123festmusik.se

Hemstad: Hässelby

Pris: 2500-15000 SEK

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

Happytunes, coverband spelar-sjunger Dansband, Rock, Pop, Disco, Gammeldans, Folkmusik, Country m.m.

HappyTunes har ca 50 bokningar/spelningar/år:
Privata fester, Bröllop/Dop, Pubar/klubbar. Firma-/föreningsfester, Fylla jämna år-fester, Kräftskivor, Bryggdanser och på Skärgårdsbåtar .och skärgårdsöar, Jul och Midsommarfester etc.

Vår sättning är Sång, Elbas, Kontrabas, Keyboard-Piano, Hammondorgel-Keyboard, Saxofon, Elgitarr, Dragspel.
Vi har komplett PA-ljudsystem och scenbelysning, trådlösa mikrofoner & headsets som kan nyttjas om/när gäster håller tal, vill uppträda med oss.

Vi spelar de flesta kända låtarna (covers).
Musik från 20-talet till dagens pop, dansband, latino, disco, bugg, schlagers, soul, country, reggie, jazz/swing, hårdrock, dixie, mingel-underhållning, gammeldans, folkmusik-olika-länder, med flera genrer.

Vi leder/ackompanjerar allsången, om ni vill.
Tillsammans med er skräddarsyr vi hur eventet skall vara.
Till bröllopet spelar vi:
- Din önskemusik till vigselakten, - Din brudmarsch, - Din bröllopsvals o .s .v.

Vi kan erbjuda exvis:
- Tema med riktigt rockröj (afterski/afterbeach)
- Tema med dansbandsklassiker
- Tema med rockabilly
- Tyroler-tema
- Latino- tema inkl. samba
- Folkmusik från olika länder
- Gammeldans tema
Ni ställer önskemålen, och vi levererar.

HappyTunes spelar numera oftast som TRIO, Bert Öhlund, Rolf Janson och Ulf ström.
Vid större event har vi utökat med duktiga musikkollegor på bl.a. fler blåsinstrument, live-trummor, viola, banjo.
I bland, underhåller Bert som solist/trubadur med sång till Keyboard&Dragspel.

Vårt pris ligger oftast i intervallet 2500 kr - 9000 kr för 2-5 timmars spelning.

Besök gärna vår hemsida happytunes.se för mer info.

Vi har över 600 låtar i vår repertoar, en del finns listade på hemsidan, några med lyssnaprov. Om din favoritlåt saknas här, så är det bara att mejla oss, så spelar vi även dessa på DIN fest!

Betalning för musikuppdrag sker mot kontant betalning.
Om så önskas, kan vi fakturera via eget aktiebolag som innehar F-skatt och är momsregistrerat.

Jättekul om du hör av dig, och att vi får vara med och tillsammans med er planera det musikaliska på DIN FEST!

Ett knippe låtar (lyssnaprov) finns längre ned på denna sida.

HappyTunes är har fått dessa Topp-10 certifikat

Laddar certifikat HappyTunes

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR
Låt
Original Artist
MP3
Strövtåg i hembygden
Mando Diao
Händerna mot himlen
Petra Marklund
She
Charles Aznavour
Another bricks in the wall
Pink Floyd
Du gav bara löften
Vikingarna
Rock'n roll is king
Electric light orchestra
LÄS RECENSIONER (6) Gå tillbaka till toppen
Firmafest
Sophie Berg
Evenemang: Firmafest
Datum: September 16 2016

Recensioner   (5/5)

Happy Tunes sprider glädje! Flexibla och tillmötesgående från början till slut! Rekommenderas varmt!
Firmafest
Sophie Berg
Evenemang: Firmafest
Datum: September 16 2016

50-årsfest
örjan johansson
Evenemang: 50-årsfest
Datum: Mars 29 2014

Recensioner   (5/5)

Ett bra band med duktiga musiker med stor bredd. Jag och mina gäster är väldigt nöjda. Jag rekommenderar bandet till fler.
70-årsfest
Kjell Sjögren
Evenemang: 70-årsfest
Datum: Augusti 24 2013

Recensioner   (5/5)

Skötte sig helt perfekt och det blev en mycket lyckad fest.
Annan fest
Marianne Bjarneskans
Evenemang: Annan fest
Datum: Juli 11 2015

Recensioner   (4,5/5)

Härlig musik
Annan fest
FUB Botkyrka Salem
Evenemang: Annan fest
Datum: Augusti 04 2017

Recensioner   (4/5)

Spelade bra musik. Lyhörda för den speciella målgrupp det handlade om. Trevliga att ha att göra med. Kunniga musiker.
Gå tillbaka till toppen

Du håller på att kontakta HappyTunes

Vi kan hjälpa dig om du ger oss information om festen
HappyTunes
  • Om artisten inte är tillgänglig, vill jag ha anbud från liknande artister
  • Nej tack, jag vill bara ha anbud från denna artist
Gå tillbakaGå tillbaka
Dansband till bröllop
HappyTunes är certifierad i kategorin::Dansband till bröllop

Vill du ha dansband till ett bröllop att minnas så har du hittat rätt. Med över 600 coverlåtar i repertoaren, pop, rock, dansband, country och folkmusik, vår repertoar täcker alla genrer. Och så bjuder vi på brudmarschen och bröllopsvalsen förstås.

Dansband till fest
HappyTunes är certifierad i kategorin::Dansband till fest

Vi är ett festband/dansband som höjer stämningen på ALLA fester. Med repertoar av pop/rock, dansband/bugg, latino, jazz, country, gammeldans m.m. är det ingen musiksmak vi inte kan leverera. Över 600 låtar! Du väljer tema, och vi levererar. Boka oss!

Dansband till midsommar
HappyTunes är certifierad i kategorin::Dansband till midsommar

Försäkra dig om att Midsommarfesten blir livad och boka oss. Vi spelar allt! Leder dans kring midsommar stången, allsång, midsommardansen. Oftast är vi en duo, vid behov utökar vi med skickliga kollegor. Vi kan musik till midsommar! Boka oss!

Dansband till födelsedag
HappyTunes är certifierad i kategorin::Dansband till födelsedag

Du fyller jämna år och vill höra alla dina favoritlåtar. Vår repertoar(>600 låtar) sträcker sig över alla genrer, från gammeldans till pop/rock, med schlager/jazz/country/latin däremellan. Du bestämmer temat, vi skräddarsyr musiken till festen.

Dansband till julfest
HappyTunes är certifierad i kategorin::Dansband till julfest

Vi spelar all julmusik, från trad. julmusik till juldans kring granen, Lucia & 20:a knut fester. Även julmarknader, jul-konserter, företagsevent/kickoff med jul-tema. Vi har många positiva referenser från julspelningar, Boka oss!