(3)
Music Men Årsta

Music Men

Micke & John Vällingby

Micke och John är en duo som spelar dansvänlig musik. Vi har en gedigen erfarenhet ef

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert
(1)
DOLBYZ Sölvesborg

Detta är Dolbyz !! Dolbyz är det perfekta dansbandet för de flesta tillställningar. Vi ha

(4)
Extas Skåpafors

Coverband, Dansband, bugg, rock, fest, party, sång,cover,

8000-20000 PLUS RESA SE Få en kostnadsfri offert
Kentanz dansband Eslöv

dansglädje med Kentanz

"Tjo vad det var livat på logen i lördags......"

Musiken spelar upp till en "håll hårt om mej" danskramig svensktoppslåt. Det är trångt och redan varmt, denna lördagskväll på logen. Det gäller att tränga sej fram till den utvalda. Killarna är på hugget! "En får inte vara blyg! Nänä mensann!"

Långa ljusa sommarkvällar med perfekt väder. Folk kommer långt ifrån för att få uppleva stämningen och träffa andra danslystna människor. Få dansa till välbekanta toner från våra mest älskade dansband.

Få svänga om. Få hålla om.

Boka dansband till logen

Ska du ha fest på logen och behöver ett dansband har du hittat rätt. Vi har många härliga dansband som reser land och rike runt för att spela dansant musik för alla glada människor som älskar logdans. Med sina elbaser och gitarrer, sina keyboards, trummor, dragspel och fioler, spelar de upp till medryckande dans som ingen kan sitta still till.

Det tar bara ett par minuter att upprätta en förfrågan hos oss. Utifrån ytterst lite information som du tillhandahåller oss matchar vi dig med passande dansband.

Våra dansband kontaktar dig med sina anbud, och när du har jämfört musik, videor och recensioner som finns på deras presentationssidor så bokar du helt enkel det bästa dansbandet till logdans.

logdans
Ta emot anbud på dansband till logdans