9 Dansband till firmafest är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Dansband till firmafest

Hyra och boka Bästa Dansband till firmafest på 123festmusik.se

Hemstad : Skåpafors

Coverband, Dansband, bugg, rock, fest, party, sång,cover,

Pris : 8000-20000 PLUS RESA SE

Hemstad : Årsta

Music Men

Pris : 7000 SEK

Hemstad : Sölvesborg

Detta är Dolbyz !! Dolbyz är det perfekta dansbandet för de flesta tillställningar. Vi ha

Pris : Artisten har inte angett något

Hemstad : Lindesberg

We can play both Rock and Roll, until you lose all your control. And we do it just for you

Pris : Artisten har inte angett något

När du bokar Dansband till firmafest

Dansband spelar dansvänlig musik som kan variera otroligt mycket, så det ska du tänka på innan du bestämmer dej för dansband till firmafest. Hör med kollegorna vilken sorts musik de uppskattar mest. Och så chefen färstås.

Lyssna på bandens låtar och titta på deras videor. Vissa band inriktar sej på 50-tals rockn'roll, medan andra har en bred repertoar med rocklåtar från 60-talet. Många dansband lutar åt country-hållet, och andra kan 80-talet utan-och innantill.

Mingel och fördrinkar brukar höra till en firmafest, så kolla med bandet om de kan spela lite bakgrundsmusik innan festen sätter igång på riktigt.

De bästa dansbanden har vi rankat på en Topp-10 lista, baserad på hur bra de har presterat på sina spelningar. Dessa band har fått flest bokningar och blivit varmt rekommenderade av glada och tillfredställda kunder.