HappyTunes
4.8 / 5 baserat på  8 kundrecensioner (Recensioner)

HappyTunes

Hemstad: Hässelby Pris: 2500-15000 SEK
Svarar: 95% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 7

Happytunes, coverband spelar-sjunger Dansband, Rock, Pop, Disco, Gammeldans, Folkmusik, Country m.m.

HappyTunes har ca 50 bokningar/spelningar/år:
Privata fester, Bröllop/Dop, Pubar/klubbar. Firma-/föreningsfester, Fylla jämna år-fester, Kräftskivor, Bryggdanser och på Skärgårdsbåtar .och skärgårdsöar, Jul och Midsommarfester etc.

Vår grundsättning är Sång, Elbas, Keyboard-Piano, Saxofon, Elgitarr, Dragspel.
Vi har komplett PA-ljudsystem och scenbelysning, trådlösa mikrofoner & headsets som kan nyttjas om/när gäster håller tal, vill uppträda med oss.

Vi spelar de flesta kända låtarna (covers).
Musik från 20-talet till dagens pop, dansband, latino, disco, bugg, schlagers, soul, country, reggie, jazz/swing, hårdrock, dixie, mingel-underhållning, gammeldans, folkmusik-olika-länder, med flera genrer.

Vi leder/ackompanjerar allsången, om ni vill.
Tillsammans med er skräddarsyr vi hur eventet skall vara.
Till bröllopet spelar vi:
- Din önskemusik till vigselakten, - Din brudmarsch, - Din bröllopsvals o .s .v.

Vi kan erbjuda exvis:
- Tema med riktigt rockröj (afterski/afterbeach)
- Tema med dansbandsklassiker
- Tema med rockabilly
- Tyroler-tema
- Latino- tema inkl. samba
- Folkmusik från olika länder
- Gammeldans tema
Ni ställer önskemålen, och vi levererar.

HappyTunes spelar oftast som DUO, Bert Öhlund(Keyboard, sång) och Bo Klevestedt(gitarr/bas,sång), tätt följt av besättning som TRIO då vår saxofonist Ulf Ström eller Adam Falk medverkar.
Vid större event har vi utökat med duktiga musikkollegor, Beatrice Orler (sång & percussion),
live-trummis, basister, violinister, banjo, klarinettist.

I bland, underhåller Bert som solist/trubadur med sång till Keyboard&Dragspel.

Budgeten hos de arrangörer som anlitar oss styr hur många som medverkar på våra spelningar.

Vårt pris ligger oftast i intervallet 2 500 kr - 15 000 kr för 2-5 timmars spelning.

Besök gärna vår hemsida happytunes.se för mer info.

Vi har över 600 låtar i vår repertoar, en del finns listade på hemsidan(några med lyssnaprov).
Om din favoritlåt saknas här, så är det bara att mejla oss, så spelar vi även dessa på DIN fest!

Betalning för musikuppdrag sker mot kontant betalning.
Om så önskas, kan vi fakturera via eget aktiebolag som innehar F-skatt och är momsregistrerat.

Jättekul om du hör av dig, och att vi får vara med och tillsammans med er planera det musikaliska på DIN FEST!

Ett knippe låtar (lyssnaprov) finns längre ned på denna sida.

Recensioner av HappyTunes

Annan fest  -
Mycket trevliga musiker med bred repertoar och det blev en mycket lyckad bal. Rekommenderas varmt!
Annan fest  -
Samarbetsvillig och lyhörd, initiativrik och entusiastisk. Glad och positiv energigivande. Tack!
Firmafest  -
Happy Tunes sprider glädje! Flexibla och tillmötesgående från början till slut! Rekommenderas varmt!
Firmafest  -
50-årsfest  -
Ett bra band med duktiga musiker med stor bredd. Jag och mina gäster är väldigt nöjda. Jag rekommenderar bandet till fler.
70-årsfest  -
Skötte sig helt perfekt och det blev en mycket lyckad fest.
Härlig musik
Annan fest  -
Spelade bra musik. Lyhörda för den speciella målgrupp det handlade om. Trevliga att ha att göra med. Kunniga musiker.

Kontakta HappyTunes

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Strövtåg i hembygden (Mando Diao)
Händerna mot himlen (Petra Marklund)