Topp 2 band-till-kraftskiva i närheten av Nacka

(6)
Take Five Band

Det självklara partybandet som håller igång kräftskivan, från snapsvisorna till sista dansen. Dansmusiken bygger på internationella och svenska hits som ingen kan motstå. Musiken blir kvällens klo! Al...

(3)
Tfor2

Vi är 2 killar som känt varandra lika länge som vi är gamla , och det speglar sig i vår musik som är väl blandad och underhållande.

GRATIS MATCHSERVICE

Område Statistik
  • 103 är lediga i
  • 721 Kund förfrågningar gjorda i
  • 212 Bokningar gjorda i
Senaste kundförfrågan i Nacka

Kräftskivan i somras blev en succé! På 123festmusik hittade vi ett band till kräftskiva som kunde alla visor till middagen. Efteråt spelade de upp till dans och hade inget emot hattarna vi satte på dem heller... Tack ska ni ha!

Använd systemet på det bästa sättet
1) Skicka din festinfo till oss

Längst ner på denna sidan kan du skicka in dina krav på vad festbandet ska kunna

Uppgifter som när bandet ska spela, hur mycket det får kosta och vad för musik de ska spela

2) Ta emot gratis anbud

När vi har tagit emot denna information så matchar vi dej med de bästa festbanden

Detta gör vi genom att jämföra mer än 20.000 andra kunder och vad de har varit nöjda med att boka.

3) Boka den bästa och få en TOPPENFEST!

Kolla också in bandens recensioner och se vad andra kunder som bokat dem har att säga om spelningen.

Jämför anbuden banden ger dej, och boka sen det bästa bandet som passar till just din fest