HappyTunes

HappyTunes

Hemstad: Hässelby Pris: 2500-15000 SEK
Svarar: 92% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 7

Happytunes, coverband spelar-sjunger Dansband, Rock, Pop, Disco, Gammeldans, Folkmusik, Country m.m.

HappyTunes har ca 50 bokningar/spelningar/år:
Privata fester, Bröllop/Dop, Pubar/klubbar. Firma-/föreningsfester, Fylla jämna år-fester, Kräftskivor, Bryggdanser och på Skärgårdsbåtar .och skärgårdsöar, Jul och Midsommarfester etc.

Vår sättning är Sång, Elbas, Kontrabas, Keyboard-Piano, Hammondorgel-Keyboard, Saxofon, Elgitarr, Dragspel.
Vi har komplett PA-ljudsystem och scenbelysning, trådlösa mikrofoner & headsets som kan nyttjas om/när gäster håller tal, vill uppträda med oss.

Vi spelar de flesta kända låtarna (covers).
Musik från 20-talet till dagens pop, dansband, latino, disco, bugg, schlagers, soul, country, reggie, jazz/swing, hårdrock, dixie, mingel-underhållning, gammeldans, folkmusik-olika-länder, med flera genrer.

Vi leder/ackompanjerar allsången, om ni vill.
Tillsammans med er skräddarsyr vi hur eventet skall vara.
Till bröllopet spelar vi:
- Din önskemusik till vigselakten, - Din brudmarsch, - Din bröllopsvals o .s .v.

Vi kan erbjuda exvis:
- Tema med riktigt rockröj (afterski/afterbeach)
- Tema med dansbandsklassiker
- Tema med rockabilly
- Tyroler-tema
- Latino- tema inkl. samba
- Folkmusik från olika länder
- Gammeldans tema
Ni ställer önskemålen, och vi levererar.

HappyTunes spelar numera oftast som TRIO, Bert Öhlund, Rolf Janson och Ulf ström.
Vid större event har vi utökat med duktiga musikkollegor på bl.a. fler blåsinstrument, live-trummor, viola, banjo.
I bland, underhåller Bert som solist/trubadur med sång till Keyboard&Dragspel.

Vårt pris ligger oftast i intervallet 2500 kr - 9000 kr för 2-5 timmars spelning.

Besök gärna vår hemsida happytunes.se för mer info.

Vi har över 600 låtar i vår repertoar, en del finns listade på hemsidan, några med lyssnaprov. Om din favoritlåt saknas här, så är det bara att mejla oss, så spelar vi även dessa på DIN fest!

Betalning för musikuppdrag sker mot kontant betalning.
Om så önskas, kan vi fakturera via eget aktiebolag som innehar F-skatt och är momsregistrerat.

Jättekul om du hör av dig, och att vi får vara med och tillsammans med er planera det musikaliska på DIN FEST!

Ett knippe låtar (lyssnaprov) finns längre ned på denna sida.
LÄS RECENSIONER (7)
Charlotte Bjurström (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: December 22 2018

Samarbetsvillig och lyhörd, initiativrik och entusiastisk. Glad och positiv energigivande. Tack!

Sophie Berg (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: September 16 2016

Happy Tunes sprider glädje! Flexibla och tillmötesgående från början till slut! Rekommenderas varmt!

Sophie Berg (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: September 16 2016

örjan johansson (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Mars 29 2014

Ett bra band med duktiga musiker med stor bredd. Jag och mina gäster är väldigt nöjda. Jag rekommenderar bandet till fler.

Kjell Sjögren (5 /5) Evenemang: 70-årsfest | Datum: Augusti 24 2013

Skötte sig helt perfekt och det blev en mycket lyckad fest.

Marianne Bjarneskans (4,5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Juli 11 2015

Härlig musik

FUB Botkyrka Salem (4 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Augusti 04 2017

Spelade bra musik. Lyhörda för den speciella målgrupp det handlade om. Trevliga att ha att göra med. Kunniga musiker.

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO
FESTBANDETS REPERTOAR
Strövtåg i hembygden (Mando Diao)
Händerna mot himlen (Petra Marklund)