Tfor2
5.0 / 5 baserat på  9 kundrecensioner (Recensioner)

Tfor2

Hemstad: Enköping Pris: 5000-8000 SEK
Svarar: 97% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 22

Party, trubadur, duo, bröllop, fest, underhållning, bröllop, 50-årsfest, 30-årsfest, 40-årsfest.

Vi är 2 killar som känt varandra lika länge som vi är gamla , och det speglar sig i vår musik som är väl blandad och underhållande.
Vår duo och dess musik finns presenterat på Facebook och vår hemsida.


Recensioner av Tfor2

50-årsfest  - 
Lättvindiga och mycket bra på scen, spelade så alla var nöjda.
Bröllop  - 
Förgyllde vår kväll! Duktiga sångare och lätta att ha att göra med. Lärde sig vår första-dansen låt väldigt bra på bara några veckor. Bra repertoar. Rekommenderar varmt!
80-årsfest  - 
Så bra och trevligt band , helt rätt stuck på musik som vår fest önskade, så bra mix. hls//Gillis
50-årsfest  - 
Jag är väldigt nöjd med Tfor2. Duktiga och trevliga med bra ös. Inga problem eller sura miner då tidsschemat inte riktigt höll från det som var planerat. Hade en väldigt trevlig kväll. Rekommenderar!
Bröllop  - 
Rekommenderar starkt Tfor2! De såg till att stämningen var på topp under vår fantastiska bröllopsdag och att våra gäster hade ordentligt med träningsvärk efter allt dansande! Supertrevliga och professionella killar som skapar drag som om de vore 10 st.
70-årsfest  - 
Stort tack Thomas o Thomas för den härliga musiken ni spelade på vårt 70 årskalas i Jönköping. Ert fina musikval och varma utstrålning fick oss alla upp på dansgolvet. Underhållningen till kaffet med quiz var jättetrevligt och uppskattat. Ni är goa gubbar som vi gärna bokar in nästa gång det ska bli fest. Annika o Peter.
Annan fest  - 
Superbra och supertrevliga! Rekommenderas verkligen!
Annan fest  - 
Trevliga lyhörda skönsjungande duo. Alla njöt av musiken. Duktiga på att känna av stämningen. Klart att man vill ha dem igen
40-årsfest  - 
Kanon killar. Dom visste vad festen behövde. Inget dom inte kunde fixa fram i musikväg. Tackar dom från alla mina gäster o jag själv ni var kanon. Ska rekommendera er till alla som behöver gigg. Tusen TACK Sussie Björklinge 40 år

Kontakta Tfor2

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Ta emot anbud från fantastiska musiker här