Dom Där Du Vet
5.0 / 5 baserat på  7 kundrecensioner (Recensioner)

Dom Där Du Vet

Hemstad: NACKA Pris: 15000 - 35000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 14

Party Party! Garanterat happy ös!

Varning för fett ös! Glada sällskap som hoppar, skrattar och skrålar med i en smittande happy blandning covers på allt mellan lättpunk och heavy schlager.
Största meriterna är att vi har spelat för Sveriges regering, SEB, Indiska, Swedbank, på Engelen, Vindhem, Kolingen, Artipelag och Stockholm Stadion (ja, i Djurgårdens IFs festlokal i alla fall..),
på 30-, 40- 50-, 70- och 100-årskalas, samt en drös med bröllop, haft Ola Salo, Ted Åström, Anna Sahlene, Jan Johansen, Simon Zion, Tone Norum och Tess Merkel som gästartister, och tackat nej till att spela på Friends Arena.
Vi brukar även köra hysteriskt rolig musik-quiz. Och vill man inte ha fullt ös hela tiden, så kör vi samma låtar fast i bossa nova-version.
Testa oss! :-)


Recensioner av Dom Där Du Vet

50-årsfest  - 
Bandet gjorde verkligen festen! Kan verkligen rekommendera dem för alla slags fester Jane och Thomas
Pub/restaurang  - 
Alltid stämningen på topp när Dom där du vet spelar. Bred repertoar som passar en bred publik.
Bröllop  - 
Haha var ska vi ens börja!?!? Jädra stjärnor hela gänget!!!! Jag och André hade inte kunnat ha mer tur med ett ösigt band till vårt bröllop!!! Tålmodiga (jag hade mycket idéer), flexibla och prestigelösa (jag fick hoppa in och sjunga på scenen med dem), fulla av energi och interagerade med våra gäster!!! TACK för allt. Vi vet vilka vi ringer nästa gång vi har en stor fest ⭐️🕺🙏
50-årsfest  - 
Vilket drag! Vi hade bandet på en afterskifest och det var fullt ös på dansgolvet från första till sista låt. Ett grymt band med riktigt bra publikkontakt och med en bra mix av låtar i sin repertoar. Så ett superstort tack till bandet och våra festdeltagare som skapade säsongens bästa afterski :)
Annan fest  - 
Dom Där Du Vet var den enskilt största faktorn till att vår After Ski fest 2022 blev en total succé. Vi samlade ett 80-tal vänner och grannar för att fira pandemins uttåg. Bandet har en fantastiskt positiv och härlig inställning till att anordna fest! Bra kommunikation innan vid låtval, planering mm. Killarna bjöd verkligen på sig själva och såg till att vi, som arrangörer, fick ”skina” inför vår vänner. Vi kan verkligen rekommendera Dom Där Du Vet till all typer av fester där det ska bli PARTY!
40-årsfest  - 
Jag har engagerat Dom Där Du Vet som band på både min 40årsfest och min 50-årsfest och båda har haft en oerhörd stämning och varit mycket lyckade. Det beror till mycket stor del på bandet som både är allsidiga i sin repertoar och som ger allt i att underhålla sin publik. Det blir ett jävla drag helt enkelt! Alla släpper loss och festen blir precis det avspända härliga party man önskar att varje fest vore.
Bröllop  - 
Jag kan verkligen rekommendera Dom där du vet. Jag har både bokat dom själv och varit på fest där andra bokat in dom. Alla gånger: SUCCÉ! Dom är superbra på att få med sig publiken och skapa en feststämning där alla rycks med. Dom är lyhörda och väldigt proffsiga. Man somnar med ett leende och ömma fotsulor efter en fest med Dom där du vet!

Kontakta Dom Där Du Vet

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Det blir ingen överraskning (Coldplay)
Om man avslöjar låtlistan (Ebba Grön)
Så det gör vi inte (ABBA)
Men hinta (Magnus Uggla)
Kan vi ju göra (The Ark)
Nån Schlager (Lena PH)
Världens bästa låt (U2)
Sånt som alla (Midnight Oil)
Hoppar och skrålar till (Med Flera)
Se fullständig repertoar
Ta emot anbud från fantastiska musiker här