5 Dansband till julfest är redo för att spela på din fest

Hyra och boka Bästa Dansband till julfest på 123festmusik.se

Hemstad : Hova

festmusik livemusik livemusic dansbandsmusik duo trubadurer country

Pris : 2000-7000 SEK

Hemstad : Hässelby

Happytunes, coverband spelar-sjunger Dansband, Rock, Pop, Disco, Gammeldans, Folkmusik, Co

Hemstad : Eslöv

dansglädje med sanniez duo

Hemstad : Marieholm

Kentanz spelar blandad dansmusik.för fler video. ljudklipp besök f.b.Kentanz Dansband

När du bokar Dansband till julfest

Dansband spelar dansvänlig musik som kan variera otroligt mycket. Vissa band inriktar sig på 50-och 60-talsmusik, medan andra spelar mer country, jazz och rock. Hör med gästerna vilken sorts musik de uppskattar mest innan du bestämmer dej, och lyssna på bandens låtar och titta på deras videor. Kan bandet ställa upp med julsånger om det blir aktuellt?

Vi har valt ut de 10 bästa dansbanden baserat på hur bra de har presterat på sina spelningar. Dessa band är de som fått flest bokningar och blivit varmt rekommenderade av kunderna.

Välj din stad här ovan och se de bästa banden nära dej!