(3)
Music Men Årsta

Music Men

(14)
Hovasound Hova

festmusik livemusik livemusic dansbandsmusik duo trubadurer country

(9)
HappyTunes Hässelby

Välj oss som DUO, TRIO eller KVARTETT på DIN fest. Vi spelar bl.a. Dansband/Rock/Pop/Gamme

(4)
Extas Skåpafors

Coverband, Dansband, bugg, rock, fest, party, sång,cover,

8000-20000 PLUS RESA SE Få en kostnadsfri offert

Fira midsommar med ett underbart dansband

Vi svenskar älskar midsommarfirande med sång och dans kring midsommarstången och blomsterkransar i håret. Sill, färskpotatis med gräddfil och gräslök, och färska jordgubbar. Och så nubben förstås.

Denna omtyckta och högt skattade högtid som firas nära sommarsolståndet gläder alla, unga och gamla, oavsett väder. Vad som behövs för att garantera att midsommarafton blir en framgång är ett härligt dansband som kan ansvara för underhållningen.

Ett dansband kan underhålla dig och dina gäster under middagen med alla glada snapsvisor, spela alla traditionella midsommarsånger när det är dags för dans runt stången, och fylla dansgolvet senare på kvällen med alla dansbandsfavoriter.

Boka det perfekta dansbandet

Vi har ett stort urval av skickliga dansband som har spelat och sjungit för nöjda och glada kunder på deras midsommarfirande runt om i Sverige. När du bokar hos oss är du i trygga händer, och du får garanterar ett dansband som uppfyller dina önskningar och kriterier.

Det tar bara ett par minuter att upprätta en förfrågan hos oss. Du ger oss lite information om ditt midsommarfirande och vad för sorts musik du vill ha och så fixar vi resten.

Våra dansband kontaktar dig med sina anbud, och när du har jämfört musik, videor och recensioner som finns på dansbandens presentationssidor så bokar du helt enkel det bästa dansbandet till ditt midsommarfirande.

midsummer
Ta emot anbud på dansband till midsommar