RIP OFF
4.8 / 5 baserat på  23 kundrecensioner (Recensioner)

RIP OFF

Hemstad: NYKÖPING Pris: Från 8000 SEK
Svarar: 99% Svarar inom: 1-2 timmar

Vi är RIP OFF – ett mindre coverband som levererar i toppklass till alla fester

RIP OFF är inte bara en vanlig coverduo - de är en upplevelse som du inte får missa! Denna erfarna duo från Nyköping har spelat tillsammans i många år och har fått en bred repertoar som spänner över allt från dansband till hårdrock. Oavsett vad du letar efter kan RIP OFF garanterat leverera.

Deras kreativitet och erfarenhet visar sig i deras fantastiska framträdanden på olika evenemang, från bröllop och fester till mindre trubadurspelningar. De har fått en mängd referenser som talar för sig själva, vilket visar att de verkligen är "top notch". När du anlitar RIP OFF för ditt evenemang kan du vara säker på att du får en högklassig och underhållande upplevelse.

Och det bästa av allt? RIP OFF är mer än bara en coverduo - de erbjuder också ett Quiz med gamla klassiker som garanterat kommer att sätta stämningen på din födelsedagsfest eller annan tillställning. Det är svårt att sätta alla rätt här, men det är definitivt en rolig och underhållande utmaning.

RIP OFF tar hand om allt som rör musiken, inklusive egen musikanläggning, ljus och rök, som anpassas efter lokalen för att skapa den perfekta stämningen. Du kan också påverka deras låtlistor till viss del, vilket ger dig ännu mer kontroll över musiken under ditt evenemang.

Så vad väntar du på? Ge ditt evenemang den bästa underhållningen genom att hyra RIP OFF nu! Du kommer inte att ångra det :)


Recensioner av RIP OFF

Firmafest  - 
RIP OFF levererade en minnesvärd musikupplevelse på Selma Spa i Sunne för vårt företagsevenemang. Deras energifyllda framträdande skapade en fantastisk atmosfär, och quizet de arrangerade var verkligen uppskattat av alla. Tack RIP OFF för att ni bidrog till att göra vår kväll så speciell och underhållande!
Annan fest  - 
Tack för en bra spelning i Björkviks Folkets Park lördagen den 2/9 RIP OFF. Bra drag i musiken som passade för både ung och gammal
Kundevent  - 
Både gamla godingar och nya hits levererades vilket var toppen på vårt 90-årsfirande i föreningen. Flera av gästerna meddelade att det var skön musik för alla smaker. En duo som passar både den stora festen och den lilla. Vi är mycket nöjda med bokningen.
Firmafest  - 
Smittande musik som gör det omöjligt att inte vilja dansa och känna glädje! Ett perfekt inslag för en lyckad AW.
Firmafest  - 
Stort tack från oss alla för en fartfylld invigning av våra nya lokaler. //Ronnie
40-årsfest  - 
Enkelt att boka och professionella hela vägen med trevligt bemötande. Tack för en härlig 40 årsdag, värd att minnas :)
Firmafest  - 
Proffsiga och bra musik. Fanns inga som inte var uppe och dansade. Riktigt bra!
Bröllop  - 
Hur grymt som helst! Det var fullt ös på våran bröllopsfest med bra låtar och två väldigt proffsiga bandmedlemmar. 5/5 Riktigt bra!!
Firmafest  - 
Vi hade inte kunnat få en bättre kväll. Alla var väldigt nöjda med underhållningen och musikvalet.
Firmafest  - 
Tack för en härlig avslutning på vår konferens. Er musikquiz var en utmaning och musiken var precis det vi hade önskat oss.
50-årsfest  - 
Ett helt perfekt Quiz hade dem som passade in efter vår middag för att sedan riva av ett gäng hits som vi kunde dansa till. Rekommenderas strakt!
Firmafest  - 
Mycket proffsiga med känsla för vilken typ av musik som passade på festen (firmafest med stort åldersspann). Bra ljud trots mindre bra akustiska förutsättningar i lokalen. Trevliga och lätta att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Kräftskiva  - 
Vi sökte underhållning till vår kräftskiva och hittade RIP OFF på nätet. Det var kanonroligt och alla var jättenöjda 😊 Bra Quiz och lätta att samarbeta med. Precis vad vi sökte!
Firmafest  - 
Proffsig duo med bred repertoar - det fanns något för de flesta smaker. Skapade en bra stämning på festen. Bandet genomförde även ett musik-quiz som blev mycket uppskattat. Lätta att ha att göra med både innan, under och efter spelningen. Bra val till firmafesten.
40-årsfest  - 
Mycket professionella och duktiga musiker. Trevliga och bra bemötande, lyssnade och anpassade sig efter våra önskemål.
Firmafest  - 
Vi bokade RIP OFF till vårt årliga event. Duon var helt fantastisk! Enkelt och smidigt samarbetet med oss och våra gäster som dansade till musiken och ville inte gå hem. Absolut en helt grym och fartfylld kväll. Musik efter våra önskemål som passade alla åldrar. Seriösa killar och väldigt ödmjuka som tar detta på stort allvar. Vi kommer absolut boka RIP OFF igen!
Studentskiva  - 
Vi fick precis det vi ville ha! Bra låtar och mycket röj. Kontakten fungerade mycket bra från början till slut och kan varmt rekommenderas till de som söker proffesionella och pedanta artister. Inget föll åt slumpen :) Tack så förbaskat mycket för en minnesvärd avslutning ...
Kundevent  - 
Trevliga och gott bemötande. Vi hade en underbar afton med en bra fart på dansgolvet och passande musik för just oss. Inget krångel utan allt gick smidigt från första kontakt. Vi har detta event varje år och kommer definitivt boka igen. Tack igen för den musikupplevelse ni gav oss... supernöjda!
Midsommar  - 
Två härliga killar som bjuder på sig själva. Dom har en diger låtlista med något för alla. Vi är kalasnöjda. De är här varje sommar o spelar.
50-årsfest  - 
Två glada samarbetsvilliga killar som sjöng bra. De har en bred reportear och de var lyhörda för vad som gick hem hos gästerna, både ungdomar och vuxna. De körde även en musik quiz som var jätte bra! Vi är supernöjda med bandet som hjälpte till att göra festen minnesvärd.
Firmafest  - 
Micke & Patrik är 2 goa killar, som förgyllde våran kväll med bra musik som resulterade i en hel del dans. Kan varmt rekommendera RIP OFF som är en kanon Partyhöjare! Hälsningar Antoinette Norberg
Firmafest  - 
Bra Musik och bra drag.
Annan fest  - 
En klassisk cover-duo som spelade bra musik men mestadels äldre låtar.

Kontakta RIP OFF

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Jajamen (Rolandz)
När vi gräver guld i USA (GES)
Simply the best (Tina Turner)
Hymn For The Weekend (Cold Play)
Working for the weekend (Loverboy)
Purple Rain (Prince)
Vill ha dig (Style)
Tainted Love (Soft Cell)
Hög hatt (Magnum Bonum)
Rock you like a hurricane (Scorpions)
Satisfaction (Rolling Stones)
Se fullständig repertoar
Ta emot anbud från fantastiska musiker här