RIP OFF
4.8 / 5 baserat på  19 kundrecensioner (Recensioner)

RIP OFF

Hemstad: NYKÖPING Pris: Från 5000 SEK
Svarar: 99% Svarar inom: 1-2 timmar

Vi är RIP OFF – ett mindre coverband som levererar i toppklass till alla fester

RIP OFF är en coverduo som är från Nyköping som har spelat tillsammans en lång tid och har gjort många gig tillsammans och då blir erfarenheten stor. De har medverkat på olika evenemang med stor kreativitet och fått många referenser som talar för sig själva från alla kategorier som bröllop och fest till mindre trubadurspelningar. "Top notch" helt enkelt!

Repertoaren är väldigt bred från dansband till hårdrock samt allt där i mellan. Med dessa låtar klarar de av att ha en partystämmning under en hel kväll och oftast en låt för varje kritiker. Man kan även som kund påverka låtlistorna till viss del.

Vi har även ett Quiz som innehåller gamla dängor från förr. Garanterat svårt att sätta alla rätt här. Tidslängden är cirka 45 min och passar bra in på födelsedagsfester efter middagen.

RIP OFF har egen musikanläggning, ljus och rök som de anpassar för lokalen.

Vad väntar DU på? Hyr dem genast nu :)


Recensioner av RIP OFF

Firmafest  - 
Smittande musik som gör det omöjligt att inte vilja dansa och känna glädje! Ett perfekt inslag för en lyckad AW.
Firmafest  - 
Stort tack från oss alla för en fartfylld invigning av våra nya lokaler. //Ronnie
40-årsfest  - 
Enkelt att boka och professionella hela vägen med trevligt bemötande. Tack för en härlig 40 årsdag, värd att minnas :)
Firmafest  - 
Proffsiga och bra musik. Fanns inga som inte var uppe och dansade. Riktigt bra!
Bröllop  - 
Hur grymt som helst! Det var fullt ös på våran bröllopsfest med bra låtar och två väldigt proffsiga bandmedlemmar. 5/5 Riktigt bra!!
Firmafest  - 
Vi hade inte kunnat få en bättre kväll. Alla var väldigt nöjda med underhållningen och musikvalet.
Firmafest  - 
Tack för en härlig avslutning på vår konferens. Er musikquiz var en utmaning och musiken var precis det vi hade önskat oss.
50-årsfest  - 
Ett helt perfekt Quiz hade dem som passade in efter vår middag för att sedan riva av ett gäng hits som vi kunde dansa till. Rekommenderas strakt!
Firmafest  - 
Mycket proffsiga med känsla för vilken typ av musik som passade på festen (firmafest med stort åldersspann). Bra ljud trots mindre bra akustiska förutsättningar i lokalen. Trevliga och lätta att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Kräftskiva  - 
Vi sökte underhållning till vår kräftskiva och hittade RIP OFF på nätet. Det var kanonroligt och alla var jättenöjda 😊 Bra Quiz och lätta att samarbeta med. Precis vad vi sökte!
Firmafest  - 
Proffsig duo med bred repertoar - det fanns något för de flesta smaker. Skapade en bra stämning på festen. Bandet genomförde även ett musik-quiz som blev mycket uppskattat. Lätta att ha att göra med både innan, under och efter spelningen. Bra val till firmafesten.
40-årsfest  - 
Mycket professionella och duktiga musiker. Trevliga och bra bemötande, lyssnade och anpassade sig efter våra önskemål.
Firmafest  - 
Vi bokade RIP OFF till vårt årliga event. Duon var helt fantastisk! Enkelt och smidigt samarbetet med oss och våra gäster som dansade till musiken och ville inte gå hem. Absolut en helt grym och fartfylld kväll. Musik efter våra önskemål som passade alla åldrar. Seriösa killar och väldigt ödmjuka som tar detta på stort allvar. Vi kommer absolut boka RIP OFF igen!
Studentskiva  - 
Vi fick precis det vi ville ha! Bra låtar och mycket röj. Kontakten fungerade mycket bra från början till slut och kan varmt rekommenderas till de som söker proffesionella och pedanta artister. Inget föll åt slumpen :) Tack så förbaskat mycket för en minnesvärd avslutning ...
Kundevent  - 
Trevliga och gott bemötande. Vi hade en underbar afton med en bra fart på dansgolvet och passande musik för just oss. Inget krångel utan allt gick smidigt från första kontakt. Vi har detta event varje år och kommer definitivt boka igen. Tack igen för den musikupplevelse ni gav oss... supernöjda!
Midsommar  - 
Två härliga killar som bjuder på sig själva. Dom har en diger låtlista med något för alla. Vi är kalasnöjda. De är här varje sommar o spelar.
50-årsfest  - 
Två glada samarbetsvilliga killar som sjöng bra. De har en bred reportear och de var lyhörda för vad som gick hem hos gästerna, både ungdomar och vuxna. De körde även en musik quiz som var jätte bra! Vi är supernöjda med bandet som hjälpte till att göra festen minnesvärd.
Firmafest  - 
Micke & Patrik är 2 goa killar, som förgyllde våran kväll med bra musik som resulterade i en hel del dans. Kan varmt rekommendera RIP OFF som är en kanon Partyhöjare! Hälsningar Antoinette Norberg
Annan fest  - 
En klassisk cover-duo som spelade bra musik men mestadels äldre låtar.

Kontakta RIP OFF

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Jajamen (Rolandz)
När vi gräver guld i USA (GES)
Simply the best (Tina Turner)
Hymn For The Weekend (Cold Play)
Working for the weekend (Loverboy)
Purple Rain (Prince)
Vill ha dig (Style)
Tainted Love (Soft Cell)
Hög hatt (Magnum Bonum)
Rock you like a hurricane (Scorpions)
Satisfaction (Rolling Stones)
Se fullständig repertoar
Ta emot anbud från fantastiska musiker här