Patrik Rasmussen

Patrik Rasmussen

Hemstad: Grästorp Pris: 8000-25000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

Erfaren sångare till: Mingel, Bröllop, Show, Middagsunderhållning, Fest, Musikquiz och DJ

Patrik Rasmussen fick sitt genombrott i första omgången av Fame Factory 2002 på TV3. Där gick han till final och slutade tvåa efter Magnus Bäcklund. Därefter blev han frontperson i Dansbandet Date. Bandet deltog i Melodifestivalen 2005 med bidraget "Hörde änglarna viska ditt namn'", vilken kom på sjunde plats i sin deltävling. Rasmussen hade innan dess medverkat i Melodifestivalen 2002 i kören bakom Poets och deras bidrag "What Difference Does It Make'".

Han har arbetat på Wallmans Salonger i Köpenhamn, Helsingborg, Oslo, Stockholm och På turné. Som musikalartist har han haft roller i två Disney-musikaler. I Tarzan spelade han rollen som Terk och i Aida spelade han rollen som Mereb. Patrik har ingått i duon och popgruppen One Un1ted.

År 2016 släppte Rasmussen sin egenskrivna jullåt "Tid För Oss (Min Underbara Jul)" och 2018 bröllopsvalsen "Ovan Molnen (Bröllopsvals)" i en duett tillsammans med Anna-Klara Folin som medverkade i samma omgång av Fame Factory 2002.

Patrik jobbar idag som sångare & frontfigur i Dansbandet Xplays och frilansar på både stora och små evenemang. För den som vill ha ett helhetskoncept har Patrik många kontakter i branschen och kan sy ihop en helkväll efter önskemål. Exemplevis livemusik, show, mingelmusik, band, musiker, bröllop, företagsfester, DJ mm. Inget är för litet eller stort. Välkommen med din förfrågan!

Utgår från Västra Götalands län!


Recensioner av Patrik Rasmussen

Kontakta Patrik Rasmussen

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Ta emot anbud från fantastiska musiker här