(3)
Dj Jens Örebro

En Dj för alla tillfällen som fixar musiken från klassiska hits till den senaste.

Jeppesfestljud Finspång

Små smidiga ljud och ljusanläggningar för fest och bröllop

Patrik Reman Linköping

Dj med över 30 års erfarenhet till Bröllop, fest och event

Pape Borlänge

"När du behöver Party"

DJ Mankan Linköping

Östergötlands vassaste Party DJ

Otto Lidköping

kan a club disco bröllop techno swing electro firmafest personalfest födelsedag mobiltdis

Upp och skaka de lurviga

Mobildisco var så häftigt och är idag så retro. Det var stora anläggningar och stora bussar, och om man ska tro på alla historier från de som var med på den tiden och fick uppleva detta fenomen så ska vissa ha spelat på så makalöst att magsäckarna kändes som de vändes ut och in vid basslagen.

Professionellt discoljus och ljud av DJs som kan sin sak och som garanterar att få upp alla dina gäster på dansgolvet. De allra bästa låtarna från förr till nu, och ett pulserande från högtalarna utan dess like. Det är precis det du hittar hos oss på 123festmusik. Mobildisco och DJs är redo att komma och göra er fest till ett oförglömligt event, som gästerna kommer att komma ihåg för alltid.

Låt oss hjälpa dig boka det bästa

Mobildisco och DJs i Sverige är en kultur för sig själva. Vi älskar att dansa och släppa loss till våra favorit disco hits och således har vi många artister som kan erbjuda dig det du önskar till din fest. Vi har de bästa artisterna registrerade på vår plattform, och på så vis slipper du leta bland en massa sidor på internet. Hos oss hittar du vad du behöver, enkelt och smidigt och utan krångel.

Det tar inte mer än ett par minuter för dig att fylla i lite info om ditt event. De DJs som är intresserade och tillgängliga, och vill komma och underthålla dig och dina gäster på ditt event, kontaktar dig inom kort. Du jämför sen deras anbud genom att lyssna på musik, se videor och läsa recensioner de fått från andra kunder. Det kan inte bli smidigare än så.

Shake your Booty.

mobile
Ta emot anbud på mobildiskotek