123festmusik.se
123festmusik.se
Marita Vikström

Marita Vikström

  4,9 av 5 baserat på 25 kundrecensioner

Hemstad: Torsåker

Pris: mita SEK

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

Allround-trubadur. Pubrepertoar. 50-60-70-80-90 till 2000 tal,
covers & eget. Allt från visor till rock...
Sång, gitarr, munspel, utmickat fotstamp ..

Publikvana
Jag har genom åren skapat en rutin som musiker/ trubadur och spelat på privata fester, pubar, företagsevenemang, kryssningar, musikfestivaler och har då rest både inom Sverige och Norden, Irland och Holland samt U .S .A. där jag medverkat två år i rad i en Tv SHOW i den Amerikanska söderns country & Bluegrass mecka.

Svensktoppen nästa..
Jag började skriva musik tidigt och i takt med att jag fick min första gitarr började alstren hagla .. från ungdomsåren och ”RockSM” till att senare delat vinsten ihop med tre andra vinnande bidrag till Four Sounds rikstäckande låtskrivartävling och för ett par år sen uttagen i låtskrivartävlingen Svensktoppen nästa, som en av 9 finalister i Gävleborgs län med ”I would have died for your love” se video. I år igen aktuell med låten words som en av finalisterna!

Marita Vikström är har fått dessa Topp-10 certifikat


Laddar certifikat Marita Vikström

 
SE VÅR VIDEO
 
FESTBANDETS REPERTOAR
Låt
Original Artist
MP3
LÄS RECENSIONER (25) Gå tillbaka till toppen
30-årsfest
Hamna Andersson
Evenemang: 30-årsfest
Datum: Augusti 25 2018

Recensioner   (5/5)

Mita gjorde min 30-årsfest så lyckad!! Hon fick alla gäster engagerade och många av gästerna berömde verkligen trubaduren!! Om jag skulle ha fest igen så skulle jag ha Mita igen!! Stort tack!!!
50-årsfest
Kirsi Uusimäki
Evenemang: 50-årsfest
Datum: April 21 2018

Recensioner   (5/5)

Bra fingertoppskänsla!! Duktig, trevlig och professionell. Alla berömde vår trubadur 😊
Bröllop
Åsa wantzin
Evenemang: Bröllop
Datum: November 25 2017

Recensioner   (5/5)

Vilken röst, vilken inlevelse och vilken duktig musiker. Utan Mitas framträdande vid vår vigsel, med de önskade låtarna fredmans epistel nr 64, Your Love (Daniel Norgren) och I was made for Loving you av Kiss hade akten varit förhållandevis blek. Tack Mita
Firmafest
Therese Hammarberg
Evenemang: Firmafest
Datum: Oktober 28 2017

Recensioner   (5/5)

Otroligt proffsig! Jätte, jätteduktig. Väl förberedd. Förmåga att pejla av publiken. (2 olika tillfällen) Hoppas verkligen på ett fortsatt samarbete. Varma rekommendationer
40-årsfest
Anna Spärlin
Evenemang: 40-årsfest
Datum: September 30 2017

Recensioner   (5/5)

Så duktig och trevlig! Alla gäster var imponerade av musiken och min 40-års fest blev så lyckad tack vare Mita.
Bröllop
Nicklas Cederholm
Evenemang: Bröllop
Datum: Augusti 05 2017

Recensioner   (5/5)

Mitas framträdande var mycket bra och det uppskattades av alla i kyrkan. Planeringen gick väldigt smidigt och Mita var väldigt tillmötesgående och professionell. Hennes sång satte guldkant på vårat bröllop. Vi rekommenderar verkligen henne till liknande tillställningar!
40-årsfest
maria thorsell
Evenemang: 40-årsfest
Datum: Juni 17 2017

Recensioner   (5/5)

