Kapten Klöver Partyband
5.0 / 5 baserat på  20 kundrecensioner (Recensioner)

Kapten Klöver Partyband

Hemstad: Stockholm, spelar över hela Sverige Pris: FRÅN 12 000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

"Ni fick igång både gamla och unga på dansgolvet, precis så som vi vill ha det :-)"

"VÄRLDENS SVÄNGIGASTE FESTBAND!!"

"Helt fantastiskt bra - spelglädje, spelskicklighet, musikalitet och förmåga att hålla drivet var helt underbart."

"Ja som sagt, vet inte hur jag ska få till en tillräckligt bra formulering för att återge ert fantastiska bidrag till vår bröllopsfest."

"TACK för en sanslöst svängig insats på vår bröllopsfest, vi hade grymt kul på golvet!!"

Kapten Klöver Partyband bjuder på det skönaste svänget du någonsin har hört från ett partyband. Ni behöver inte leta längre, när Kapten Klöver kommer på besök blir det garanterat röj på festen!
Spelar över hela Sverige.


Recensioner av Kapten Klöver Partyband

Bröllop  - 
Helt fantastiskt band! Alla våra bröllopsgäster, gammal som ung, dansade järnet. Supersmidig kommunikation och logistik, det blev precis den sortens låtar vi önskade och allt flöt på med soundcheck, nerriggning etc. Kapten Klöver satte verkligen en skräddarsydd dansant guldkant på vår bröllopsdag. Boka dom genast!!!
Bröllop  - 
Tack Kapten Klöver för att ni fick igång dansgolvet på vårt bröllop! Vi är verkligen supernöjda med musiken, stämningen och uppträdet ni gjorde. Kan varmt rekommenderas till er som letar partyband!
Annan fest  - 
Proffsiga musiker. Glada och lätta att ha att göra med i processen innan. Väl på plats levererade de en riktigt bra spelning som var uppskattad av både yngre och äldre gäster. Flexibelt och tog in mina önskemål. Det blev jättebra. Helt klart superproffsiga - kvaliteten behöver man inte oroa sig för när man bokar dem. Och inte något annat heller skulle jag säga. Allt var jättesmidigt. Rekommenderas varmt. / Lovisa
Kundevent  - 
Vi anlitade Kapten Klöver till en Näringslivsgala med ca 80 gäster i åldrarna 30-70. Trots oerhört kort varsel, såg de till att samla bandet och leverera på topp. Vi önskade två nummer till sittande middagspublik, ett nummer med vår konferencier (en låt de inte hade spelat eller hört tidigare), komp till allsång och efter middagen också dans - och allt var så otroligt bra! Enkla och trevliga att ha att göra med och så mycket bättre än ett "vanligt" coverband - så duktiga musiker med det lilla extra i både musikalitet och arrangemang. Jag rekommenderar varmt att anlita Kapten Klöver och vi kommer säkert att göra det igen. Väl värda sina 5 av 5 stjärnor!
50-årsfest  - 
Superproffs. Mycket skickliga musiker! Passar i alla sammanhang om man vill ha det bästa bandet. Höjer stämningen så att taket lyfter! Bred repertoar. Kan skräddarsy önskemål. Dessutom jättetrevliga killar. Stort tack Kapten Klöver - ett av Sveriges bästa partyband.
Bröllop  - 
Fantastiskt duktiga, väldigt trevliga och lätta att ha och göra med. Jag spelar musik själv och är aningen kräsen men detta band lirar riktigt bra och fick till ett härligt sväng. Snyggt, sofistikerat och fullt ös. Jag dansade hela kvällen, rekommenderas varmt! :)
Bröllop  - 
Otroligt bra drag på bröllopsfesten! Aldrig sett ett dansgolv med en 92-årig mormor och 60 personer i 30-årsåldern tidigare, grymma på att få igång alla. Som en av gästerna sa till mig efter andra setet: "Vilket legendariskt liveband du har hittat"!
Bröllop  - 
BÄSTA BRÖLLOPSBANDET! Otroligt proffsiga, underhållande och serviceinriktade! Bröllopsfesten och stämningen var på 100%! Spelade musik som passade alla åldersgrupper och nationaliteter. Dom lät till och med brudgummen med vänner sjunga tillsammans med bandet till en av våra favorit låtar. En oförglömlig dag, TACK! Rekommenderar stort!
Bröllop  - 
Kapten klöver spelade på vårt bröllop den 15 juli 2017 och vilket jäkla drag! Med danssugna släktingar och vänner så gjorde de kvällen till den roligaste och mest dansanta någonsin! Ingen kunde stå still. Det var en härlig blandning av musik och instrument som passade de flesta smaker och flera har hört av sig och frågat vilket bandet var. De framförde även några låtar på vigseln och det var så vackert. Utgångsmarschen "Chapel of Love" blev vår absoluta favorit!! Vi kan rekommendera detta bandet till alla bröllop och hoppas att vi får höra dem spela på något framöver. Enda nackdelen vi kan komma på var att de skulle spelat längre!!
