12 Dansband till födelsedag är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Dansband till födelsedag

Hyra och boka Bästa Dansband till födelsedag på 123festmusik.se

Hemstad : Hova

festmusik livemusik livemusic dansbandsmusik duo trubadurer country

Pris : 2000-7000 SEK

Hemstad : Hässelby

Happytunes, coverband spelar-sjunger Dansband, Rock, Pop, Disco, Gammeldans, Folkmusik, Co

Hemstad : Skåpafors

Coverband, Dansband, bugg, rock, fest, party, sång,cover,

Pris : 8000-20000 PLUS RESA SE

Hemstad : Årsta

Music Men

Pris : 7000 SEK

När du bokar Dansband till födelsedag

Dansband spelar dansvänlig musik som kan variera otroligt mycket.Vissa band inriktar sig på 50-och 60-talsmusik,medan andra spelar mer country eller rockn'roll. De flesta dansband brukar dock ha en väldigt bred repertoar,och kan underhålla med allt från traditionell dansbandsmusik till pop-och schlagerlåtar.

Sverige är känt för sina många dansband och de bästa banden i Sverige hittar du här på 123band. Gå in på artisternas presentationssidor och lyssna på deras låtrepertoar och titta på deras video. Hitta bandet som passar till just din fest.

Vi har valt ut de 10 bästa dansbanden baserat på hur bra de har presterat på sina spelningar. Dessa band är de som fått flest bokningar och blivit varmt rekommenderade av kunderna.

Så vill vara säker på att din fest blir lyckad ska du välja din stad här ovan och se våra förslag på de bästa dansbanden nära dej.