Ge brudgummen festen han förväntar sig!

Bästa polaren ska gifta sig och du har ansvaret för hans svensexa. Ett sista farväl av ungkarlslivet ska firas med pompa och ståt, och att planera för denna stora dagen är en stor ära och lika roligt som det är ansvarsfullt.

Svensexetraditionen på 1800-talet innehöll inga speciella aktiviteter utan fokus låg på alkoholen. Männen klädde sig i frack och gick ut på krogen. Under 1900-talet spreds svensexan till andra grupper i samhället, men utan större förändring – fokus låg fortfarande på spriten. Idag ligger fokus fortfarande på spriten, men även på musiken. Fantastisk ''grabbmusik'' är en viktig ingrediens på en lyckad svensexa, och det är fantastisk musik som vi är mästare på.

Testosteronigt? Givetvis. Skrål-vänligt? Oerhört. Det är så det ska vara. Eller rättare sagt så är det så de flesta blivande brudgummar vill ha det.Boka en suverän DJ till svensexan

Svenskarnas måste-låt nummer 1 på svensexan är Journeys Don’t Stop Believin’, men det är ändå Guns N’ Roses som dominerar topplistan med hela tre låtar: Sweet Child O’Mine, Paradise City och Welcome to the Jungle. Dessa och alla andra favoriter är våra DJs redo att spela på er svensexa. Med många års erfarenhet av svensexor runtom i Sverige så vet våra artister precis hur en lyckad svensexa ska gå till.

Ge oss lite information om svensexan och den blivande brudgummen. Vad för sorts musik gillar han och vad mer för roliga inslag skulle ni vilja ha? Kort efter att ni skickat in er förfrågan kontaktar våra DJs er med sina anbud och föreslår sina upplägg. Ni jämför sen anbuden i lugn och ro, och när ni har bestämt er bokar ni en perfekt DJ som får äran att fira den blivande brudgummen och göra hans svensexa till en tillställning han aldrig kommer att glömma.

bach
Ta emot anbud på dj till svensexa