Hon är en mycket proffsig och duktig artist. Lyssnade till önskemål och var flexibel. Körde qiuz och låtar som passade både gammal som ung. Vi var super nöjda med hennes insatser. Hon är väldigt duktig på att sjunga och vi rekommenderar henne varmt! (Vi hade ett 40 års kalas)
40-årsfest
maria thorsell
Evenemang: 40-årsfest
Datum: Juni 17 2017

Recensioner   (5/5)

Proffesionell, duktig och lyhörd! Vi anlitade Mita till en 40-årsfest med en publik mellan 20-90 år och Mita underhöll oss alla. Hon var med och fixade quiz och spelade under kvällen. Vi kan varmt rekommendera henne!
Trädgårdsfest/Gardenparty
camilla
Evenemang: Trädgårdsfest/Gardenparty
Datum: Juni 01 2017

Recensioner   (5/5)

Väldigt bra. Fick önska musik som passade brukarna.
Annan fest
Susanne Evans Sjögren
Evenemang: Annan fest
Datum: December 02 2016

Recensioner   (5/5)

Toppklass, musik som passar alla åldrar. Mycket uppskattad av festdeltagare och serveringspersonal. Lyhörd och fick med gästerna i glad sång och handklappning. Rekommenderas varmt.
30-årsfest
Stefan
Evenemang: 30-årsfest
Datum: November 19 2016

Recensioner   (5/5)

Helt kanon!!!!
Kräftskiva
Unn W
Evenemang: Kräftskiva
Datum: September 10 2016

Recensioner   (5/5)

Marita var fantastisk. Vi hade en del dialog innan kräftskivan om typ av musik och koncept, och hon var både lyhörd och kreativ. Det blev otroligt uppskattat och riktigt många har bett om hennes kontaktuppgifter för att se om hon kan komma till andra arrangemang. Marita spelade blandad svensk och generell pop, blandat med lite mer visor - och spelade munspel och jojkade - fantastiskt! Mycket personligt uppträdande och otroligt duktig sångerska. Hoppas vi kan finna på något ihop igen.
40-årsfest
Niklas Persson
Evenemang: 40-årsfest
Datum: September 03 2016

Recensioner   (5/5)

Mita var helt fantastisk. Levererade med en grym känsla och en underbar röst. Hon hjälpte oss att ordna ett riktigt roligt musikquiz som alla våra gäster uppskattade enormt. Det jag uppskattade mest var att hon innan festen verkligen ville veta hur Vi ville ha det så hon kunde förbereda sig ordentligt innan, vilket märktes när hon spelade. Riktigt professionellt. Kan verkligen rekommendera Mita.
Bröllop
Marlene Sjödin
Evenemang: Bröllop
Datum: Augusti 20 2016

Recensioner   (5/5)

Vi är supernöjda med MITA's framföranden vid vårt bröllop. Tre helt olika låtar tolkade hon och satte sin prägel. Otroligt fint och berörande! Fick väldigt många kommentarer på hur duktig hon var efter vigseln. Hennes röst är fantastisk och hennes framförande väldigt personligt och varmt! Vi kan varmt rekommendera att anlita MITA! Stort tack till MITA, för att du gjorde vår dag!
Bröllop
Fanny
Evenemang: Bröllop
Datum: Juli 30 2016

Recensioner   (5/5)

Marita var en dröm från start och gjorde vår vigsel så fantastiskt fin.Tog sig tid, lyssnade på våra förslag och var väldigt snabb i all kommunikation. Oerhört proffsig och kom till kyrkan 1,5 h innan för att känna in miljön. När hon började sjunga förstod vi direkt vilken fantastisk artist och sångerska hon är. Alla var hänförda och inte ett öga var torrt. Hon gjorde en otrolig version av Beyonces halo med munspel och lyckades till och med få till Allsång i kyrkan. Vi skulle gett henne 100 stjärnor om man hade kunnat. Otrolig känsla och röst! Tack!
Annan fest
Mona samuelsson
Evenemang: Annan fest
Datum: Juli 23 2016

Recensioner   (5/5)

