Topp 2 dansband-till-brollop i närheten av Sandviken

(1)
DOLBYZ

DOLBYZ spelar allt från fina dansbandsduetter och countrylåtar till svängiga bugg och schlagers. DOLBYZ är det perfekta dansbandet för er som verkligen älskar att dansa till dansmusik. Vår repertoar i...

(0)
BengtNinoz

Vi har spelat tidigare på bröllops tillställningar där alla varit nöjda med oss och våran musik .

GRATIS MATCHSERVICE

Område Statistik
  • 54 är lediga i
  • 270 Kund förfrågningar gjorda i
  • 61 Bokningar gjorda i
Senaste kundförfrågan i Sandviken

Bröllopsfesten hölls i stora salen på stadshotellet och vi anlitade ett dansband till bröllop genom denna sidan. Alla roade sej och dansade tack vare de duktiga musikerna. Stämningen var på topp och jag skulle definitivt använda sidan igen.

Använd systemet på det bästa sättet
1) Skicka din festinfo till oss

Längst ner på denna sidan kan du skicka in dina krav på vad festbandet ska kunna

Uppgifter som när bandet ska spela, hur mycket det får kosta och vad för musik de ska spela

2) Ta emot gratis anbud

När vi har tagit emot denna information så matchar vi dej med de bästa festbanden

Detta gör vi genom att jämföra mer än 20.000 andra kunder och vad de har varit nöjda med att boka.

3) Boka den bästa och få en TOPPENFEST!

Kolla också in bandens recensioner och se vad andra kunder som bokat dem har att säga om spelningen.

Jämför anbuden banden ger dej, och boka sen det bästa bandet som passar till just din fest