83 Dansband är redo att spela på din fest

Admin Sweden

(14)
Hovasound Hova

festmusik livemusik livemusic dansbandsmusik duo trubadurer country

(9)
Hudzon Borlänge

vi är ett Cover/Partyband som står för kvalite och underhållning. Har en stor bredd av

Artisten har inte angett något Få en kostnadsfri offert
(6)
HappyTunes Hässelby

Happytunes, coverband spelar-sjunger Dansband, Rock, Pop, Disco, Gammeldans, Folkmusik, Co

(4)
Extas Skåpafors

Coverband, Dansband, bugg, rock, fest, party, sång,cover,

8000-20000 PLUS RESA SE Få en kostnadsfri offert
Freqvens Mellerud

Dansvänlig musik för Er!

Music Men Årsta

Music Men

Open Minds duo Kungsbacka

,Svenskt , Schlager och Rock mm./

Visa fler

eller så kan du välja vilken artisttyp du letar efter här

5 Anledningar till att du hittar de bästa dansbanden här på denna sidan.

• 1. Sveriges största bokningstjänst.
  • 2. Snabbt, enkelt och bekvämt.
  • 3. Mer än 10.000 utförda bokningar.
  • 4. Se vad andra kunder säger.
  • 5. Säkerhet när du bokar.

Vi har många skickliga dansband registrerade hos oss, som bokas varje dag året om av nöjda kunder. Detta innebär att vi har kunnat optimera vårt system för att du ska känna dej fullt belåten med din bokning.

Från alla bokningar vi gör samlar vi in recensioner från kunder och använder dem i vår indelning av artisterna. Därmed är det lätt för dej att jämföra dansbanden och se vilket som passar dej bäst.

Om du gör en gratis förfrågan så matchar vi dina krav med de bästa dansbanden, och ser till att du får anbud som du sen kan välja mellan.

Du kan i lugn och ro jämföra dessa anbud vad gäller pris och standard, och när du är klar så bokar du bara enkelt dansbandet som passar dej bäst.

Det kostar inget att använda vårt system, men om du bokar en artist genom oss så kan du för ett litet belopp få ett kontrakt och en backup-service. Detta garanterar dej ett kontrakt som är professionellt utfört, och en försäkran om att vi hittar ett annat likvärdigt dansband till dej om det skulle vara så att den du har bokat av någon anledning måste ställa in spelningen. Din fest ska bli vad du planerat den till, och utan några oväntade krångligheter.

;