Firmafest  - 
Extreme makeover – party edition! Vi anlitade Kapten Klöver till vårkonferensen och vilken härlig kväll vi fick tillsammans! Inledningsvis ett superfint musikquiz med livemusik från en av bandmedlemmarna - sen brakade det loss! Bandet lyckas verkligen bryta isen. Inte på ett överumplande sätt som skrämmer iväg halva finansavdelningen, utan på ett självklart och inkluderande vis. Utan konkurrens det bästa partyband vi upplevt. Konsertkänsla!!!
Födelsedagsfest  - 
Förstod vad jag ville ha för musik, lyhörd och tillmötesgående. Ordnade med allt. Bra drag.
Bröllop  - 
Mycket bra! Höjde verkligen stämningen på vår bröllopsfest!
Bröllop  - 
Helt fantastiska! Duktiga musiker med bra reportar, vi ställde höga krav på dem med låtval och de klarade allt galant. Trevliga att ha att göra med och de lyfte verkligen festen. Rekommenderas starkt.
Bröllop  - 
Kapten klöver spelade under hela vårt bröllop och vi var supernöjda med alla moment. Vi hade dem i kyrkan under ceremonin, och det var helt perfekt! De spelade sedan under vårt mingel, vi tog bilder under den tiden, och våra gäster sa att det var ett jättebra inslag under dagen, och alla sa att det var superbra! De spelade även under kvällen och alla hade sjukt kul! Vi hade ett ganska stort bröllop ca 90 gäster, gästerna var från Sverige och England , ålder 1-90 år! Kapten klöver spelade musik som passade alla som var där och alla kände sig bekväma och dansade på. Bandet var väldigt vänliga och professionella. Några av bandmedlemmarna var dessutom sjuka och ändå kom dem och spelade/sjöng med 100% energi! De var en stor del av att vår dag var helt perfekt! TACK!
Bröllop  - 
Rekommenderar varmt Kapten Klöver Partyband som blessade vår bröllopsfest! Svängigare band får man leta efter!
Bröllop  - 
Är inget annat än supernöjd med Kapten Klöver. Bandet gjorde så att vårt bröllop blev en superfest. Både duktiga musiker och bra och röjiga på scenen vilket gjorde att bröllopsgästerna kom igång ordentligt. Vi hade några önskelåtar och det var inga problem att de spelade dem. Två i bandet spelade även på vigseln och gjorde det väldigt fint och stämningsfullt. Fem av fem stjärnor, helt klart!
Födelsedagsfest  - 
Ett kanonband. De hjälpte oss att göra festen till en succe. Bra musik, bra tempo och spelade en låt som jag önskat. Gästerna var mycket nöjda med musiken också. Jag tror att bandet märkte detta eftersom dansgolvet var fullt med folk hela tiden. Rekomenderar de på det varmaste.
Bröllop  - 
Allt var helt perfekt. Inte ett öga torrt, prästen diggade loss och David och Martin hjälpte verkligen till att göra vår vigsel personlig och oförglömlig!
50-årsfest  - 
Fyra duktiga killar som verkligen fick festen att lyfta! Alla dansade och blev glada, gammal som ung. Duktiga musiker och bra, välkända låtar. Perfekt coverband om man vill ha en nostalgitripp eller bara ha kul. Jag rekommenderar dem hjärtligt, det gör nog alla som var på festen, då flera tyckte bandet var duktiga.
Bröllop  - 
Verkligen ett kanon band. Får folk att vilja dansa, sjunga och bli glada. Kan verkligen rekommendera. Ett litet minus, pytte minus för kommunikation, men då har ju också jag ett stort kontrollbehov. Kommer garanterat vilja boka dom igen.

Kontakta Kapten Klöver Partyband

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

The Beatles (Rolling Stones)
Kool & The Gang (Michael Jackson)
Lenny Kravitz (Robbie Williams)
Veronica Maggio (Eagle-Eye Cherry)
Earth Wind and Fire (Oskar Linnros)
Frank Sinatra (Chuck Berry)
Beach Boys (Jackson 5)
Stevie Wonder (The Doobie Brothers)
Bruce Springsteen (Spencer Davies Group)
The Killers (Creedence)
Van Morrison (The Doors)
se vår hemsida för fler exempel (m.fl.)
Bryan Adams (The Eagles)
Se fullständig repertoar
Ta emot anbud från fantastiska musiker här