Hovasound
4.5 / 5 baserat på  14 kundrecensioner (Recensioner)

Hovasound

Hemstad: Hova Pris: 2000-7000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 40

festmusik livemusik livemusic dansbandsmusik duo trubadurer country

Hovasound, en duo frå Hova med 2 repertoarer,en där vi blandar 50-60-tals rock med nytt och gammalt, country ,dansband,lite blues,disco och irländskt. Den andra är mer inriktat på dansbands musik.

Låtlistorna till respektive repertoar finns under fliken "repertoar" på vår hemsida.
Vår sättning är Annika på sång och keyboard,där hon även spelar basen. Raimo på gitarr och sång. Trummorna spelas genom datorn(enda bakgrunderna vi har). Vi har ett varmt och behagligt ljud,och har inga problem med att spela på en ljudnivå,så att gästerna kan prata med varandra. Egen ljud- och ljusanläggning har vi med oss


Recensioner av Hovasound

60-årsfest  - 
Bra at göra avtal med. Punktliga. Mycket bra musikara, suppleret med en trummis. Vi fik et fantastisk kallas med mycket dans.
60-årsfest  - 
Vi hade ett trevligt 60års kalas med väldigt bra dansmusik. Hovasound gjorde kvällen väldigt bra med dansmusik som alla våra vänner kunde dansa till. Rekommenderar dem om ni vill ha en lyckad kväll. Tack för bra musik Hovasound. Liz Bergh
60-årsfest  - 
Fantastiska människor som förgyllde kvällen till max. Otroligt musikaliska och varierande spellista. Rekomenderar dem starkt.
40-årsfest  - 
Jag är så nöjd med allt! Väldigt dansvänligt, bra låtar och väldigt trevliga människor. Dessvärre var mina gäster inte dom mest dansanta men det verkade inte spela någon roll utan dom rev av musiken som om alla dansade som tusan. Kan varmt rekommenderas!
60-årsfest  - 
Dansvänlig musik!Trevligt bemötande! Tillmötesgående! Spelade till sångerna vi sjöng till maten! Musiken uppskattades av alla åldrar , från 16-85 år . Proffsigt!
Annan fest  - 
Hovasound avbokade ca 4 veckor innan. Angav inget skäl. Men de gav oss kontakt med en kollega som kom istället. Eddy Åbacka och kompisen Ilmas från Stockholm var helt suveräna. Rekommenderas på det varmaste. De fem stjärnorna gäller Eddy o Ilmas Med vänlig hälsning Vanja Gullstrand
50-årsfest  - 
En Proffs duo. Trevliga och spelade bra låtar som anpassades allt efter publik. Skulle anlita dom igen och flertalet av gästerna tog visitkort. Mycket nöjd
50-årsfest  - 
mycket bra! smidiga att göra med. trevliga och duktiga musikanter! spelade musik alla gillade (blandad publik) med andra ord jättebra!
60-årsfest  - 
Vi var jättenöjda med vår bokning!
50-årsfest  - 
Mycket välorganiserat och bra ljud, rekommenderas till fester med dans. Fungerade perfekt på 50-års festen med tema 50/60-tal.
50-årsfest  - 
Bra trevliga bra musik fullt ös Prisvärda !
60-årsfest  - 
Hade ett trevligt bemötande och ställde upp på våra allsånger. Spelade bra danslåtar som man kände igen,både gammalt och nytt! Anlitar dom gärna igen.
Annan fest  - 
Tillmötesgående och trevliga! Spelade mycket dansvänlig musik som passade en bred åldersgrupp. Vi är mycket nöjda!
Annan fest  - 
Bra, pålitligt band som spelar bra repertoar och har bra publikkontakt. Vi bokar gärna dem igen!

Kontakta Hovasound

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Ta emot anbud från fantastiska musiker här