MITA
4.9 / 5 baserat på  28 kundrecensioner (Recensioner)

MITA

Hemstad: Gävle Pris: Prisklass inte specificerad
Svarar: 94% Svarar inom: 1-2 timmar

MITA

Artist och låtskrivare med mångfald
från visa till rock!

Ifrån dagens musik till kända klassiker med bred variation
kan repertoaren till stor del anpassas utefter publik och typ av tillställning!
Håller i och utformar MusikQuiz efter önskemål.

Som enmansband med gitarr, munspel, samt extra stämeffekt till sången,
golv med mikrofon för ljudupptagning av fot-stamp och tamburin,
ljudeffekter som gör att det kan låta som fler! Alternativt som Duo vid tillfälle.

- Vinnande bidrag i 4-Sounds rikstäckande låtskrivartävling
med låten - I Would have died for your love
Se video/ VP Film & TV, Enköping

- Svensktoppen nästa, Gävle
Finalist vid ett par tävlingar i länet.

2022-Pågående
- Musiker/Singer Songwriter,
anlitats regelbundet till privata och företagsevent. Se recensioner
- Skriver text/musik på uppdrag och till musikaliska projekt

2021- Kompetensutveckling,
Utbildningsanordnare; Be licensed & Lexicon, Stockholm
- Videoredigering & Ljudproduktion

2020 och tidigare år verksam inom musikunderhållning i kombination med övriga musikaliska uppdrag och andra yrkesområden.

- Rikstäckande varukedjor- skapat musik för personalevent
- Reklammusik med produktionsbolag
- Stockholms stadsteater med ett musikalutdrag
- Finalist i rikstäckande låtskrivartävlingar

Med en stark ådra i den amerikanska musikens tradition
country/rock, har spelningar bl. a bokats på
- Countryfestivaler i Norden
- High Chaparral under säsonger
- V.A USA live återkommande på TV stationRecensioner av MITA