Super trevlig. Enkel. Lätt att samarbeta . Jag ger henne det bästa betyg som går. Super duktig att sjunga och barnen gilla henne också alla gav henne beröm
Bröllop
Jenny
Evenemang: Bröllop
Datum: Juli 16 2016

Recensioner   (5/5)

Framförde fina låtar med inlevelse och vacker röst före och under våran vigsel! både vi och våra gäster blev supernöjda!
50-årsfest
Sandra Martinsson
Evenemang: 50-årsfest
Datum: Juni 25 2016

Recensioner   (5/5)

Mita spelade i vår trädgård då vi hade 50-årsfest! Hon hade näst intill ingen tid på sig att förbereda sig för denna spelning då hon fick uppdraget i sista sekund. Trots detta gjorde hon en strålande insats. Alla gäster var fantastiskt nöjda och pratade länge om henne efteråt! En trevlig repertoar som tilltalade alla gäster, även barnen. Hon var underhållande och närvarande och det lät mycket bra! Skulle inte tvivla på att låta henne spela hos oss igen.
50-årsfest
annette
Evenemang: 50-årsfest
Datum: Juni 11 2016

Recensioner   (5/5)

Jag tyckte att Mita var allsidig hon spelade nya låtar för yngre och sedan även äldre låtar allsång. Hon drog igång ett quiz. Och hon tar sig tid stressar inte, kommer i god tid och spelar längre än utsatt tid. Hon var mycket uppskattad av mina gäster. Och jag kan varmt rekommendera henne.
Bröllop
Emelie
Evenemang: Bröllop
Datum: Juni 05 2016

Recensioner   (5/5)

Mita var helt fantastisk! Inte ett ögat var torrt, min pappa grät till och med en skvätt, så vackert var hennes framträdande! Hennes musik gick rakt in i själen och hon förgyllde verkligen vår bröllopsdag! Hon var även mycket lyhörd till våra förslag, vänlig, samarbetsvillig och proffsig. Hon kom 1, 5 h timme innan för att känna in lokalen och sjunga upp. Ingenting att klaga på, kan starkt rekommendera henne! Skulle ge henne 10 stjärnor om jag kunnat!
Bröllop
Diana Brisenborn
Evenemang: Bröllop
Datum: September 26 2015

Recensioner   (5/5)

Kan ge Mita mina varmaste rekommendationer efter att ha anlitat henne till vår vigsel. Proffsig, snabb återkoppling och framförallt en fantastisk röst.
Dop
Emma
Evenemang: Dop
Datum: Oktober 05 2013

Recensioner   (5/5)

Sjunger och spelar fantastiskt. Är lätt att samarbeta med. Toppen!
50-årsfest
Roger Brander
Evenemang: 50-årsfest
Datum: Augusti 11 2018

Recensioner   (4,5/5)

Suverän underhållning för vårat 2 x50 årsfest
Bröllop
jenny hallebro
Evenemang: Bröllop
Datum: Augusti 27 2016

Recensioner   (4/5)

Först och främst jättefin sång och bra med gitarren också. Dessutom var hon mycket lätt att jobba med och flexibel till vad vi ville ha, lättsam och trevlig gjorde eventet enkelt för oss och vi fick fantastiskt bra underhållning. Att rekommendera!
50-årsfest
Magnus Henriksson
Evenemang: 50-årsfest
Datum: Juli 02 2016

Recensioner   (4/5)

Mycket trevligt, spelar bra och sjunger bra. Bra repertoar som hon varierar bra för att få med alla i den varierande publiken och hon spelar också någon egen låt på begäran! Hon kommer att få andra spelningar ifrån andra som var där helt klart.
Gå tillbaka till toppen

Du håller på att kontakta Marita Vikström

Vi kan hjälpa dig om du ger oss information om festen
Marita Vikström
  • Om artisten inte är tillgänglig, vill jag ha anbud från liknande artister
  • Nej tack, jag vill bara ha anbud från denna artist
Gå tillbakaGå tillbaka