativa ljud- och ljussystem. Denna helhetslösning säkerställer att ljud och ljus samspelar perfekt för att skapa en optimal atmosfär.

Kundnöjdhet är av yttersta vikt för mig. Därför är jag alltid tillgänglig för att diskutera era behov, besvara frågor och försäkra att alla detaljer är på plats inför evenemanget. Med mig som er DJ kan ni vara säkra på att ni får en professionell och personlig service.
Kontakta mig för att diskutera hur jag kan bidra till att göra ert kommande evenemang till en minnesvärd och lyckad upplevelse.


Recensioner av Patrik Reman

Kontakta Patrik Reman

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Patrik Reman (Musikmix i Loungestil)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här