Rosahöjdens Gård Kök & Bageri
Pub/restaurang  -  Maj 11 2024
Bra kontakt före och inför kvällen, god känsla för lokalen och publiken. Stor repertoar. Härlig röst.
Sofia Telfer
Mottagning  -  Januari 05 2024
Mita förhöjde verkligen ceremonin Hon är musikaliskt mångfacetterad med fantastisk röst och känsla. Kan varmt rekommendera Mita både till stora och små event. Sofia
Lena Larsson
50-årsfest  -  September 07 2019
Mita spelade på min 50-årsfest (trädgårdsfest) med 54 gäster. Fantastiskt uppträdande med sång och gitarr samt underhållning. Mita är dessutom jättetrevlig och passade jättebra in med oss och gästerna. Hon underhöll oss även med musikquiz som var mycket uppsakattat och fick med sig gästerna att både sjunga och spela trummor. Proffessionell, flexibel och trevlig från första kontakt. Hon får våra varmaste rekommendationer.
Hamna Andersson
30-årsfest  -  Augusti 25 2018
Mita gjorde min 30-årsfest så lyckad!! Hon fick alla gäster engagerade och många av gästerna berömde verkligen trubaduren!! Om jag skulle ha fest igen så skulle jag ha Mita igen!! Stort tack!!!
Kirsi Uusimäki
50-årsfest  -  April 21 2018
Bra fingertoppskänsla!! Duktig, trevlig och professionell. Alla berömde vår trubadur 😊
Åsa wantzin
Bröllop  -  November 25 2017
Vilken röst, vilken inlevelse och vilken duktig musiker. Utan Mitas framträdande vid vår vigsel, med de önskade låtarna fredmans epistel nr 64, Your Love (Daniel Norgren) och I was made for Loving you av Kiss hade akten varit förhållandevis blek. Tack Mita
Therese Hammarberg
Firmafest  -  Oktober 28 2017
Otroligt proffsig! Jätte, jätteduktig. Väl förberedd. Förmåga att pejla av publiken. (2 olika tillfällen) Hoppas verkligen på ett fortsatt samarbete. Varma rekommendationer
Anna Spärlin
40-årsfest  -  September 30 2017
Så duktig och trevlig! Alla gäster var imponerade av musiken och min 40-års fest blev så lyckad tack vare Mita.
Nicklas Cederholm
Bröllop  -  Augusti 05 2017
Mitas framträdande var mycket bra och det uppskattades av alla i kyrkan. Planeringen gick väldigt smidigt och Mita var väldigt tillmötesgående och professionell. Hennes sång satte guldkant på vårat bröllop. Vi rekommenderar verkligen henne till liknande tillställningar!
maria thorsell
40-årsfest  -  Juni 17 2017
Hon är en mycket proffsig och duktig artist. Lyssnade till önskemål och var flexibel. Körde qiuz och låtar som passade både gammal som ung. Vi var super nöjda med hennes insatser. Hon är väldigt duktig på att sjunga och vi rekommenderar henne varmt! (Vi hade ett 40 års kalas)
maria thorsell
40-årsfest  -  Juni 17 2017
Proffesionell, duktig och lyhörd! Vi anlitade Mita till en 40-årsfest med en publik mellan 20-90 år och Mita underhöll oss alla. Hon var med och fixade quiz och spelade under kvällen. Vi kan varmt rekommendera henne!
camilla
Trädgårdsfest/Gardenparty  -  Juni 01 2017
Väldigt bra. Fick önska musik som passade brukarna.
Susanne Evans Sjögren
Annan fest  -  December 02 2016
Toppklass, musik som passar alla åldrar. Mycket uppskattad av festdeltagare och serveringspersonal. Lyhörd och fick med gästerna i glad sång och handklappning. Rekommenderas varmt.
Stefan
30-årsfest  -  November 19 2016
Helt kanon!!!!
Unn W
Kräftskiva  -  September 10 2016
Marita var fantastisk. Vi hade en del dialog innan kräftskivan om typ av musik och koncept, och hon var både lyhörd och kreativ. Det blev otroligt uppskattat och riktigt många har bett om hennes kontaktuppgifter för att se om hon kan komma till andra arrangemang. Marita spelade blandad svensk och generell pop, blandat med lite mer visor - och spelade munspel och jojkade - fantastiskt! Mycket personligt uppträdande och otroligt duktig sångerska. Hoppas vi kan finna på något ihop igen.
Niklas Persson
40-årsfest  -  September 03 2016
Mita var helt fantastisk. Levererade med en grym känsla och en underbar röst. Hon hjälpte oss att ordna ett riktigt roligt musikquiz som alla våra gäster uppskattade enormt. Det jag uppskattade mest var att hon innan festen verkligen ville veta hur Vi ville ha det så hon kunde förbereda sig ordentligt innan, vilket märktes när hon spelade. Riktigt professionellt. Kan verkligen rekommendera Mita.
Marlene Sjödin
Bröllop  -  Augusti 20 2016
Vi är supernöjda med MITA's framföranden vid vårt bröllop. Tre helt olika låtar tolkade hon och satte sin prägel. Otroligt fint och berörande! Fick väldigt många kommentarer på hur duktig hon var efter vigseln. Hennes röst är fantastisk och hennes framförande väldigt personligt och varmt! Vi kan varmt rekommendera att anlita MITA! Stort tack till MITA, för att du gjorde vår dag!
Fanny
Bröllop  -  Juli 30 2016
Marita var en dröm från start och gjorde vår vigsel så fantastiskt fin.Tog sig tid, lyssnade på våra förslag och var väldigt snabb i all kommunikation. Oerhört proffsig och kom till kyrkan 1,5 h innan för att känna in miljön. När hon började sjunga förstod vi direkt vilken fantastisk artist och sångerska hon är. Alla var hänförda och inte ett öga var torrt. Hon gjorde en otrolig version av Beyonces halo med munspel och lyckades till och med få till Allsång i kyrkan. Vi skulle gett henne 100 stjärnor om man hade kunnat. Otrolig känsla och röst! Tack!
Mona samuelsson
Annan fest  -  Juli 23 2016
Super trevlig. Enkel. Lätt att samarbeta . Jag ger henne det bästa betyg som går. Super duktig att sjunga och barnen gilla henne också alla gav henne beröm
Jenny
Bröllop  -  Juli 16 2016
Framförde fina låtar med inlevelse och vacker röst före och under våran vigsel! både vi och våra gäster blev supernöjda!
Sandra Martinsson
50-årsfest  -  Juni 25 2016
Mita spelade i vår trädgård då vi hade 50-årsfest! Hon hade näst intill ingen tid på sig att förbereda sig för denna spelning då hon fick uppdraget i sista sekund. Trots detta gjorde hon en strålande insats. Alla gäster var fantastiskt nöjda och pratade länge om henne efteråt! En trevlig repertoar som tilltalade alla gäster, även barnen. Hon var underhållande och närvarande och det lät mycket bra! Skulle inte tvivla på att låta henne spela hos oss igen.
annette
50-årsfest  -  Juni 11 2016
Jag tyckte att Mita var allsidig hon spelade nya låtar för yngre och sedan även äldre låtar allsång. Hon drog igång ett quiz. Och hon tar sig tid stressar inte, kommer i god tid och spelar längre än utsatt tid. Hon var mycket uppskattad av mina gäster. Och jag kan varmt rekommendera henne.
Emelie
Bröllop  -  Juni 05 2016
Mita var helt fantastisk! Inte ett ögat var torrt, min pappa grät till och med en skvätt, så vackert var hennes framträdande! Hennes musik gick rakt in i själen och hon förgyllde verkligen vår bröllopsdag! Hon var även mycket lyhörd till våra förslag, vänlig, samarbetsvillig och proffsig. Hon kom 1, 5 h timme innan för att känna in lokalen och sjunga upp. Ingenting att klaga på, kan starkt rekommendera henne! Skulle ge henne 10 stjärnor om jag kunnat!
Diana Brisenborn
Bröllop  -  September 26 2015
Kan ge Mita mina varmaste rekommendationer efter att ha anlitat henne till vår vigsel. Proffsig, snabb återkoppling och framförallt en fantastisk röst.
Emma
Dop  -  Oktober 05 2013
Sjunger och spelar fantastiskt. Är lätt att samarbeta med. Toppen!
Roger Brander
50-årsfest  -  Augusti 11 2018
Suverän underhållning för vårat 2 x50 årsfest
jenny hallebro
Bröllop  -  Augusti 27 2016
Först och främst jättefin sång och bra med gitarren också. Dessutom var hon mycket lätt att jobba med och flexibel till vad vi ville ha, lättsam och trevlig gjorde eventet enkelt för oss och vi fick fantastiskt bra underhållning. Att rekommendera!
Magnus Henriksson
50-årsfest  -  Juli 02 2016
Mycket trevligt, spelar bra och sjunger bra. Bra repertoar som hon varierar bra för att få med alla i den varierande publiken och hon spelar också någon egen låt på begäran! Hon kommer att få andra spelningar ifrån andra som var där helt klart.

Kontakta MITA

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Ta emot anbud från fantastiska musiker här