Topp 2 mobildiskotek i närheten av Motala

(3)
Dj Jens

Jag har komplett utrustning för att klara av ett mobilt disko upp till ca 300 personer.

(0)
DJ Mankan

Dj Mankan jobbar med högkvalitativ ljud & ljusutrustning från JBL, Elctro Voice, Geni, och Numark . Hos DJ Mankan är möjligheten att bygga upp ett mobilt diskotek obegränsad.

GRATIS MATCHSERVICE

Område Statistik
  • 74 är lediga i
  • 734 Kund förfrågningar gjorda i
  • 196 Bokningar gjorda i
Senaste kundförfrågan i Motala

Via 123 festmusik hittade jag mobildiskoteket jag behövde till min son och hans kompisar. Det var enkelt att hitta och tack vare sidan så fick min son en rolig avskedsfest med sina kompisar innan det var dax för oss att flytta.

Använd systemet på det bästa sättet
1) Skicka din festinfo till oss

Längst ner på denna sidan kan du skicka in dina krav på vad festbandet ska kunna

Uppgifter som när bandet ska spela, hur mycket det får kosta och vad för musik de ska spela

2) Ta emot gratis anbud

När vi har tagit emot denna information så matchar vi dej med de bästa festbanden

Detta gör vi genom att jämföra mer än 20.000 andra kunder och vad de har varit nöjda med att boka.

3) Boka den bästa och få en TOPPENFEST!

Kolla också in bandens recensioner och se vad andra kunder som bokat dem har att säga om spelningen.

Jämför anbuden banden ger dej, och boka sen det bästa bandet som passar till just din fest