14 Dansband till fest är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Dansband till fest

Hyra och boka Bästa Dansband till fest på 123festmusik.se

Hemstad : Hova

festmusik livemusik livemusic dansbandsmusik duo trubadurer country

Pris : 2000-7000 SEK

Hemstad : Hässelby

Happytunes, coverband spelar-sjunger Dansband, Rock, Pop, Disco, Gammeldans, Folkmusik, Co

Hemstad : Skåpafors

Coverband, Dansband, bugg, rock, fest, party, sång,cover,

Pris : 8000-20000 PLUS RESA SE

Hemstad : Årsta

Music Men

Pris : 7000 SEK

När du bokar Dansband till fest

Dansband till fest spelar dansvänlig musik och har för det mesta en otroligt bred repertoar. Rockn'roll, country, pop-och schlagermusik från 50-talet fram till idag, dansband brukar vara oerhört flexibla.

Sverige är känt för sina många dansband, och det är hur enkelt som helst att hitta ett som spelar den musiken du och dina gäster föredrar. Ska du fira din födelsedag eller kanske gifta dej? Du hittar de bästa dansbanden här på 123band.

Vi har valt ut de 10 bästa dansbanden baserat på hur bra de har presterat på sina spelningar. Dessa band är de som fått flest bokningar och blivit varmt rekommenderade av kunderna.

Så vill du vara säker på att din fest blir lyckad ska du välja din stad här ovan och se våra förslag på de bästa dansbanden nära dej.