4 Dansband till midsommar är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Dansband till midsommar

Hyra och boka Bästa Dansband till midsommar på 123festmusik.se

Hemstad : Hova

festmusik livemusik livemusic dansbandsmusik duo trubadurer country

Pris : 2000-7000 SEK

Hemstad : Hässelby

Happytunes, coverband spelar-sjunger Dansband, Rock, Pop, Disco, Gammeldans, Folkmusik, Co

Hemstad : Skåpafors

Coverband, Dansband, bugg, rock, fest, party, sång,cover,

Pris : 8000-20000 PLUS RESA SE

Hemstad : Årsta

Music Men

Pris : 7000 SEK

När du bokar Dansband till midsommar

Dansband spelar dansvänlig musik som kan variera otroligt mycket, så det ska du tänka på innan du bestämmer dej för vem du ska boka. Lyssna på deras låtar och titta på deras videor. Vissa band har inriktat sej på 50-och 60-talsmusik, medan andra spelar mer country, jazz och rock. Ta reda på om bandet kan vara med och ackompanjera snapsvisor under middagen och spela upp till dans runt midsommarstången.

Sverige är känt för sina många dansband, så att hitta dansband till midsommar är ingen svårighet. De bästa banden i Sverige hittar du här på 123band.

Banden som finns med på vår 10-i-topp lista är de banden som har flest bokningar samt många bra recensioner från kunder.

Så vill du vara säker på att din fest blir lyckad ska du välja din stad här ovan och se våra förslag på de 10 bästa dansbanden nära dej.