Kapten Klöver Partyband

Kapten Klöver Partyband

Hemstad: Stockholm, spelar över hela Sverige Pris: FRÅN 12 000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

"Ni fick igång både gamla och unga på dansgolvet, precis så som vi vill ha det :-)"

"VÄRLDENS SVÄNGIGASTE FESTBAND!!"

"Helt fantastiskt bra - spelglädje, spelskicklighet, musikalitet och förmåga att hålla drivet var helt underbart."

"Ja som sagt, vet inte hur jag ska få till en tillräckligt bra formulering för att återge ert fantastiska bidrag till vår bröllopsfest."

"TACK för en sanslöst svängig insats på vår bröllopsfest, vi hade grymt kul på golvet!!"

Kapten Klöver Partyband bjuder på det skönaste svänget du någonsin har hört från ett partyband. Ni behöver inte leta längre, när Kapten Klöver kommer på besök blir det garanterat röj på festen!
Spelar över hela Sverige.
LÄS RECENSIONER (10)
Andreas Regen (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: September 22 2018

Otroligt bra drag på bröllopsfesten! Aldrig sett ett dansgolv med en 92-årig mormor och 60 personer i 30-årsåldern tidigare, grymma på att få igång alla. Som en av gästerna sa till mig efter andra setet: "Vilket legendariskt liveband du har hittat"!

Sofie Posserud (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 04 2018

BÄSTA BRÖLLOPSBANDET! Otroligt proffsiga, underhållande och serviceinriktade! Bröllopsfesten och stämningen var på 100%! Spelade musik som passade alla åldersgrupper och nationaliteter. Dom lät till och med brudgummen med vänner sjunga tillsammans med bandet till en av våra favorit låtar. En oförglömlig dag, TACK! Rekommenderar stort!

Oskar Björk (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Februari 15 2017

Extreme makeover – party edition! Vi anlitade Kapten Klöver till vårkonferensen och vilken härlig kväll vi fick tillsammans! Inledningsvis ett superfint musikquiz med livemusik från en av bandmedlemmarna - sen brakade det loss! Bandet lyckas verkligen bryta isen. Inte på ett överumplande sätt som skrämmer iväg halva finansavdelningen, utan på ett självklart och inkluderande vis. Utan konkurrens det bästa partyband vi upplevt. Konsertkänsla!!!

Helena Ehrenborg (5 /5) Evenemang: Födelsedagsfest | Datum: Januari 21 2017

Förstod vad jag ville ha för musik, lyhörd och tillmötesgående. Ordnade med allt. Bra drag.

Joakim Sörelind (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: September 03 2016

Mycket bra! Höjde verkligen stämningen på vår bröllopsfest!

Martin Sunnergren (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 29 2015

Helt fantastiska! Duktiga musiker med bra reportar, vi ställde höga krav på dem med låtval och de klarade allt galant. Trevliga att ha att göra med och de lyfte verkligen festen. Rekommenderas starkt.

Ronja Rosén (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 01 2015

Kapten klöver spelade under hela vårt bröllop och vi var supernöjda med alla moment. Vi hade dem i kyrkan under ceremonin, och det var helt perfekt! De spelade sedan under vårt mingel, vi tog bilder under den tiden, och våra gäster sa att det var ett jättebra inslag under dagen, och alla sa att det var superbra! De spelade även under kvällen och alla hade sjukt kul! Vi hade ett ganska stort bröllop ca 90 gäster, gästerna var från Sverige och England , ålder 1-90 år! Kapten klöver spelade musik som passade alla som var där och alla kände sig bekväma och dansade på. Bandet var väldigt vänliga och professionella. Några av bandmedlemmarna var dessutom sjuka och ändå kom dem och spelade/sjöng med 100% energi! De var en stor del av att vår dag var helt perfekt! TACK!

Eva-Catrine Jönsson (5 /5) Evenemang: Födelsedagsfest | Datum: April 12 2014

Ett kanonband. De hjälpte oss att göra festen till en succe. Bra musik, bra tempo och spelade en låt som jag önskat. Gästerna var mycket nöjda med musiken också. Jag tror att bandet märkte detta eftersom dansgolvet var fullt med folk hela tiden. Rekomenderar de på det varmaste.

Maria Wikström (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 10 2013

Allt var helt perfekt. Inte ett öga torrt, prästen diggade loss och David och Martin hjälpte verkligen till att göra vår vigsel personlig och oförglömlig!

Camilla Persson Lidgren (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Juni 15 2013

Fyra duktiga killar som verkligen fick festen att lyfta! Alla dansade och blev glada, gammal som ung. Duktiga musiker och bra, välkända låtar. Perfekt coverband om man vill ha en nostalgitripp eller bara ha kul. Jag rekommenderar dem hjärtligt, det gör nog alla som var på festen, då flera tyckte bandet var duktiga.

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO
FESTBANDETS REPERTOAR
The Beatles (Rolling Stones)
Kool & The Gang (Michael Jackson)
Lenny Kravitz (Robbie Williams)
Veronica Maggio (Eagle-Eye Cherry)
Earth Wind and Fire (Oskar Linnros)
Frank Sinatra (Chuck Berry)
Beach Boys (Jackson 5)
Stevie Wonder (The Doobie Brothers)
Bruce Springsteen (Spencer Davies Group)
The Killers (Creedence)
Van Morrison (The Doors)
se vår hemsida för fler exempel (m.fl.)
Bryan Adams (The Eagles)
Se fullständig repertoar