3 Dansband till kräftskiva är redo för att spela på din fest

Hemstad : Eslöv

dansglädje med sanniez duo

Hemstad : Vällingby

Micke och John är en duo som spelar dansvänlig musik. Vi har en gedigen erfarenhet ef

Pris : Artisten har inte angett något

Hemstad : Mörbylånga

Det perfekta Festbandet/Trubaduren till Bröllop, Firmafest m.m. Dansband, visor, pop och s

Pris : 2500-20000 SEK

När du bokar Dansband till kräftskiva

Dansband spelar dansvänlig musik som kan variera otroligt mycket, så det ska du tänka på innan du bestämmer dej för dansband till kräftskivan. Lyssna på deras låtar och titta på deras videor. Vissa band har inriktat sej på 50-och 60-talsmusik, medan andra spelar mer country, disco eller svenska schlager. Ett plus i kanten är om bandet kan kompa till snapsvisorna under middagen.

Vi har valt ut de 10 bästa dansbanden baserat på hur bra de har presterat på sina spelningar. Dessa band är de som fått flest bokningar och blivit varmt rekommenderade av kunderna.