Mick Strandvik/Underhållningen
5.0 / 5 baserat på  12 kundrecensioner (Recensioner)

Mick Strandvik/Underhållningen

Hemstad: Stockholm Pris: 5 000-45 000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

Mick Strandvik är den bästa trubaduren du kan boka. Livemusik med sann spelglädje.

Bandet Underhållningen startades 2010 av sångaren och gitarristen Mick Strandvik och gjorde hundratals framgångsrika gig på krogar, festivaler, bröllop, företagsfester och andra festliga tillfällen.

Från och med våren 2017 går det ej att boka Underhållningen som helt band längre. Bandet har upphört, men Mick Strandvik fortsätter på den soloresa som pågått parallellt med Underhållningen hela tiden. Boka Mick Strandvik som trubadur eller soloakt på allt från dop, födelsedagsfester och vigslar till krog, festival och företagsevent.


Recensioner av Mick Strandvik/Underhållningen

Studentskiva  - 
Toppen artist!! Mycket musikalisk, smidig och och lyhörd med brett register. Alla gäster (50-tal) blev imponerade! Mick spred en härlig stämning! Vi bokar honom gärna igen! Allt gott/Maj-Helén
Annan fest  - 
Lyhörd och proffsig rakt igenom. Kommunikativ, trevlig o social. Fingertoppskänsla, underhållande. Enastående duktig musiker och även socialt extremt bra. Perfekt helt enkelt.
Annan fest  - 
Mycket proffsig och underhållande. Kan varmt rekommenderas, både som trubadur och DJ. Vi hyrde bara Mick, inte hela bandet. Om vi har fest igen hyr vi antingen Mick eller hela Underhållningen! Tack för en super kväll!!
Firmafest  - 
Allt var jättebra och proffsigt.
Firmafest  - 
Super! Alla var jättenöjda och bandet gjorde skäl för namnet, kanonunderhållning! Tack!
40-årsfest  - 
Jag anlitade Mick från Underhållningen till min 40 årsfest. Det blev en otroligt härlig fest och stämning. Mycket tack vare Mick och hans insats. Han var dessutom väldigt snabb att ge feedback på mail innan festen då all planering skulle göras. Rekommenderas varmt!
Firmafest  - 
Vilket ös! På vår personalfest med temat "mitt 70-tal" ville vi ha musik som stämde med det. Allt från Nationalteatern till ABBA och disco! Det var precis vad vi fick och till grym kvalitet. Förberedelserna gick också som en dans och bandmedlemmarna var lyhörda för våra önskemål. Dansgolvet var fullt från först till sista låten. Bästa betyget! :D
Firmafest  - 
Toppenband! Allting fungerade smidigt och kvällen blev en succé
Annan fest  - 
Tack Mick för att du var med och höjde stämningen på på vår bröllopsfest med råge. Jätte många gäster frågade hur vi hade hittat en sån härlig och skön trubadur och sa vilken bra musiker du är och gjorde hela festen!! Gillade att vi fick ett givande möte innan festen och att du var så lätt att ha mailkontakt med. Om vi någongång har stor fest igen är du ett givet kort! Tack!
50-årsfest  - 
Mycket proffsiga ungdomar som spelade o sjöng väldigt bra. Jag rekommenderar dem å det varmaste. Ni gjorde vår kväll till vad vi önskade. Den enda feedback jag kan ge är att jag hade velat ha mer växling med lugna o snabba låtar. De lugna var lite få till antalet. Bandet är dock så pass bra att detta är något man kan leva med, ta det som feedback. Tack ska ni ha.
Bröllop  - 
Bokade bandet till vår bröllopsfest. Var väldigt enkla att ha och göra med. Kom och riggade utrustningen innan vi hade vår sittning och väntade sedan i flertalet timmar till sittningen var slut. På kvällen drog de igång och visade sig vara ett band som var fantastiska på scen. De skapade en helt otrolig stämning i dansrummet och lyckades få gamla som unga upp på dansgolvet. Vi är otroligt nöjda med underhållningen!
50-årsfest  - 
Mick från Underhållningen gjorde ett superbt soloframträdande som Trubadur på min mans 50-års fest i helgen - vårt barhäng i köket med rocklåtar o bartender framåt kvällen gjorde festen till en höjdare!!! Framförallt så vill jag berömma hans proffsiga bemötande redan från början! Ett snabbt och mycket trevligt mail som uppfyllde de önskemål jag skrivit i min förfrågan - till skillnad från många andra svar jag fick! Sen ett tidigt möte hos oss för att diskutera vilka låtar vi ville ha så han skulle kunna repa in dem och även hur spelplatsen såg ut för att veta vilken typ av förstärkare som behövdes hos oss. Med ett så proffsigt bemötande på ett enkelt trubadurgig så är jag säker på att en bokning av hela bandet behandlas perfekt! Mick är redan inbokad på nästa 50-årsfest om 2 år - Tack i massor!! Mia & Peter i Vallentuna

Kontakta Mick Strandvik/Underhållningen

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Ta emot anbud från fantastiska musiker här